2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Emre ben forumda cok eskiyim Murat iyi tanır beni. Arda'da eski oldugumu bilir. Her insanın deger yargıları farklıdır. Gurovic zamanı da izlemedim bu takımı ayagımın dibine maca geldiler gitmedim. Ha bunda benim bosnak kokenli olmamın etkisi vardı. Ama herkesin kisisel tercihleri farklıdır. Benim de deger yargılarım farklı. Neden eski oldugumu yazdıgım ben o en kotu zamanlarımızda bile tek sert laf etmedim. Ama o zaman en azından bu tarz seyler olmuyordu.

Ayrıca Emre Sarp kardeşim, bir ekleme yapim yazına.Çoğunluğun istenmesine rağmen başlığın isminin sürekli değiştirilmesi, hatta daha sonra kilitlenmesi modaretörlerin bence bu sitenin üyelerine yaptığı ayıplardan biri olmasına rağmen 1 kişiyle başa çıkamaması da üzüntü verici olmuştur.

Özel mesaja gerek yok kimsnen kimseyi linç ettiği hain ilan ettiği yoktu o kelimelerin mesneti de yok hali ile birde yönetici sıfatı taşıyan birinin hain ilan etme ve linç etmek gibi ciddi ithamlar için ciddi dayanağı olmalı bence asıl ben anlatmak konusunda beceriksizim.

Şimdide başkaları başka mesnetsiz ithamlarda bulunuyor ama aslında ihtam sahiplerinin belli bir konudaki görüşü aynı diyorum.

@Burak balşığın kilitlenmesini bende istedim bir süre sonra gerginlik herkese zarar veriyor.

Bu sitede SOlomon ve İbrahim Kutluay için konuşmalar ve başlıklar açıldığını biliyorum.
Keşke o zamanlarda buralarda olsaydınız.

yaklaşık 20 sayfadır bu konu tartışılıyor. her 2 zıt fikrede saygı duymak lazım.
ama tartışılmıycak tek konu, evrenin gecen sene bu takımda ayakda duran tek turk oyuncu oldugudur. ve gecen seneki kısıtlı kadroda neredeyse 40 dakikaya yakın süre almasına ragmen müthiş katkı veren evrenin, bu sene daha cok alternatifi olan bir kadroda dinlenerek oynama şansıyla (25 dakika civarı) bu takıma neler katacagını tahmin etmek cok zor olmasa gerek.
ben profesyonel düşünmek gerekdigi fikrindeyim. uzun yıllardır izlemedigimiz kadar, keyifli bir sezon gecirecez inşallah...

Evren'in ilk ay taksidini alamadığı için Trabzondan ayrıldığı doğru bir bilgi değil. Adamın daha Trabzon ile sözleşmesi bile yokmuş. Trabzon, Dodo ile ligi karıştırmaya devam ediyor. Bir ara Aydın Örs de oradaydı da iyi sıyırdı kendini.

Evren'i burada sevip sevmemeniz önemli değil. Artık bu konulara takılmayacağım. Evren'e kızınızı istemiyoruz ya. Çıksın sahada göstersin oyununu, akıtsın terini parkelere, bir çok kişinin fikri başkalaşır kalbi başka atmaya başlar.

Bu arada geçen sene en dolu pozisyonumuz olan 4 numarada, bu sene böyle bir sıkıntı içinde olmamız da çok ilginç.

zaten bu yıl bir takımda kiralık oynayacakmış diğer yıl 3yıllık imza atacakmış sanırım ya da yanllış mı biliyorum bu yıl neden imza atamıyor adam imza bile atmamış ts ye

Saim Karakuzu' Alıntı:
zaten bu yıl bir takımda kiralık oynayacakmış diğer yıl 3yıllık imza atacakmış sanırım ya da yanllış mı biliyorum bu yıl neden imza atamıyor adam imza bile atmamış ts ye

Türkiyede oynayan yerli oyuncular için TBL'de yeni sözleşme bitti ama kiralık bitmedi öte yandan bölgesel ligde transfer dönemi bitmedi (yada o ligde böyle bir dönem hiç mi yok bilmiyorum :) ) bu durumda oradan bir takıma gidebilir o takımdan da bir TBL takımına gidebilir ama direk bir TBL takımı ile anlaşma yapamaz.

Evren olayı ilk gerçekleştiğinden beri yazılanları okudum da şimdi. Hayretler içerisindeyim. Neler olmuş forumda. Yanlız Evren bu takımdan nasıl yada neden ayrıldı bilmiyorum. (Askerde pek takip edemedim malesef) Ama tekrar gelip bu formayı giydi diye ben takımımı desteklemekten vazgeçmem. Ve biz Galatasaray taraftarı olarak o kadar çok yapılmş yanlış gördük ki o zaman çoktan bırakıp gitmemiz lazımdı. Biz kişilerin verdiği kararlara değil armaya bağlıyız. Alınan kararın ne kadar yanlış olduğu bilsek yada düşünsek bile (ki doğru yada yanlış bilmiyorum) destekten, takipçisi olmaktan, eleştirmekten vazgeçmemeliyiz.

Sühan Cem' Alıntı:
Evren'in ilk ay taksidini alamadığı için Trabzondan ayrıldığı doğru bir bilgi değil. Adamın daha Trabzon ile sözleşmesi bile yokmuş. Trabzon, Dodo ile ligi karıştırmaya devam ediyor. Bir ara Aydın Örs de oradaydı da iyi sıyırdı kendini.

Evren'i burada sevip sevmemeniz önemli değil. Artık bu konulara takılmayacağım. Evren'e kızınızı istemiyoruz ya. Çıksın sahada göstersin oyununu, akıtsın terini parkelere, bir çok kişinin fikri başkalaşır kalbi başka atmaya başlar.

