Deniz Baskın' Alıntı:Rashad Wright çok hoş transfer olurdu Rochestie'nin yerine.
Bu arada Alba'dayken o tkımın 2 numarası olan zenci uzun saçlı eleman kimdi hatırlayan var mı ? Çok beğenirdim onu ismi dilimin ucunda ama çıkmıyor bilen yazsın lütfen
Edit:Julius Jenkins
Kutay Çamcı' Alıntı:[quote="Deniz Baskın":37kh7gq1]Rashad Wright çok hoş transfer olurdu Rochestie'nin yerine.
Bu arada Alba'dayken o tkımın 2 numarası olan zenci uzun saçlı eleman kimdi hatırlayan var mı ? Çok beğenirdim onu ismi dilimin ucunda ama çıkmıyor bilen yazsın lütfen
Edit:Julius Jenkins
Kerem BOZGEYİK' Alıntı:Pota altını filan boşverip Jasaitis'i almak...
Yemek yemesekte tatlımı alsak gibi olmuş Aykut...Açız aç ne tatlısı Aykut...
Kerem BOZGEYİK' Alıntı:Pota altını filan boşverip Jasaitis'i almak...
Yemek yemesekte tatlımı alsak gibi olmuş Aykut...Açız aç ne tatlısı Aykut...
Popovic bildigimiz Popovic mi(marko mu Bojan mı)? (Marko ise)O ise Popovic ve Vujanic daha cok atıcı oyuncular, pg sayılmazlar, Oktay hoca sanki oynatan bir guardı yeğliyor. Blakney pas akışını bozmayan biri ama Olimpiyakos sonrası dususe devam ediyor. Efes sonrası ispanya'ya giden Vujanic de oyle. Hoş dususte olmasa adlarını yazamazdık bile. R.Wright dahil, yazılanlardan Rochestie'den kesinlikle ustun, fark yaratır denebilecek bir guard yok bana gore.Kutay Çamcı' Alıntı:Vujanic, Popovic ve Blakney boştaymış (söylentilere göre resmi olarak herhangi bir transfer yapmayacağını açıklasa bile her 3 oyuncuda PAO'dan gelebilecek olası bir teklifi bekliyormuş.PAO bir pg daha alabilirmiş)
Yabancı bir forumda böyle bişi vardı sonuç olarak her üç oyuncuda boşta eğer bilgi doğru ise ve PAO'ya ancak biri gidecek o da şüpheli
Kutay Çamcı' Alıntı:Bojan popovic aslında sezon başında bir takımla anlaştı gibi hatırlıyorum ama bozuldu demek ki transfer.