2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Yok anladım anladımda işin ucu benim istediğim elemana dokunur gibi olunca işime gelmedi :).

En son Oberto ve John Edwards ile ilgilendikleirni açıklamış Özerhun .

viewforum.php?f=51

Önerdiğiniz genç oyuncular hakkında bu bölümde de konu açabilir misiniz? Çok ekstra bilgileri birden yazmanıza gerek yok. Zamanla oturtabiliriz sanırım.

Mesajım tüm foruma yöneliktir.

Rashad Wright çok hoş transfer olurdu Rochestie'nin yerine.
Bu arada Alba'dayken o tkımın 2 numarası olan zenci uzun saçlı eleman kimdi hatırlayan var mı ? Çok beğenirdim onu ismi dilimin ucunda ama çıkmıyor bilen yazsın lütfen
Edit:Julius Jenkins

Deniz Baskın' Alıntı:
Rashad Wright çok hoş transfer olurdu Rochestie'nin yerine.
Bu arada Alba'dayken o tkımın 2 numarası olan zenci uzun saçlı eleman kimdi hatırlayan var mı ? Çok beğenirdim onu ismi dilimin ucunda ama çıkmıyor bilen yazsın lütfen

Timur bey'in dediği gibi boşta galiba maliyetlide bir oyuncu değil savunması iyi idi topa iyi baskı yapıyordu değil mi yanlış mı hatırlıyorum ?

DJ White Jr. 2008 draftında 1.turdan seçilip, takasa gitmiş bir oyuncu. Aranılan Big-man tipi oyuncularından olsa da nba'deki yerini sağlama almış değil henuz, geçirdigi sakatlıklardan ötürü biraz sanssız. Nba'de genç oyuncu sınıfına girmek için yaşlı ama Avrupa için bu bir avantaj, 20-21 yaşındaki bir oyuncu kadar ham değil. Kolej kariyeri parlak, nba'de pf oynamak için biraz kısa ama guçlu, atletik, ribaund becerisi iyi. Tipik boyalı alan oyuncusu. Oklahoma'lı oyuncunun Nba'den kesilme ihtimali ise bugun için son derece dusuk. Hatta sanırım takasta gitti ya da gitmek uzere. Ama bir gun yolu Avrupa'ya dusebilir; tabi bu sezon parlayıp all-star'da
Ayrıntı için,
http://www.nbadraft.net/players/dj-white
http://www.nba.com/draft2008/profiles/D.J.White.html
http://www.draftexpress.com/profile/D.J.-White-224/
http://en.wikipedia.org/wiki/D._J._White
http://www.nba.com/summerleague2010/players/dj_white/
http://www.nba.com/dleague/playerfile/n ... r=dj_white

Not: Veri bankası bolumune taşıyabilirsiniz. Orada açmakta tereddut ettim cunku yeni genç yetenekler sınıfında bir oyuncu değil. Daha çok, belki sartlar uygun duserse Avrupa'ya gelebilecek iyi oyuncular sınıfında. Partizan'ın bu sezon kadrosuna kattıgı N.Jawai gibi. Nba'i yakından takip eden biri değilim. Formumuzda nba ve ncaa'yi yakından takip eden arkadaşlar, drafta katılmayan ya da serbest bırakılması muhtemel isimleri değerlendirirlerse guzel bir katkı vermiş olurlar.

Kutay Çamcı' Alıntı:
[quote="Deniz Baskın":37kh7gq1]Rashad Wright çok hoş transfer olurdu Rochestie'nin yerine.

Timur bey'in dediği gibi boşta galiba maliyetlide bir oyuncu değil savunması iyi idi topa iyi baskı yapıyordu değil mi yanlış mı hatırlıyorum ?[/quote:37kh7gq1]
Aynen öyle skor hariç yapması gereken herşeyi yapıp yüzdeli şut atar. Yani seçerek atan bir adam. Jenkins'le beraber Efes'i perişan etmişlerdi diye hatırlıyorum bir Alba - Efes maçında.

arkadaşlar pota altını fealn boş verip Jasa yı mı almayılız acaba ya bu adam nasıl olurda boşta olur inanılır gibi değil.

Pota altını filan boşverip Jasaitis'i almak...
Yemek yemesekte tatlımı alsak gibi olmuş Aykut...Açız aç ne tatlısı Aykut...:D

Aradığımız oyuncu tamda Pops Mensah, ama sorunlu bi oyuncu olduğu söylendi o yüzden tam onun tarzı bi adam alınabilir.

Acaba transfer için Shumpert'ın türk olması mı bekleniyor. Bu iş ne zaman hallolacak ya? Bir bilen yok mu shumpert türk oldu mu?

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
Pota altını filan boşverip Jasaitis'i almak...
Yemek yemesekte tatlımı alsak gibi olmuş Aykut...Açız aç ne tatlısı Aykut...:D

açız ama şöyle espirisine söyledim gereçkten güçlü bir pota altına ihtiyacımız var. büyük oynayacaksak yüksekleri düşünüyorsak buna mecburuz.

