2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Alakasi yok ama birden aklima geldi. Bizim bir Zizic vardi yildiz olarak gelmis ama ise yaramadan mutsuzum diyemi ne ayrilmisti. Nerede oynuyor bilen var mi?

Tesekkürler cevaplar icin. Paragöz Zizic :)

Macvan çok iyi transfer olur aslında.
Alacaksın 5 yıllık sözleşme yapacaksın çok yetenekli ve 88liydi sanırım

mesela spartak moskavanın bıraktığı staphane lasme ismi yanlış yazdıysam kusura bakmayın bize göre benim fikrim gerçi nba de denemede

Can Akan' Alıntı:
Macvan çok iyi transfer olur aslında.
Alacaksın 5 yıllık sözleşme yapacaksın çok yetenekli ve 88liydi sanırım

Süper olur evet aöa oldukça zor :( Hemofarm tur atladı ve Khimkinin olmadığı olda Euroleuge kalma ihtimalleri var aslında.Kalamasalar bile sezon başı verirler mi bilemem.MAccabi ile 4 sezonluk anlaşma yapacakmış 500000 ilk sezon için sonraki her sezon 100000 artıyor üzerine buy-out var hak eder bu parayıda biz verebilir miyiz.Versek bile euroleuge takımı olmayan bir takıma gelir mi gelse de biraz daha ister mi ?

Zaten İlkan'ı sertac'ı aldık ben olsam Furkana ayrılan bütçe ile MAcvan'ı alırdım çok iyi bir oyuncu ama NBA'ye pek uygun değil sanrıım undersize ve pek atletik değil NBA'da kaptırma durumu olmaz sanırım.

LAsme'nin sanırım çalışma izni ile ilgili bir yasal problemi olmuştu sanırım

Murat Lale' Alıntı:
mesela spartak moskavanın bıraktığı staphane lasme ismi yanlış yazdıysam kusura bakmayın bize göre benim fikrim gerçi nba de denemede
Yok Murat bey ne kusuru.Fikir yürütüyosunuz önemli olan bu ayrıntıların çok önemi yok.
Lasme sertlik seviyesini yükseltecek bir oyuncuç

ama eğer geleceğin takımını yaratmaksa amacımız Macvan gibi yetenekli ama şuanıda oldukça iyi kotaracak oyunculara yönelmeliyiz bence.

macvan 89 lu süper olur ama evet furkan verilen paranın yarısını macvana versek yeter ama macvan yeterki istesin gelmek için ve bizimkiler erken davransa mesela hemofram elenirse eurocup gelcek ozaman olabilir transfer ama eurolegue çıkarsa hemofram imkansız gelmesi maccabiye gitmez çünkü elihaynu aldı

cemal nalgada gelirse seneye andriç ermal ilkan rançik sertaç alsana 6 uzun nerde kısa pozisyonlar bunlardan en azbiri gönderilcek

Sercan Karabıçak' Alıntı:
Bir 4 numara ile bu takım şampiyonlağa oynar bence,şampiyon olmamak için hiç bir neden yok.Benimde 4 numara için adaylarım:

1- Mike Wilkınson

2-Charles Gaines

3-Chris Owens

4-Marcus Haislip
Marcus Haislip Caja Laboral'e gitti diye biliyorum.

Bizim Cemal Nalga üzerinde bir hakkımız var mı acaba... Cemal sene sonunda cezası bitince istediği yere gidebilir mi?

cangulen' Alıntı:
Sercan Karabıçak' Alıntı:
Bir 4 numara ile bu takım şampiyonlağa oynar bence,şampiyon olmamak için hiç bir neden yok.Benimde 4 numara için adaylarım:

1- Mike Wilkınson

2-Charles Gaines

3-Chris Owens

4-Marcus Haislip
Marcus Haislip Caja Laboral'e gitti diye biliyorum.
Evet hatta dün ispanya süper kupasında valencia ya karşıda oynadı.

