2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Bu arada asil önemli nokta Evren transferine deginmeyi unuttum, cok önemli bir hamle oldu bizim adimiza. Futbolda Kewell ile sözlesmemizi uzatarak ne kadar dogru is yaptiysak, Basket'te de Evren'i yeniden takimimiza katarak o kadar dogru bir is yaptik. Hayirli olsun cok sevindim. Maclari boykot edecek arkadaslara karsin ben de bedenim 2000 kilometre uzaklikta olmasina ragmen yüregimle hep Istanbul'da Abdi Ipekci'de aslanlarimizin yaninda olacagim.

Çağlar Şentürk' Alıntı:
Sevgili Kutay,bizzat Başkan'a çok yakın birinden duydum.Öyle üfürme haber felan değil.

İçerden bilgi yani daha iyi o zaman.Bu bilgi belki başka arkadaşlarında bazı kararlarını yumuşatabilir.Teşekkürler.

BAsketfaul'de de şöyle birşeyler var:

"Evren Büker?in Galatasaray?a dömnmesiyle, Başkan Adnan Polat?ın söylediği çıkmış oldu.
Evren Büker Galatasaray?dan ayrılıp, Trabzonspor?a giderken Polat, ?Gidiyorsun ama döneceksin? demiş ve öperek uğurlamıştı.

Galatasaray?da bir sezon oynayan ama camiada çok sevilen Evren Büker?in Sarı-Kırmızılılarla o tarihte çok iyi ilişkiler içinde ayrıldığı hatta yöneticilere, ?Sizlerden ayrılacağım için çok üzülüyorum? dediği biliniyor.

Adnan Polat, önceki sezon Evren Büker?in transferiyle de bizzat ilgilenmişti."

Evren Büker olayı ile ilgili nacizane bir yorum yapayım:

Her yanlış yapanı silersek,hain ilan edersek açık söyleyeyim piyasada adam kalmaz.

Ne güzel demiş Orhan Baba: HATASIZ KUL OLMAZ diye.

Hoşgeldin EVREN BÜKER ;)

Bir tanede 4-5 pozisyonunda kaliteli bir isim bekliyoruz. :)

Ortada bir GS etiği varsa bunu en iyi bilen ve sahiplenecek Taner AŞkın gibi bir adam var yönetimde. Bunun dışında gene GS lisesi mnezunlarından olan yöneticilerimiz Doğan Yalçınkaya, Mehmet Helvacı ve gene Liseli olan şube yöneticimiz Hakan Üstünberk varken tabii ki Evren'in gelişi usule uygun olmuştur. Aradaki sorunlar varsa da giderilmiştir. GS yönetimindeki insanalrı midesiz onursuz görmek gibi bir gaflete düşmesin insanlar. Ortada bir yanlış varsa bile bu yanlış GS'a değil o kişilere yapılmıştır ve onlar böyle bir durum olmadığını düşünüyorlar ki Evren ile sözleşme yapıyorlar. Yoksa çok iyi biliyoruz ki GS bu anlamda çok katı bir kurumdur. Necati'nin gidiş sebepleri araştırılabilir mesela.

Evren hoş geldi safa getirdi yani. 1 ay sonra zaten bunu düşünen kalmaz.

Klübün 4 numara transferi yapabilecğeini düşünüyorum ben ama büyük ihtimalle bu transferi bu eleme maçı sonrasına bırakacaklardır. Eğer turu geçemezsek zaten transfere ihtiyaç yok klasman maçları için. Play offlara kadar da takıma bakılır ve eksik yer netleşirse halledilir. Çünkü kadro haftada bir yapılacak maçları kaldıracak durumda. Tempo artarsa kaldırırmı bilmiyoruz. Euro cup'a kalıp kalmamamız transferi de belirler. Transfer şimdi yapılsa zaten bu maçlarda verim alınacak şekilde oynayamayacaktı bu yüzden bence de beklemekte yarar var.

