2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Sezon ortasu yabancı transferi hem takıma uyum açısından saçma hem de 5. yabancı trasnferi olacağı için oyuncuyu bir maç oynatsanda tüm sezon oynatsan da 125 bin dolar gidiyor. Sezon ortası transfer aslında daha maliyetli de oluyor.Shumpert yerli oldu ise veya yerli olmasına kesin gözü ile bakılıyorsa bir yabancı uzun daha iyi olur

Kelimeler kifayesiz. Para icin bizden giden bir oyuncu. Yine parasını 1 ay alamadıgı icin Trabzondan giden bir oyuncu. Helal olsun bize super bir kulup olduk yemin ediyorum.

Alısınlar tepe tepe takip etsinler erkek basketbolunu.

Haluk Yıldırımın olduğu takımı izlerdim ancak Evren Büker'in olduğu takımı izlemem...Oturup ciddi ciddi düşünmek lazım...Tabiki verilecek karara her türlü saygı duyarım ancak,biraz daha derinlemesine olayları yorumlamak lazım diye düşünüyorum...

Talihsiz açıklama ...

Trabzon'dan para için gittiğini nereden biliyorsunuz ? Tek etken para mı ? Nasıl bu kadar kesin yargılara varabiliyorsunuz ?

Mesela örnek vereyim, Siz Antalya'da çalışıyorsunuz sizi alıp Iğdır'a tayin etseler daha fazla para verecez deseler, siz oraya gittikten sonra geri dönmek için birşeyler yapar mısınız ?

Trabzon küçük bir şehir, Bursa ve İstanbul'da oynayan bir oyuncu için hiç de çekici olmayan bir şehir bu yüzden gitmek istemiş olamaz mı ?
Herşey paraya endeksli mi düşünmek gerekir.

Alın erkek takımını kullanında 'gerçek efsane' dediğimiz Cem Akdağ-Cihansever Yeşildağ-Fatih Solak-Jasaitis-Wash-Wilkonson bu oyuncuları gönderirken bu takım neden tepe tepe kullanın demiyordunuz ?

Jasaitis , Fb'de forma giyerim profosyonelim dediğinde onu eleştirmek için nerelerdeydiniz ?

Zaten erkek takımı buralardaydı bizde tepe tepe piramit oluşturuyorduk ve herkes izliyordu sizin gibi.
Nilay Kızılok' Alıntı:
Kelimeler kifayesiz. Para icin bizden giden bir oyuncu. yYne parasını 1 ay alamadıgı icin Trabzondan giden bir oyuncu. Helal olsun bize super bir kulup olduk yemin ediyorum.

Nilay Kızılok' Alıntı:
Kelimeler kifayesiz. Para icin bizden giden bir oyuncu. Yine parasını 1 ay alamadıgı icin Trabzondan giden bir oyuncu. Helal olsun bize super bir kulup olduk yemin ediyorum.

Burada bunları yazma Nilay Abla, ceza alırsın.

GSBasket'in bu konudaki tavrı net, Evren'i istemeyenler kapı dışarı.

Vallaha kim ne ceza verirse versin umrumda degil Gazanfer. Bu sene bir cok maca gelmeyi planlarken maddi durumda buna elverirken, sahsen bunu Tugay gibi lafa kaldırdım. Kimse de fikrime karısıp alıntı yapıp durmasın.

Yaptığı bir yanlış söz konusu olsada neticede bizim oyuncumuz. Artık varını yoğunu ortaya koyup bu takım için çabalasın. Hayırlı uğurlu olsun Galatasaray'ımıza...

Bu konuyla ilgili ceza alan var mı ? Ben görmedim.
Ne yazık ki kusurunuz burada bilmediğiniz ve emin olmadığınız konularda insanları yargılıyorsunuz...

Gazanfer Tosun' Alıntı:
[quote="Nilay Kızılok":1vj5hr8c]Kelimeler kifayesiz. Para icin bizden giden bir oyuncu. Yine parasını 1 ay alamadıgı icin Trabzondan giden bir oyuncu. Helal olsun bize super bir kulup olduk yemin ediyorum.

GSBasket'in bu konudaki tavrı net, Evren'i istemeyenler kapı dışarı.[/quote:1vj5hr8c]

Kimsenin kapı dışarı olduğu yok herkes fikirlerini açıkça söylüyor benim gördüğüm. Sadece aşırı ve saygısızca mesajlar yazanlar siteden ayrılmak durumunda kalabilir. Bu da bence gayet doğru birşey.

Gazanfer ayıp olmuyormu Önder abi, Emre abi, ben yazmadıkmı aşşağı yukarı seninkilere paralel fikirlerimizi.
Şimdi bu şekilde konuşmakda neyin nesi görende bu konu ile ilgli ceza aldın veya tüm yazddıkların silindi falan sanacak, bu denli haksızlık etme hakkını nasıl görüyosun kendinde anlamadım doğrusu.

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Gazanfer ayıp olmuyormu Önder abi, Emre abi, ben yazmadıkmı aşşağı yukarı seninkilere paralel fikirlerimizi.
Şimdi bu şekilde konuşmakda neyin nesi görende bu konu ile ilgli ceza aldın veya tüm yazddıkların silindi falan sanacak, bu denli haksızlık etme hakkını nasıl görüyosun kendinde anlamadım doğrusu.

