2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Sadece İran milli takımında izledim. Eger oynadıgı her takımda da herşeyi yapmaya çalışan bir adamsa cidden sıkıntı yaratan adam olur takım içinde.

Galatasaray Café Crown'a geri dönen ve takımımız ile bu sezon dahil olmak üzere toplamda dört yıllık anlaşmaya varan Evren Büker bugün takımımızla antremana çıkacak. TBL'de transfer döneminin bitmesi nedeniyle bir takım düzenlemeler yapılarak bu yıl kiralık, gelecek seneden itibaren 3 yıllık sözleşme imzalanacak olan Evren Büker'e tekrardan hoşgeldin diyor ve yürekten başarılar diliyoruz.

Sanırım Evren tekrar takıma katılacak.Gelmesini istemiyordum açıkcası ben.Gelirsede yapcak bir şey yok.Ancak kabul etmem gereken bir şey var oda takıma rotasyon ve kalite getirdiği.Gelişmeleri, maçlardaki performansını ve maçlara gittiğimde taraftarın gözünde Evren'i merak ediyorum.

sevindirici gelişme sözleşmenin 4yıllık olmasıydı yönetiminde onunda bazı hataları oldu ama sonuçta hem 2 numaraya hem 1 numaraya inanılmaz katkı vereceği transfer bittiğinde bir çok arkadaş keşke evrende gitmeseydi muhteşem olurdu demişti gerçekten muhteşem oldu şimdi :) bugün antremana çıkmış sanırım çok sevindim yerli rotasyonumuz süper oldu gerçekten ..

Bir 4 numara ile bu takım şampiyonlağa oynar bence,şampiyon olmamak için hiç bir neden yok.Benimde 4 numara için adaylarım:

1- Mike Wilkınson

2-Charles Gaines

3-Chris Owens

4-Marcus Haislip

Valla çok çok sevindirici haber benim için Evren bu yerli piyasasında asla burun kıvırılmayacak,gelişimini ciddi bir hızla devam ettiren bir oyuncu.

Bu arada yaşanan tatsız ayrılık geri dönüşte artık onun kişisel gelişiminin bir parçası olmuştur kesinlikle.Bu olaydan çok ciddi ders aldığını düşünüyorum.

Samet Semiz' Alıntı:
[quote="Tugay EREN":evgcz63h]wilkinson şu an en ihtiyacımız olan oyuncu gibi duruyor.

Mike takım buldu diye hatırlıyorum ben?[/quote:evgcz63h]
bazı yerlerde free agent bazı yerlerde kuban yazıyor anlamadım bende.

Milan Macvan Maccabi ile bir protokol yapmış geçtiğimiz sezon sonunda 4 yıllık anlaşma yapacakmış.Gherson takımın başından ayrılınca yatmış transfer.

Ücret ilk yıl için 500000 dolar her yıl 100 bin artıyor son yıl 800 bin dolar.

Furkan'a 2 milyon Tl verene kadar ben Macvan'ı alırdım nede olsa yerli genç uzun olarak sertac ve İlkan var artık elimizde .Ayrıca MAcvan avrupada çok çok işe yarayacak bir oyuncu olduğu halde NBA'e gidecek tarzda bir oyncu değil diye düşünüyorum.

evren in gelmesi süper oldu bence
artık 1-2 ve 3 numaralarda çok iyi olduk
shumpert yerli statüsüne geçirilip
sağlam kalıplı pota altını kapatacak bir 5 numara alırak
bu takım çok iş yapar bu sene :)

Mert Karahan' Alıntı:
evren in gelmesi süper oldu bence

4 numaraya nazaran 5 numarada bi sıkıntı göremiyorum

Alperen Küçük' Alıntı:
[quote="Mert Karahan":3tpk3k70]evren in gelmesi süper oldu bence

4 numaraya nazaran 5 numarada bi sıkıntı göremiyorum[/quote:3tpk3k70]
Geçen seneki 4.5 tarzı bi kalıplı oyuncu alalım orta yolu bulmuş oluruz.Wilkinson-Gaines karışımı :)

Kutay Çamcı' Alıntı:
Milan Macvan Maccabi ile bir protokol yapmış geçtiğimiz sezon sonunda 4 yıllık anlaşma yapacakmış.Gherson takımın başından ayrılınca yatmış transfer.

Ücret ilk yıl için 500000 dolar her yıl 100 bin artıyor son yıl 800 bin dolar.

Furkan'a 2 milyon Tl verene kadar ben Macvan'ı alırdım nede olsa yerli genç uzun olarak sertac ve İlkan var artık elimizde .Ayrıca MAcvan avrupada çok çok işe yarayacak bir oyuncu olduğu halde NBA'e gidecek tarzda bir oyncu değil diye düşünüyorum.

21 sayı atmış bugün de Macvan..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...