2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

4 numaraya nazaran 5 numarada bi sıkıntı göremiyorum[/quote]
Geçen seneki 4.5 tarzı bi kalıplı oyuncu alalım orta yolu bulmuş oluruz.Wilkinson-Gaines karışımı :)[/quote]

Tam 4 olmalı bence :)

Evren Büker Galatasaray Cafe Crown'da

Galatasaray Cafe Crown, geçen sezon da takımda bulunan şutör guard Evren Büker?le 3 yıllık anlaşmaya vardı.

Yeni sezonda tekrar Galatasaray Cafe Crown formasıyla mücadele edecek olan Evren Büker'e başarılar dileriz.

qnytel woods bana göre bize uygun oyuncu hem 3 hem 4 oynayabilir shumpert bile 2 ye çekebilirsiniz oktay hocada rahatça alternatif olur woods 4 numarada oynarken dış şut tehdidi yüksek bazen sorumsuz üçlükler savunmada güçsüz kalabilir ama geçen sene kendini savunma yönünde geliştirdi oktay hoca sertlik kazandırır benim filrim bu tabiki arkadaşlar ne düşünür bilmem maliyet açısından pahalı olabilir

Murat Lale' Alıntı:
qnytel woods bana göre bize uygun oyuncu hem 3 hem 4 oynayabilir shumpert bile 2 ye çekebilirsiniz oktay hocada rahatça alternatif olur woods 4 numarada oynarken dış şut tehdidi yüksek bazen sorumsuz üçlükler savunmada güçsüz kalabilir ama geçen sene kendini savunma yönünde geliştirdi oktay hoca sertlik kazandırır benim filrim bu tabiki arkadaşlar ne düşünür bilmem maliyet açısından pahalı olabilir

Sorunu çözebilecek adam değil Woods bence tabi tanımıyorum ama hiç izlemedimde ama sanmıyorum tam 4 numara oldugunu

Murat Lale' Alıntı:

Özel bir oyuncu ama 203 boyuna rağmen bir pota altı oyuncusu değil 3 numara hatta NBA starndartları için 2-3 numara bizim gerçek bir pota altı oyuncusuna ihtiyacımız var.

KAldı ki Oktay hocanın çalışmak isteyeceği karakterde bir oyuncu değil bir de maliyeti yüksek olur

gaines sert iyi savunmacı ama dışar çıkarak oynayan 4 numara değil owens dışarda oynatcaksan tamam ama pota altında ince kalır savunma açışından hatılarmısınız eski bir oyuncumuz vardı robert koch onun gibi olsa

Murat Lale' Alıntı:
gaines sert iyi savunmacı ama dışar çıkarak oynayan 4 numara değil owens dışarda oynatcaksan tamam ama pota altında ince kalır savunma açışından hatılarmısınız eski bir oyuncumuz vardı robert koch onun gibi olsa

Unutulur mu :)

Gaines Owens karışımı bi oyuncu lazım bize o zaman :)

Travis Watson ne durumda geçen sezon gündeme gelmişti Zalgiris'in kadrosunda göremedim ama başka bir takımla anlaştı mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...