2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

dasic tam bize göre bize karşı oynadığında bizim uzunları çok ama çok zorladı 2.08 boyu var ama hareketli transfer için ilk önce shmpert türk olması lazım bizimkiler transfer için spartak moskovayı bekliyorlar turu geçersek transfer yaparlar gimi oktay hoca içinde süpriz oldu eurocup umut vardı kupa için ama gene de dasic madridte oynayamaz veliçkoviç oldukça

Timur Saglam' Alıntı:
R.Madrid'in Canaria'ya kiraladıgı V.Dasic, Partizan'la ve eski takımıyla gorusuyormuş. Buducnost maçlarında başımıza bayağı bir dert açmıştı. 3-4 oynasa da size'ı, sutu ve kalıbına göre agır olmayan ayaklarıyla ve genel kalitesiyle takımı sırtlayabilecek bir oyuncu Dasic ama oldukça zor bir transfer. Tıpkı Macvan gibi.

Not: Beşiktaş'la ilgili Ramos ve Iverson:) haberlerinin çıkmaya başlaması, Evren'in G.Saray'a dönüşü(800bin tl'nin çok altına imzaladığını sanmıyorum) bir ara Furkan'a ciddi bonservis odemeyi göze almamız... Acaba Ülker grubu takımlara ekstra kaynak mu aktardı sorusunu akla getiriyor. Bilgim yok.

Şu an hala Real'in sözleşmesi oyuncusu mu ?

Nasıl olsa giden geliyor diye sesli düşünüyorum.
Benim isteğim şu yönde olurdu

1 d-wash( tutku)
2 shipp(evren melih)
3 shumpert( haluk caner)
4 rancik( ermal shumpert sertaç)
5 furkan(luksa ermal)

5. yabancı hakkı içinde genç atletik bir abd li alınıp 3 sene sonra shumpert in yerine o T.C vatandaşı olarak oynatılabilir.

Kutay Çamcı' Alıntı:
Şu an hala Real'in sözleşmesi oyuncusu mu ?

R.Madrid Canaria'ya kiralamıştı. Canaria'da disiplinsiz davranışları ve performans dusuklugunden oturu kadroda tutmadı bildigim kadarıyla, R.Madrid'le sozleşmesi surse bile, Madrid'in onu düsünmedigi kesin. Medyadaki haberlere göre, Partizan ve Buducnost ile görüşme halindeymiş. Buyuk ihtimal Partizan'a gider diye tahmin ediyorum.

Transfer için, tur bekleniyor deniliyor ama karşı takımın gucu ve uzun rotasyonumuz dusunulunce bu cok mantıklı gelmedi bana. Sanırım Shumpert'in vatandaslık işi bekleniyor daha çok.

Emir P. kesin vatandaşlığa geçti mi? Yerli statusunde mi oynayacak tbl'de?

Sırf şu eleme maçı için bile ,bir aylık bir sozlesmeyle, ortalama bir uzun alınabilir. 3 uzunla 40dk sahada kalmakta zorlanmamız oldukça muhtemel. İlla cok iyi biri sart değil, elimizdeki 3 uzunun soluklanmasına izin verecek, biri faul sorununa girerse sertliği dusurmeden idare edecek biri yeterli.

Uzun oyuncu alınsa bile turun favorisi değiliz ama sansımızın artacagı kesin. Burada tek sorun sanırım kuluplerin bir sezonda toplam 6 yabancıyla sözleşme yapabilmesi. Yanlış ya da eksik biliyor olabilirim.

Timur Saglam' Alıntı:
Sırf şu eleme maçı için bile ,bir aylık bir sozlesmeyle, ortalama bir uzun alınabilir. 3 uzunla 40dk sahada kalmakta zorlanmamız oldukça muhtemel. İlla cok iyi biri sart değil, elimizdeki 3 uzunun soluklanmasına izin verecek, biri faul sorununa girerse sertliği dusurmeden idare edecek biri yeterli.