Ayrica Evren Büker'i Galatasaray'i satmakla suclayanlar Evren Büker yüzünden Galatasaray'i neden birakiyorlar? Evren nefreti Galatasaray sevgisinin önüne nasil gecer?

Bu arada JAsa hala boşta sanırım Roma işi kesin değil yada yatmış şu ara Prokom ile görüşüyormuş

Kutay Çamcı' Alıntı:
Bu arada JAsa hala boşta sanırım Roma işi kesin değil yada yatmış şu ara Prokom ile görüşüyormuş

İhtiyacımız olmadığı için onu istemiyorum yani tabikide ihtiyacımız var ama eksiğimiz onun pozisyonu değil o yüzden gereksiz görüyorum ama gelirsede üzülmem yani

Alperen Küçük' Alıntı:
[quote="Kutay Çamcı":2nas70su]Bu arada JAsa hala boşta sanırım Roma işi kesin değil yada yatmış şu ara Prokom ile görüşüyormuş

İhtiyacımız olmadığı için onu istemiyorum yani tabikide ihtiyacımız var ama eksiğimiz onun pozisyonu değil o yüzden gereksiz görüyorum ama gelirsede üzülmem yani[/quote:2nas70su]

Genel bir bilgi olarak yazdım yoksa şu andan sonra oyuncu alacaksak 4-5 numaraya olmalı.

Salih Coskun' Alıntı:
Ayrica Evren Büker'i Galatasaray'i satmakla suclayanlar Evren Büker yüzünden Galatasaray'i neden birakiyorlar? Evren nefreti Galatasaray sevgisinin önüne nasil gecer?

İstanbul'da olup maça gitmeyen herkes Galatasaray'ı bırakıyor mu?

Kendi adıma konuşursam elbette izleyeceğim maçları, ama salona gidip desteklemeyeceğim, tezahürat yapmayacağım, bu kadar basit.

Tamam güzel kardeşim kendi kişisel tercihindir saygı duyulur.Ancak biz elimizden geleni yapacaz arma için.İlk kez Trabzon'a geldiğinde takımımız gerektiği gibi ağırlamaya çalışacaz.Galatasaray 3-5 kişinin küsmesiyle başarısız olacak değil ya.

Burak tamam da ben kimseye maçlara gitmeyin de demedim burada.

Gidene dur diyecek halim yok, kalana git diyecek halim yok.

Ben gitmiyorum sadece ve televizyondan izleyeceğim diyorum Salih'in beni, Tugay'ı ve salona diğer gitmeyecek insanları Galatasaray'ı bırakmakla itham ettiği için.

Galatasaray bırakılmaz, elbette Evren gidecek bir gün takımdan ama o gün biz hala burada takımımızla birlikte olacağız.

Herkes gider, sonunda kalan yine biz oluruz.

Bir de uzun transferi yapılırsa şık olacak takım..Evren'in gelişi Tutku-Rochestie ikilisinin yumuşaklığı kompanse eder her şekilde, bu açıdan çok da işimize yarayacak..Oyunun her alanına katkı yapışı da ayrıca değerli elbette ama uzun rotasyonumuzda halen sıkıntı var, orayı çözsek iyi olacak..

Gazanfer Tosun' Alıntı:
[quote="Salih Coskun":k57o1nm7]Ayrica Evren Büker'i Galatasaray'i satmakla suclayanlar Evren Büker yüzünden Galatasaray'i neden birakiyorlar? Evren nefreti Galatasaray sevgisinin önüne nasil gecer?

İstanbul'da olup maça gitmeyen herkes Galatasaray'ı bırakıyor mu?

Kendi adıma konuşursam elbette izleyeceğim maçları, ama salona gidip desteklemeyeceğim, tezahürat yapmayacağım, bu kadar basit.[/quote:k57o1nm7]
Önce kendi yazimi düzelteyim, Galatasaray'i degil, Galatasaray Basket takimini birakiyorlar demek istedim.

Maca gitmeyen takimi birakiyor demedim, eskiden maca gidip takimini destekleyen, ona sahip cikan ama sonra istemedigi tek bir oyuncu alindi diye bu destegi geri cekenler bana göre birakmislardir takimi.

