Re: 2010-2011 Transfer Sezonu
Kobe Bryant yapsa istemezmis. İstemem yan cebime koy. :ehue
Kobe Bryant yapsa istemezmis. İstemem yan cebime koy. :ehue
Nilay Kızılok' Alıntı:Kobe Bryant yapsa istemezmis. İstemem yan cebime koy. :ehue
Bence rakibimize saygı duyalım. Onlar da Kaya konusunda çok gürültü kopardılar. Ben de olsam onlara yapılandan sonra Kaya'yı takımımda görmek istemezdim.Sühan Cem' Alıntı:Emir Rus arkadaşların yaşamamıştır belki. Benim takımımda değilken benim camiamı karalayan adamı ben takımım da istemem. Kobe Bryant olsa kapıda yalvarsa istemem. (ki Kobe benim için sporculuğun zirve noktasıdır) Rus arkadaşlarında böyle bir durum olmamıştır demekki. Yani basketbol anlamında bakarsak Ömer Onan, Mirsad ve Rasim gibi adamların bizim takımda yeri yok. FB'lilerde bu olay yok. Onlar kabul edebilir ama biz kabul etmeyiz. Onlar dedikleri gibi cumhuriyet değil AY'nin yarattığı monarşi ile yönetildiğinden "A.Y. çok yaşa!!" derler devam ederler hayatlarına. Zaten FB seyircisi diye bir seyirci de yok özellikle basket anlamında. Bu yüzden şu gelirse maçlara gelmem diyecek adamda yok. Çünkü zaten gelmiyor. )
Evren konusu çok uzadı. Artık Evren'i değil geleceği konuşmak lazım. Burada nerdeyse hepimizin hemfikir olduğu bir şey var ki (ki bunun için ankete bile gerek yok) Takıma bir 4 numara lazım. Bizim kısıtlı görüş açımızla bunu gördüğümüzü düşünürsek Oktay hocanın bunu görmemiş olmasına imkan yok. Ama Hoca da az önce dediğim gibi bu eleme maçının geçmesini ve onun sonucuna göre yol haritasını çizmeyi bekliyordur. Elememiz halinde hafatda 2 maçı kaldıracak 4 numara sertliği olamdığından kesin oraya biri alınır. Bekleyeceğiz. Yönetim bu anlamda desteğini veriyor diye düşünüyorum takıma.
Bu arada yönetimi çok eleştiriyorum ama şunu belirtmem lazım. Özellikle Canaydın döneminden sonra hemen her şubenin her maçında bir yöneticimizin olması beni mutlu ediyor. Başkanında bu anlamda oldukça özverili olduğu kesin.
Boşver Gazanfer, zaten yeterince gerildi ortam.Gazanfer Tosun' Alıntı:1-2 kişiyle konuşup biraz sakinleştikten sonra gerçekten yapmak istediğim birşey var.
4-5 yıldır futbol takımımızdan daha çok başarılı olmasını istiyorum ben bu takımın.
Bu bağlamda başta Burak ve özel mesajdan tartıştığımız herkesden özür dilerim kalplerini kırdıysam.
Yalnız merak ettiğim birşey var gerçekten.
Evren Büker evet döndü ve netleşmek üzere, peki dönüşü ne şekilde olmalı şeklinde bir başlık açsam kimse birbirini kırmadan oylayabilir miyiz bunu?
Şu dakikadan sonra hiçbir şekilde fikrim değişmez hatta yumuşamaz benim ta ki Evren büyük biz özür dilemedikçe ve düşük bir ücret almadıkça.
Buna dair bir konu/anket açmak istiyorum, tepki almayacaksa tabi...
Kadroda en fazla 2 ABD'li olabilir diye biliyordum, bilgi için sağolun.Kutay Çamcı' Alıntı:Timur Bey eğer Shumpert T.C vatandaşı oldu ise veya olacak ise takımımızda 2 ABD'li 2 Avrupalı yabancı olacağı için son yabancı hakkımızı herhangi bir oyuncudan yana kullanabiliriz.En az 2 avrupalı oyuncu olması gerekiyor o da biz de var. Shumpert TC vatandaşı olmadı ise ve olamayacaksa zaten 5 yabancı hakkımız dolu oluyor
Kadroda en fazla 2 ABD'li olabilir diye biliyordum, bilgi için sağolun.[/quote:3grptrpx]Timur Saglam' Alıntı:[quote="Kutay Çamcı":3grptrpx]Timur Bey eğer Shumpert T.C vatandaşı oldu ise veya olacak ise takımımızda 2 ABD'li 2 Avrupalı yabancı olacağı için son yabancı hakkımızı herhangi bir oyuncudan yana kullanabiliriz.En az 2 avrupalı oyuncu olması gerekiyor o da biz de var. Shumpert TC vatandaşı olmadı ise ve olamayacaksa zaten 5 yabancı hakkımız dolu oluyor
Yunus Taylan' Alıntı:Araya girdim kusura bakma Kutay Abi. Ersan tarzı bir uzun olsun.
Yunus Taylan' Alıntı:Araya girdim kusura bakma Kutay Abi. Ersan tarzı bir uzun olsun.
Kutay Çamcı' Alıntı:Charles Gaines ayak çabukluğu,atletizm,sertlik konusunda eksiklerimizi tamamlayamaz mı ?
Gazanfer Tosun' Alıntı:1-2 kişiyle konuşup biraz sakinleştikten sonra gerçekten yapmak istediğim birşey var.
4-5 yıldır futbol takımımızdan daha çok başarılı olmasını istiyorum ben bu takımın.
Bu bağlamda başta Burak ve özel mesajdan tartıştığımız herkesden özür dilerim kalplerini kırdıysam.
Yalnız merak ettiğim birşey var gerçekten.
Evren Büker evet döndü ve netleşmek üzere, peki dönüşü ne şekilde olmalı şeklinde bir başlık açsam kimse birbirini kırmadan oylayabilir miyiz bunu?
Şu dakikadan sonra hiçbir şekilde fikrim değişmez hatta yumuşamaz benim ta ki Evren büyük biz özür dilemedikçe ve düşük bir ücret almadıkça.
Buna dair bir konu/anket açmak istiyorum, tepki almayacaksa tabi...