Uzun oyuncu alınsa bile turun favorisi değiliz ama sansımızın artacagı kesin. Burada tek sorun sanırım kuluplerin bir sezonda toplam 6 yabancıyla sözleşme yapabilmesi. Yanlış ya da eksik biliyor olabilirim.

Aynı anda 6 yabancı sözleşmeli olabiliyor bir tanesi kadroya giremiyor ama toplam sözleşme limiti 8 diye(5 yabancısı olan takımlar için) hatırlıyorum ben yani 5 yabancısı olan bir takım 3 oyuncuyu değiştirebilir.8' sayısından emin değilim ama alıdan fazla olduğundan emin gibiyim

enes bir basketçiyi fener elinden geldikçe mahfetmeye çalışıyor çılgın bir fikir fener inat türkiyeye gelip galatasarayda oynamak fenerliler nasıl bozulur çılgınca fikir

Gözlerime inanamıyorum,ağlıyorum,Samanyolu haberde saygıdeğer Batur abimiz basketbolun yükselişini herkes sponsorlara borçluyuz diyor,yanlış yapıyorlar dedi...Eğerki türk basketbolu varsa bunu nedeni Galatasaray'dır ve efsane yenilmez armadadır dedi...
Nereye yazacağımı bilemedim...Aman Allah'ım neler oluyor... :)

Bu arada yine aynı programda Shumpert'ten Türk oldu diye bahsedildi ve Galatasaray'ın çok önemli bir uzunla görüştüğü söylenildi...Bilemiyorum artık...

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
Gözlerime inanamıyorum,ağlıyorum,Samanyolu haberde saygıdeğer Batur abimiz basketbolun yükselişini herkes sponsorlara borçluyuz diyor,yanlış yapıyorlar dedi...Eğerki türk basketbolu varsa bunu nedeni Galatasaray'dır ve efsane yenilmez armadadır dedi...

Bu arada yine aynı programda Shumpert'ten Türk oldu diye bahsedildi ve Galatasaray'ın çok önemli bir uzunla görüştüğü söylenildi...Bilemiyorum artık...

Ooo süper haberler hadi hayırlısı ağzından bal damlamış bu arada :)

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:

Hadi beyler hakkınızı helal edin, ben bi gidiyim yıkanıp paklanıp abdest alıyım. Son saatlerimiz sanırım bu kısa zamanda kalbini kırdıklarımdan helallik alıp, ibadetlerimi yapıyım falan...

Bu bildiğimiz Batur mu? Hani fb tvdeki amigo yorumcu?

Emre Elmalıdereoğlu' Alıntı:
Hadi beyler hakkınızı helal edin, ben bi gidiyim yıkanıp paklanıp abdest alıyım. Son saatlerimiz sanırım bu kısa zamanda kalbini kırdıklarımdan helallik alıp, ibadetlerimi yapıyım falan...

Sen git banyo'nu yap Emre yaratan ile başbaşa kalmaya bak...:)
Çünkü kişi bahsettiğin Batur,Fb'nin resmi amigolarından Batur...

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
[quote="Emre Elmalıdereoğlu":1ibz14nn]

Sen git banyo'nu yap Emre yaratan ile başbaşa kalmaya bak...:)
Çünkü kişi bahsettiğin Batur,Fb'nin resmi amigolarından Batur...[/quote:1ibz14nn]

Benim gözümde onun dedikleri önemli değildir. Shumpert'ın Türk olması ve bir uzunun takıma katılacak olması önemli

Manut kadar uzun olsun denilmiş boşuna böle bir söz denilmez diye aklına geliyor insanın bu kadar uzun bir adam varmı bildiğimiz

İhtiyacımız net bir 4 numara bana göre,tabiki Oktay hocanın ne düşündüğünü bilemiyoruz...Bizimkisi dışardan bir göz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...