Ha zaten önceden beri maclara gitmiyor olursun, bu sene de yine gitmezsin ona diyecek lafim yok, kimse de diyemez zaten.

Sözüm sirf Evren icin maca gitmeme karari alinmasina, bu dogru degil.

Taylor'da içime sinmeyen bir kaç nokta var.Umarım potansiyeli olan bir oyuncu olarak kendini geliştirir.
Çok basit top kaybı yapması ve solak olmasından dolayı sürekli sola kaçarak oynuyor olması çok düşündürücü.Sağ penetreleri oldukça zayıf.

Taylor'i ben de su ana kadar pek begenmedim. Ama eski takimindaki videolari umudumu yitirmememi sagliyor. Daha iyi olacaktir mutlaka.

Rusyada inanin boyle muhabetler olmuyor...Kime sorarsan sor..Dinamo Moskova,CSKA'lisi,Khimki'lisi....En fanatigine sorsan yok Sergey Panov CSKA'da oynadi CSKA'yi tutuyor ama bize geldi,ben kabul etmem ben maca gitmem vs..Bunun muhabetini Rus arkadaslarla yaptim ve Turkiye'de !! sadece bulunan bu muhabete bayagi sasirdilar..

Onemi olan takimlarin basarisi...Mirsad'da gelse,Fatih Solak'ta gelse..senin sene sonundaki basarina bakarlar..Sen sampiyon olamamis,final oynayamamis,onune gelenden 10-15 sayi fark yemissen..Basketbolu o zaman hic oynama daha iyi! Spor'da sonuca bakmak lazim,oyuncularin hangi takim tuttugu,annesi babasi zamaninda ne demis ne demecler vermis...Komik seyler..

En azından 2. maça kadar sert savunmacı,blokçu ve ribaund canavarı bir uzun gelmeli.İnşallah esgeçilmez bu transfer keza esgeçilebilecek gibide değil.

Emir Rus arkadaşların yaşamamıştır belki. Benim takımımda değilken benim camiamı karalayan adamı ben takımım da istemem. Kobe Bryant olsa kapıda yalvarsa istemem. (ki Kobe benim için sporculuğun zirve noktasıdır) Rus arkadaşlarında böyle bir durum olmamıştır demekki. Yani basketbol anlamında bakarsak Ömer Onan, Mirsad ve Rasim gibi adamların bizim takımda yeri yok. FB'lilerde bu olay yok. Onlar kabul edebilir ama biz kabul etmeyiz. Onlar dedikleri gibi cumhuriyet değil AY'nin yarattığı monarşi ile yönetildiğinden "A.Y. çok yaşa!!" derler devam ederler hayatlarına. Zaten FB seyircisi diye bir seyirci de yok özellikle basket anlamında. Bu yüzden şu gelirse maçlara gelmem diyecek adamda yok. Çünkü zaten gelmiyor. :))

Evren konusu çok uzadı. Artık Evren'i değil geleceği konuşmak lazım. Burada nerdeyse hepimizin hemfikir olduğu bir şey var ki (ki bunun için ankete bile gerek yok) Takıma bir 4 numara lazım. Bizim kısıtlı görüş açımızla bunu gördüğümüzü düşünürsek Oktay hocanın bunu görmemiş olmasına imkan yok. Ama Hoca da az önce dediğim gibi bu eleme maçının geçmesini ve onun sonucuna göre yol haritasını çizmeyi bekliyordur. Elememiz halinde hafatda 2 maçı kaldıracak 4 numara sertliği olamdığından kesin oraya biri alınır. Bekleyeceğiz. Yönetim bu anlamda desteğini veriyor diye düşünüyorum takıma.

Bu arada yönetimi çok eleştiriyorum ama şunu belirtmem lazım. Özellikle Canaydın döneminden sonra hemen her şubenin her maçında bir yöneticimizin olması beni mutlu ediyor. Başkanında bu anlamda oldukça özverili olduğu kesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...