2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Kutay Çamcı' Alıntı:
Geçen sene KK zagreb'de oynamış bu sezon herhangi bir takımla anlaşmadı galiba tabi sözleşmesi devam ediyor olabilir ama bazı rus takımları ile transfer ile ilgili ismi geçiyordu.YAni transfer durumu uygun olabilir belki.Net bir bilgim yok.
Luka zoric Andrice oranla daha sert bir oyuncu oraları karıştırıyor.Dünya şampiyonasında da izledik.Ribaund seziside oldukça iyi.

Evren'in menajeri de anlaşmayı doğrulamış.

29 Eylül'deki St. Petersburg ilk maçında da büyük bir aksilik olmazsa forma giyecekmiş.

Kaynak: Türkbasket

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
4 numarada atletik yetenekleri ile öne çıkan işin savunma kısmında problem yaşamayan bir oyuncu oldukça gerekli...Hatta eksiksiz bir takım olmak için bu zorunlu bir hamle...Yani 4 numara eksiğimiz olduğuna bende katılıyorum...

Bizim ilacimiz tek bir oyuncuda mevcut..Porto Riko'lu NBA'de sure bulamayan Renaldo Balkman !!! Gercek bir savunma,blok,ribaund uzmani!

Bu arada 1 yıl kiralık+3 yılık sözleşme toplam 4 yıllık bir anlaşmadan söz ediliyor.MAhmudi'nin Evren'e bakış açıcı ile ilgili bir fikir veriyor doğru ise eldeki bilgiler.

Aslında Kutay bey'in güzel bir önerisi var,oyuncunun durumunu bilsek güzel olacak çünkü şampiyonada beğendiğim bir oyuncuydu,ayrıca aynı ülkeden iki uzun bulundurmanında avantajını yaşamış olurduk...

Emir Kalyoncu' Alıntı:
Bizim ilacimiz tek bir oyuncuda mevcut..Porto Riko'lu NBA'de sure bulamayan Renaldo Balkman !!! Gercek bir savunma,blok,ribaund uzmani!

Renaldo Balkman hakkında fazla bilgi sahibi değilim,Nba'de süre bulamıyor pek demişsiniz acaba kontratı hakkında bir bilginiz varmı?

Renaldo Balkman'in NDBL'ye gitmesi en son soz konusuydu..Takimda 13.adam rolune burunmustu NBA'de..

Hazirlik macinda Kerem Gonlum 20 sayi atti diyoruz..Demek ki pota altinda sorunlarin oldugu gercek..Unutmayin ki Renaldo Balkman Porto Riko-Turkiye macinda Omer Asigi da Keremi de Semihi de denize dokmustu..!!

BAlkman saha içerisinde faydalı bir oyuncu ama nerede ise tüm Porto rikolu oyuncuların bir taktik disiplin sorunu var daha da doğrusu basketbol kültürlerinde taktik disiplin diye birşey yok . O yüzden de tek tek bakıldığında gayet yetenekli bir takım olsalarda gruptan çıkamadılar.

Balkman özelinde şöyle bir görüntüsüne bakınca saha dışı disiplini de soru işareti idi kafamda netten biraz baktım tutuklanma durumları falan olmuş sözün özü pek Mahmudinin tercih edeceği bir oyuncu değil zaten sanırım.

Aslına bazı yerlerde 3 numara olarakta oynayabildiği geçiyor...Bu açıdanda etkili ve güzel bir transfer olurdu ancak saha dışı faktörler biraz karışık sanırım...

Bu arada şu an bir transfer çalışmamız var mı ki acaba ? Biz kendi kendimize gelin güvey oluyoruzdur belki :)

Kutay Çamcı' Alıntı:
Bu arada şu an bir transfer çalışmamız var mı ki acaba ? Biz kendi kendimize gelin güvey oluyoruzdur belki :)

Konuşunca geliyor ondan şey yaptım ben,birnevi totem diyelim...Evren'de işe yaradı yine yarayabilir diye düşünüyorum... :)

Evren olayı resmiyet kazanıp takıma katıldığında 1ve 2 numaradaki savunmada yumuşaklık azalır. Tutku ve Taylor o bölgede yumuşak kalıyordu keza. Hücumda da yaptığı asistler ve sayılarıyla geçen sene olduğu gibi takıma çok şey katar. Bu transfer de bittiğinde sadece pota altına sertlik katabilecek bir uzun eksikliği kalıyor gibi görünüyor. Koç o bölgeye transfer ister mi yada alabilir miyiz bilmiyorum ama olursa çok iyi olur.

Bir de su oyuncuyu izlemenizi tavsiye ederim.Kazakistan milli takiminin 4 numarasi 20 yasindaki Anton Ponomarev!!!! Tam bir blok,ribaund canavari Kazakistan dogumlu Rus oyuncuyu takip etmek faydali olur!

Ayrica diger bir alternatif Japon Joji Takeuchi ile Rwanda milli takiminda oynayan Thompson!!!! Balkman,Ponomarev,Takeuchi ve Thompson!!! bu 4 oyuncuyu mercek altina almak ve bana kalirsa Ponomarev ile anlasmak gelecege buyuk yatirim yapmak demektir! Anton Ponomarev'e 1-2 sene kadar CSKA Moskova talip olur,20 yasinda liginde 25 sayi 17 rib ortalamasi ile oynayan bu oyuncuyu izletmek lazim coach'a!

Evren Büker trnasferi mükemmel bir haber. Kısa rotasyonunda cok önemli katkılar veiricektir. Toplamda 4 senelik olması ise çok bence esas önemli nokta. Bu sene bu takıma saha içi sonuçlar ne olursa olsun sonuna kadar destek gerek. Seneye bir veya iki takviye ile çok farklı hedeflere yelken açılabilir.

Tüm yazilanlari okudum da artik yeter yahu! Girmedik baslik birakmamis Gazanfer'e bir dur densin artik nedir bu her yazisinda laf sokuyor, her yazisinda provoke ediyor kisileri zan altinda birakiyor igneliyor neden bu kadar toleransli davraniliyor ona karsi anlamiyorum!

Burda Evren'in dönüşüne en çok tepki koyanlardan biriydim.Bugün öğrendiğime göre Evren Başkan Polat'ı arıyarak dönmek istediğini söylemiş.Anlaşılıyor ki o da pişman olmuş gidişinden.Eğer bunu anladıysa benim için sorun kalmamıştır.Aramıza tekrar hoşgeldi.

Çağlar Şentürk' Alıntı:
Burda Evren'in dönüşüne en çok tepki koyanlardan biriydim.Bugün öğrendiğime göre Evren Başkan Polat'ı arıyarak dönmek istediğini söylemiş.Anlaşılıyor ki o da pişman olmuş gidişinden.Eğer bunu anladıysa benim için sorun kalmamıştır.Aramıza tekrar hoşgeldi.

İçeriden mi bu bilgi yoksa netten mi okudunuz ?

Birde aramızda para toplayıp MAcvan'ı alsak, Furkan'a 1.5-2 milyon TL verebiliyorsak Macvan'a 500 bin Euro veremezmiydik ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...