2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Ben McCauley demiştik mesela sezon sonunda uzun aradığımız dönemde de önermiştim onu..Fransadaydı geçen sene bu sene ne yaptı bilmiyorum.

Piyasanın sonlarına geldik kim boşta bilmediğimden direkt aklıma gelenleri yazmıyorum

Kutay Çamcı' Alıntı:
Beyaz rus oyuncu riga'da
parakhouski iyi oyuncu ya bence sene başında denemeye değerdi.Ncaa istatistikleride oldukça iyiydi sanırım ve hakkında okuduğum şeylerde oldukça iyiydi yanlış hatırlamıyorsam

Başlığa hareket gelmiş,teşekkür ederim...:D
Yalnız oyuncuların bir kaçı dışında anlaştıları takım varmı yokmu bir bilgi bulamadım...Ben McCauley'i izlemedim ancak biraz videolarını filan seyrettim şimdi,birazda hakkında yazılanlara baktım,iyi bir uzuna benziyor,savunması övülmüş ...Acaba bir takımla anlaşmışmıdırki?

Gerçi olumsuz şeylerde var,yavaş olduğu konusunda eleştirilmiş,iç bölgede çok etkin olamadığı vs. söylenmiş...Ne kadar doğru izlemediğim için bilemiyorum tabi...

dün adriyatik liginde oynanan ve buducnost'un deplasmanda partizan'ı 79-78 yendiği maçta ısrarla tavsiye ettiğim vladimir dragicevic 15 sayı 4 ribaund 1 asist 2 top çalma 2 blok ile oynamış ve 22 değerlilik puanıyla maçın en değerli oyuncusu olmuş.bir de dikkatimi çeken buducnost takımının kadrosunda marko popovic isimli bir oyuncu bulunuyor ama bildiğimiz popovic değil.

kutay bey'in en büyük fantezilerinden biri olan milan macvan ise hemofarm'ın cibona'yı 86-80 yendiği maçta 25 sayı 7 ribaund 1 asist 1 top çalma 1 blok ile oynamış ve 33 verimlilik puanı ile maçın en değerli oyuncusu olmuş.maçta dikkat çeken bir diğer performansta ise cibona'nın kadrosunda bulunan 89 doğumlu ve 3 numarada oynayan bojan bogdanovic 29 sayı ile oynamış.

luka zoric'in de forma giyeceği mulaomerovic'li , kasun'lu zagreb, radnicki ile karşılacak bugün ve maç saat 6'da.

V.Dragicevic'te su dikkat cekici geçmiş 2 sezonda daha cok dış atış kullanmışken(hatta bir istatistigi 3s 1/15'ti galiba), gecen seneden itibaren daha cok bir iç oyuncusu gibi oynamaya başlamış. 3s ve ribaund istatistigi bunları destekliyor.
Nihayetinde son yılında daha içe donuk bir 4 gibi oynasa da Jankunas, Wilkinson, Rancik, Boddicker, belki Dasic vb bir 3-4 oyuncusu gibi duruyor.

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
[quote="Nafız Erhan Balcı":uz3a3s7r]

luka zoric'in de forma giyeceği mulaomerovic'li , kasun'lu zagreb, radnicki ile karşılacak bugün ve maç saat 6'da.

Maçı izleyebileceğimiz bir yer varmı acaba?[/quote:uz3a3s7r]

bir araştırayım

edit: yayın bulamadım ama istatistik için link var.

Can Akan' Alıntı:
Davon Jeffersonda uzun süredir takibimde olan bir 4 numara.Ribaund sezisi ve atletik yeteneği oldukça iyidir.Geçen sene İsraildeydi bu sene nerede bilmiyorum.
Asvel almış, gecen sene İsrail'de yılın forveti seçilmiş. Bu arada Asvel, Fransa sartlarında bayagı iyi kadro kurmuş.

Arkadaş bu Çin Liginin potaları çok mu büyük acaba :) Gaines gibi şut özürlü birisi nasıl 30.4 sayı ortalamayla oynar :)

son günlerde forumun en popüler 3 oyuncusundan ikisinin bu haftaki maç performansını vermiştim.eksik olan parçayı da tamamlayalım.

adriyatik liginde zagreb'in radnicki'yi 82-76 yendiği maçta luka zoric 15 sayı 14 ribaund 2 asist 2 top çalma 1 blok ile oynayıp 27 verimlilik puanı topladı.fakat maçın en değerli oyuncusu rakip takımdan michael lee isimli oyuncu oldu.

bahsettiğimiz 3 oyuncu (dragicevic, macvan, zoric) haftayı iyi performansla kapadılar.

Yiğit Çelebi' Alıntı:
Sizce o oyunkurucu Hakan Köseoğlu olabilir mi?

Sanmam, ama belki de olabilir sadece fikir yürütcem;
Eğer Hakan gelirse Taylor ile yollar ayrılırsa pota altına 2 transfer yapılabilir hatta 1isi 3.5 numara bile olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...