Hakan Eroğlu' Alıntı:
Bizim Cemal Nalga üzerinde bir hakkımız var mı acaba... Cemal sene sonunda cezası bitince istediği yere gidebilir mi?
Sanırım artık yok, sözleşme süresi doldu diye biliyorum.
Seneye tbl cezası bitiyor ve elit yerli uzunlardan(Kaya, Dudley, Kerem vb.) sonra gelen grubun en iyi uzunu bana göre. Haziran ayına bırakılırsa Beşiktaş, Banvit vb. başaltı takımlar ya da Trabzon gibi çılgın bir teklif yapabilecek başka bir kulup çıkabilir. Çünkü belli bir ucrete kadar yerli uzun pazarı oldukça dar. Orta sınıf uzunlardan arasında Cevher ve Ermal dışında su an için belli bir standartı yakalamış uzun da yok.

Not: Furkan'ı ayrı değerlendirmek lazım.

Timur Saglam' Alıntı:
[quote="Hakan Eroğlu":123bxl4z]Bizim Cemal Nalga üzerinde bir hakkımız var mı acaba... Cemal sene sonunda cezası bitince istediği yere gidebilir mi?
Seneye tbl cezası bitiyor ve elit yerli uzunlardan(Kaya, Dudley, Kerem vb.) sonra gelen grubun en iyi uzunu bana göre. Haziran ayına bırakılırsa Beşiktaş, Banvit vb. başaltı takımlar ya da Trabzon gibi çılgın bir teklif yapabilecek başka bir kulup çıkabilir. Çünkü belli bir ucrete kadar yerli uzun pazarı oldukça dar. Orta sınıf uzunlardan arasında Cevher ve Ermal dışında su an için belli bir standartı yakalamış uzun da yok.

Not: Furkan'ı ayrı değerlendirmek lazım.[/quote:123bxl4z]
Yurt dışında oynadığı için cezası işlemiyor olabilir.

Can Ozay' Alıntı:
Yurt dışında oynadığı için cezası işlemiyor olabilir.

bence bedelli askerlikten yararlanmak için 3 yıldan önce türkiye sınırlarına gelmez.6 aydan fazla ceza alınınca tecil hakkını kaybediyorsun diye biliyorum.

Sezon başında çok kovaladığımız Furkan Aldemir'i de kadromuza katabilmiş olsaydık ne şahane olacaktı her şey.. İnsan hayıflanmıyor değil..

R.Madrid'in Canaria'ya kiraladıgı V.Dasic, Partizan'la ve eski takımıyla gorusuyormuş. Buducnost maçlarında başımıza bayağı bir dert açmıştı. 3-4 oynasa da size'ı, sutu ve kalıbına göre agır olmayan ayaklarıyla ve genel kalitesiyle takımı sırtlayabilecek bir oyuncu Dasic ama oldukça zor bir transfer. Tıpkı Macvan gibi.

Not: Beşiktaş'la ilgili Ramos ve Iverson:) haberlerinin çıkmaya başlaması, Evren'in G.Saray'a dönüşü(800bin tl'nin çok altına imzaladığını sanmıyorum) bir ara Furkan'a ciddi bonservis odemeyi göze almamız... Acaba Ülker grubu takımlara ekstra kaynak mu aktardı sorusunu akla getiriyor. Bilgim yok.

Bizim bulduğumuz kaynak bayan basketbol ve voleybol şubelerine bulunan sponsorluklardan sonra oldu sanırım bununla doğrudan veya dolaylı bir ilgisi vardır diye düşünüyorum (dolaylı ilgi o şubelere klübün kendi vereceği kaynağın aktarılması doğrudan ilgi direk kaynak aktartılması aslında kağıt üzerinde mümkün değil ama burası Türkiye)

Beşiktaş ile ilgili haberler için ise o işin için de bir iş var gibi geliyor gündem değiştirmek için yapılmış bir hamle olabilir haberde birçok mantıksızlık var bence.FB ile zaten aralarında sınıf farklı vardı.Bu sene onların daha da düşük bütçeli bir kadrosu varken bizde atılıma geçtik bununla ilgili olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...