2009-2010 Euroleague Sezonu

Şampiyon kim olacak?

• Kullanılan toplam oy
    77
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu İddaa'da Asvel'e vermiştim Cibona karşısında. Bir ara 15'in üstüne çıkmıştı fark, Cibona yeniyordu üçüncü periyotta. Ama Asvel maçı çevirip 3 sayı farklı yenmiş. Handikap da 3,5'tu. Gel de anma bunları :)

Bir Kaunas'a bakıyorum, bir de Fb'ye.
İkisi de EL takımı.
Biri dolu tribünlere oynuyor. Diğeri 750-1000 kişiye.

Bizim özellikle bu İstanbu takımlarında o kültür ne zaman yerleşecek?
Çok merak ediyorum,o günleri görecek miyiz?

Fener mi kazandı kimse skor yazmıyor :p
Fener yenmiş fıyyyy !! Ulan Kaunas nasıl takımsın sen ! :p

Zalgiris vs. Fenerbahce Ulker
78-84

Asvel Basket vs. Cibona Zagreb
71-68

Union Olimpija vs. Lottomatica
87-70

BC Khimki vs. Asseco Prokom
89-67

Panathinaikos vs. EWE Baskets
96-63

Günün Sonuçları.Fener'in 5 maçta 3 galibiyet alması gerçekten ilginç lig'de karşıyaka'ya yeniliyorlar gidip kaunas'ı yeniyorlar deplasman'da demek ki kaunas'ta iş yok :)

Nachbar Real'e, Hervelle Efes'e

Euroleague'de bugün Orleans'ı evinde ağırlayacak olan Efes Pilsen'in adı yine transfer söylentilerinin içerisinde yer alıyor.

Real Madrid'in coachu Ettore Messina'nın kulubün resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, "Nachbar ve Hervelle'in menajerleri takas için çalışıyor. Eğer böyle bir durum gerçekleşirse biz memnun oluruz" dedi ve gözler Efes Pilsen'e çevrildi.

Son günlerde ortaya koyduğu basketbolla takıma uyum sağladığını gösteren Nachbar'ın Real Madrid'den gelecek bir teklife olumlu bakacağı ve 3 numarada forma giymesinin kendisine daha olumlu yansıyacağını düşünüyor. Buna karşın Hervelle'in 4 numara pozisyonuna daha uygun olması da bu takasın gerçekleşmesi için olumlu bir etken... Hervelle'in 1, Nachbar'ın da 2 milyon Euro'yu bulan yıllık ücretleri de takas yolunda Efes'in bütçesini rahatlatacak gibi gözüküyor. Transferin Orleans maçının ardından netleşeceği belirtildi.

İspanya'nın ünlü Marca gazetesi de transfer için pazarlıkların sürdüğünü sütunlarına taşıdı.

Bence Real Madrid açısından iyi olur. Efes açısından da süper olur.Hiç düşünmesin bile.

Efes rahat oynuyor rakip zayıfmış.Bende güzel bir rakip zannettim.İsim yanılttı :)

Heveslenmesine bile izin vermedi Barca Siena'nın. Kaliteli maç oldu gerçekten ama çok ağır basıyor yahu Barça, adamlar mükemmele yakın bir oyun oynuyorlar.

Başa baş bir maç olur diyordum ama siena maçın içine bile giremedi hakikaten...Barcelona'da bu uzunlar olduğu sürece kolay kolay hiç bir rakibin maçın içine girebileceğini düşünmüyorum...

Euro League 5. Hafta Sonuçları:

Montepaschi Siena - Regal FC Barcelona : 65-84
Partizan Belgrad - BC Olympiakos : 86-80
Unicaja Malaga - Lietuvos Rytas : 91-84
Efes Pilsen - Entente Orleanaise : 77-64
Maccabi Electra - Maroussi BC : 75-67
Caja Laboral - CSKA Moscow : 67-71
Real Madrid - Armani Jeans Milano : 82-69
Zalgiris Kaunas - Fenerbahce Ülker : 78-84
Asvel Basket - Cibona Zagreb : 71-68
Union Olimpija - Lottomatica Roma : 87-70
BC Khimki - Asseco Prokom : 89-67
BC Panathinaikos - EWE Baskets : 96-63

Siena ikinci yarıda iki defa ivmelenir gibi oldu. Biri üçüncü çeyreğin sonunda Domercant'in attığı basketle farkı dörde indirdiklerinde, bir de dördüncü çeyrekte McIntyre ile buldukları iki üçlüğün ardından (maç boyu doğru düzgün boş üçlük şansı bulamadılar zaten). İkisinde de Pascual'in molasından harika döndü Barca ve son çeyrekte Morris ve Ndong sürüklediler oyunu.

Adamlar ciddi para harcıyor olabilirler; ama kadronun çok dengeli kurulduğunu gözden kaçırmamak lazım. Her işi yapacak oyuncular mevcut olunca her şeye bir yanıtları var. Futboldan sonra, basketbolda da Barca'yı izlemesi çok keyifli.

Partizan'ın galibiyeti, Efes'in grupta işleri iyice karıştırdı. Efes'in ikinclik şansı olduğu gibi, gruptan çıkamama ihtimali de mevcut. En büyük avantajları Lietuvos, Malaga ve Olimpiakos ile içeride oynamaları; ama Belgrad'dan galibiyet çıkarmaları da zor görünüyor.

Caja Laboral için de CSKA maçı önemli bir kayıp bana göre. Huertas'tan yoksunlar; ama potaaltında ciddi sıkıntıları olan CSKA'ya kendi evlerinde maç kaybetmeleri büyük kayıp oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...