Bu arada geçen sene en dolu pozisyonumuz olan 4 numarada, bu sene böyle bir sıkıntı içinde olmamız da çok ilginç.

Düzeltildi:Oktay hocanın şimdiden oraya transfer istemesi lazım:)

Evrn de tekrar şanlı Galatasaray forması giyeceğine göre hep dillendirdiğimiz 2 numara sorunu halledilmiş oldu. Şimdi bir yabancı hakkımızı 4-5 oynayabilen ayakları hızlı sert savunmacı şutör bir yabancı almamız gerekiyor. Eğer bunuda yaparsak şampiyonluk için bir sene daha beklemeye gerek yok derim bu yıl neden olmayalım. Mahmuti gibi deneyimli bir adamla şampiyon olabiliriz.
rochesti-evren-sumpert-rançik-Andric

tutku-shipp-shumpert-rançik-ermal

roc-shipp-caner-sertaç-Andric

görüldüğü gibi bir 4-5 oynayan kaliteli bir yabancı daha gerekli

Alperen Küçük' Alıntı:
[quote="Sühan Cem":22vd6tgw]Evren'in ilk ay taksidini alamadığı için Trabzondan ayrıldığı doğru bir bilgi değil. Adamın daha Trabzon ile sözleşmesi bile yokmuş. Trabzon, Dodo ile ligi karıştırmaya devam ediyor. Bir ara Aydın Örs de oradaydı da iyi sıyırdı kendini.

Ben 4 te bi sıkıntı görmüyorum Sühan abi Ermal'de oynar orda Andric'de Rancik zaten oynar, Shumpert'ta hatta abartarak Haluk'ta Caner'de Oktay hocamızın dediği gibi.. :)[/quote:22vd6tgw]

Rancik'in dahi 4 numara için ayakları çabuk değil dışardaki oyuncuyu savunma konusununda çok iyi değil (hem dripling hem dış şut tehditi açısından) Ermal ve Andriç için de benzer sıkıntılar var.Asıl sıkıntı savunma alaında yani ki Muhtemelen Roberts ve Krem'in toplam 30 sayısı bu açıdan bir işaretti.

TBL'de de rakibimiz olan takımlardan Banvit'den Chuck Davis BJK'den Cevher gibi adamları savunmakda bu 3 oyuncu da zorlanacaktır mesela.

Ayakları çabuk ve atletik yetenekleri olan bir uzun daha lazım bana göre de.

4 numarada atletik yetenekleri ile öne çıkan işin savunma kısmında problem yaşamayan bir oyuncu oldukça gerekli...Hatta eksiksiz bir takım olmak için bu zorunlu bir hamle...Yani 4 numara eksiğimiz olduğuna bende katılıyorum...

Kutay Çamcı' Alıntı:
[quote="Kerem BOZGEYİK":3lqyscjp]Anladım,T.ederim Kutay bey...

Rica ederim..

Luka Zoric boşta mı ?Bilgisi olan var mı ?[/quote:3lqyscjp]
Kutay bey luka zoric oldukça iyi bir oyuncu eğer boştaysa kadroya kazandırılması oldukça faydalı olur.

Evren haberinin dogrulugunu varsayarsak yerinde bir transfer diyebiliriz,oyunculuk anlaminda ust duzey turk oyuncular sinifinda..Ama anlasma yaparken dikkat edelim de yine kacmasin Galatasaray'dan 3-5 ugruna...Bu yonuyle saglam bir kontrat yapmamiz lazim.

Geçen sene KK zagreb'de oynamış bu sezon herhangi bir takımla anlaşmadı galiba tabi sözleşmesi devam ediyor olabilir ama bazı rus takımları ile transfer ile ilgili ismi geçiyordu.YAni transfer durumu uygun olabilir belki.Net bir bilgim yok.

Kerem Bey bir kaç sayfa atladı üzerinden konunun ama yine de belirtmek istedim.Benim resmi yayın portalı olcak dediğim olay aşağıdaki metinden dolayı.Yanlış bilgi vermiş olmayayım yorum size ait yinede.FCN BLOG 'un haberi.

2 ay evvel tarafımızca desteklenen bir sayfa Facebook sitesinde yayın hayatına başladı. Galatasaray Basketbol Şubesi adıyla yayın yapan sayfa gelecek günlerden itibaren kulübün bünyesinde olacak. Çarşamba günü yapılacak protokol sonrasında 2 ay evvel tarafımızca açılan ve desteklenen sayfa, Facebook'ta bulunan ilk ve tek resmi Basketbol Şubesi sayfamız olacak, camia olarak. Galatasaray Basketbol Şubesi adı altında yayın yapan sayfaya katılmak için buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

Sizde sayfaya katılarak arkadaşlarınızı önerebilir ve Yenilmez Armada için mücadele edenler arasında yerinizi alabilirsiniz. Sayfanın bir çok özelliği bulunuyor. Örneğin sezon içerisinde yapılacak yarışmalar ile maçlarda VIP Bilet kazanma fırsatı, oyuncularla tanışma fırsatı, antremanları izleme, forma kazanma vb. gibi bir çok ayrıcalıktan sizde yararlanın. Yapacağınız tek şey sayfaya katılmak ve arkadaşlarınızı davet etmek. Sonrasında da yapılacak yarışmalarda yerinizi almak.

Tekrar belirtmekte fayda var.Çarşamba günü yapılacak protokolün ardından Galatasaray Basketbol Şubesi hayran sayfası Galatasaray Spor Kulübü'nün bünyesinde olacak ve resmi sayfa olarak hizmet verecek.Şimdiden tüm herkese hayırlı, uğurlu olması dileğiyle. Kulübümüz adına birşeyler yapmanın haklı onur ve gururu içerisindeyiz.<FCNBLOG>

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...