Vujanic, Popovic ve Blakney boştaymış (söylentilere göre resmi olarak herhangi bir transfer yapmayacağını açıklasa bile her 3 oyuncuda PAO'dan gelebilecek olası bir teklifi bekliyormuş.PAO bir pg daha alabilirmiş)

Yabancı bir forumda böyle bişi vardı sonuç olarak her üç oyuncuda boşta eğer bilgi doğru ise ve PAO'ya ancak biri gidecek o da şüpheli :)

Geçen sezon ciddi bir rahatsızlık geçiren, komadaydı, D.Sakota; Brezilya Milli takımından tanıgımız pivot M.Becker ve başarılı bir ncaa kariyerine ragmen ama kısıtlı bir oyuncu olan, kısa bir İspanya macerası geçiren, ciddi bir sakatlık geçirmiş A.Nivins boşta olan uzunlardan. Oberto'yu da ekleyeyim. :)

Sakota daha çok dışta oynamayı seven biri, G.Amerika'da ucretler bildiğim kadarıyla pek düşük değil, Becker M.T.Aviv gelmiş ve Bulgar Lukoil'e kiralanmış, Milli takım performansını baz alacaksak, sadece Becker için değil G.Amerikalı oyuncuların agresif ve tempolu oyunlarının Avrupa'ya uyacagını dusunuyorum. Hoş zaten pek çogu İtalya ve İspanya'da oynadı/oynuyor.

5.yabancıya daha erken niyetlenseydik, Fransa'da eski gunlerine donen Slaughter'ı alabilirdik herhalde, Valladolid'le anlaştı.

Kutay Çamcı' Alıntı:
Vujanic, Popovic ve Blakney boştaymış (söylentilere göre resmi olarak herhangi bir transfer yapmayacağını açıklasa bile her 3 oyuncuda PAO'dan gelebilecek olası bir teklifi bekliyormuş.PAO bir pg daha alabilirmiş)

Yabancı bir forumda böyle bişi vardı sonuç olarak her üç oyuncuda boşta eğer bilgi doğru ise ve PAO'ya ancak biri gidecek o da şüpheli :)
Popovic bildigimiz Popovic mi(marko mu Bojan mı)? (Marko ise)O ise Popovic ve Vujanic daha cok atıcı oyuncular, pg sayılmazlar, Oktay hoca sanki oynatan bir guardı yeğliyor. Blakney pas akışını bozmayan biri ama Olimpiyakos sonrası dususe devam ediyor. Efes sonrası ispanya'ya giden Vujanic de oyle. Hoş dususte olmasa adlarını yazamazdık bile. R.Wright dahil, yazılanlardan Rochestie'den kesinlikle ustun, fark yaratır denebilecek bir guard yok bana gore.

Edit: Bojan Popovic ise bence dusunulebilir, Efes'e gelmeden once Rytas'da iyi işler çıkarmıştı. Oynatan bir guard, her ne kadar Rytas sistem takımı, bu bazı seylerin ustunu ortebiliyor bence. Sağlıklıysa bir sorunu yoksa, Rochestie'yi gonderip, alınabilecek biri Bojan Popovic.

Bojan popovic aslında sezon başında bir takımla anlaştı gibi hatırlıyorum ama bozuldu demek ki transfer.

Sanırım transfer Shumpert'ın Türk olmasını bekliyor ve pota altına olacak gibi görünüyor. Taylor'dan şu anda vazgeçmeyiz en azından devre arasına kadar bizimle diye düşünüyorum. Pota altında bana kalırsa 5 numara ihtiyacı var.Çünkü Andric ve Rancik daha çok 4 numarada tercih edilebilecek oyuncular.5 numarada sert,rebaund çeken bir uzun daha çok işimizi görecektir.Guard konusunda da pek beklentim olmasa da belki Hakan Köseoğlu düşünülebilir ama o zamanda Melih Mahmutoğlu çöpe atılmış oluyor resmen ben Oktay Mahmudi'nin böyle bir hamle yapacağını düşünmüyorum.Şu an tek temennim Shumpert'ın Türk olması ve Sert bir 5 numarayla anlaşmamız.

Kutay Çamcı' Alıntı:
Bojan popovic aslında sezon başında bir takımla anlaştı gibi hatırlıyorum ama bozuldu demek ki transfer.

Böyle birşey var ama...

Geçen yıl Adriyatik ligde şampiyonluk yaşayan ve de Euroleague'de de Final Four oynayan Partizan, 27 yaşındaki Bojan Popovic ile yollarını ayırdı. Oyun kurucu Bojan Popovic ile 26 Ağustos'ta sözleşme imzalayan Partizan kulübü ani bir kararla Sırp ekibinden koptu.

Geçen yıl önce Lietuvos Rytas'da oynayan sonrasında ise Ocak ayından itibaren Efes Pilsen'de forma giyen Bojan Popovic, kariyerinde FMP Zeleznik, Unicaja Malaga ve Dinamo Moskova'da da oynamıştı.

1.91 boyundaki Popovic, Efes Pilsen formasıyla 6 Euroleague maçında (ort 13.5 dak), 3.3 sayı, 2.0 ribaunt, 1.3 asist ortalama ile mücadele etmişti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...