Burada Şamil'e katılmak durumundayım Gazanfer..
Hadi ben modda yeniyim ama başta Önder Çiçekoğlu olmak üzere moderasyonda bir çok insan "gelmesin " fikrinde..
Ama biz her şartta Galatasaraylıyız diyoruz..
Tugay ve Nilay biraz daha sert tepki veriyorlar, kendi seçimleridir..
Ama Gsbaskette kapı dışarı edilen olmadı.
Hatta tam tersi oldu aslında.. Dün ben mesela hiç alakam yokken bir anda pervasız, hassas falan oldum burada gelmesin fikrinde olduğum için..

Ayrıca EVren'in trabzonla yaşadığı olayda trabozn kaynaklı her türlü dezinformasyon nasıl doğru kabul ediliyor anlamış değil. Doğan HAkyemez ne kadar da muteber bir insanmış.

Evren için Fenerle anlaştı o yüzden ayrıldı da dendi ee ne oldu

Evren'in sadece bir ay taksit alamadığnı nereden biliyorsunuz yerli oyuncular aylardır para alamıyor deniyor bir çok yerde

Daha önemlisi yerli oyuncularla resmi sözleşme yapılmamış 2 genç oyuncu kapının önüne konmuş sözleşmeleri yok hak idda etmeleri zor.

Oyuncu klübü sattı deniyor.Köleliğin hüküm sürdüğü dönemlerde kölelerin sahiplerine itaat etmemesi de suç ve etik dışıymış ama o günler geride kaldı.

@ Emre bey birileri de linç ediliyor hain ilan ediliyor oldu kimse kimseyi linç etmediği yada hain falan ilan etmediği halde.

İlginç sanki Emre Belözoğlu-Nevriye Yılmaz-İbrahim Kutluay-Mirsad Türkcan-Zaza Enden-Rasim Başak-Fatih Akyel-Zafer Kalaycıoğlu tarzında adamlar geldi de tepkilere bak çok gülünç durum gerçekten.

Yıllardır Galatasaray'dan gelen tekliflere ben Fenerliyim o yüzden gelmiyim diyen Aydın Örs şu kulupten içeri adım attığında nasıl zafer çığlıkları atacağınızı hissedebiliyorum.

Fatih Solak, Fener forması giyerim neden olmasın deyip Aliağa'ya gittikten sonra geri dönüp Telekom maçında efsane performans gösterirken nasıl zafer çığlıkları attığınızı biliyorum.

Jasaitis, profosyonelim kim daha çok para verirse demesine rağmen ne kadar sizde büyük yeri olduğunu da biliyorum...

Bilmediğim tek şey var ; neden kendinizle çelişiyorsunuz...

Umarım gerçektir, hoşgeldin yuvana Evren.

Nilay Kızılok' Alıntı:
Emre kusura bakma benim yazı tarzım bu. Merak etmeyin daha da gormezsiniz.

yok nilay.. ben yazının sertliğinden bahsetmedim..
olaya daha sert tepki veriyorlar anlamında söyledim..
bence yazmaya devam et bu arada..
kimse, kimsenin istediğini düşünmek zorunda değil..
herkesin fikri önemli..

Gazanfer Tosun' Alıntı:
[quote="Nilay Kızılok":3qeqzzex]Kelimeler kifayesiz. Para icin bizden giden bir oyuncu. Yine parasını 1 ay alamadıgı icin Trabzondan giden bir oyuncu. Helal olsun bize super bir kulup olduk yemin ediyorum.

GSBasket'in bu konudaki tavrı net, Evren'i istemeyenler kapı dışarı.[/quote:3qeqzzex]

Site üyesi tüm arkadaşlar, GSbasket'te moderasyonun tavrı ne olursa olsun, değişik görüşleri destekleyen insanları banlama gibi bir yola gidilmediğini bilir. Dolayısıyla günlerden beri süren bu mesajı yazan üyemizin provoketif tavırlarının rağbet görmeyeceği kanısındayım.

Bu mesajı yazmak istememin sebebi ise şuydu:

Önder Abi senin şu yazından sonra en azından biraz olsun ümitlendim.

En azından sen istemiyorsun Evren'i, Emre Abi istemiyor, Tugay istemiyor, Erdal istemiyor, ben istemiyorum.

Hepinizin bildiği gibi üstteki iletiyi yazan üyemizin bu iletisindeki Önder Abi Önder Çiçekoğlu'nu, Emre Abi de Emre Yüksel'i gösteriyor. (Ayrıca, yanlış hatırlamıyorsam Arda da bu trasnfere sıcak bakmadığını söylemişti.) Bilindiği gibi kendileri moderasyonun üyeleri. bu durumdayken moderasyon olarak nasıl net bir tavrımız oluyor ve Evren'i istemeyenler kapı dışarı ediliyor gibi bir tez ortaya konabilir anlamak mümkün değil.

Kutay Çamcı' Alıntı:
@ Emre bey birileri de linç ediliyor hain ilan ediliyor oldu kimse kimseyi linç etmediği yada hain falan ilan etmediği halde.

Sn. Kutay Çamcı;

Dün 1,5 saat uğraştığım halde dert anlamadım.
Bu konuda beceriksizim..
Dünden bugüne bir şey değişmedi, yine dert anlatamıyorum.
Akşam kafama saksı falan da düşmedi..
O yüzden tekrar bu konulara hiç girmeyelim.
İstiyorsanız ben size özelden mesaj atar anlatırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...