2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Kutay Çamcı' Alıntı:
Bojan popovic aslında sezon başında bir takımla anlaştı gibi hatırlıyorum ama bozuldu demek ki transfer.
Partizan'la anlaşmış, McCalebb'in yerini doldurmak amacıyla. Ama sonrasında serbest bırakılmış. Sebebi beklentileri karşılayamamış olması ve aynı zamanda ucret olarak takımın en pahalı oyuncularından olmasıymış. Senelik 250bin$'a(180 bin euro) anlaşmışmış.

Valla oynadığı paradada birşey yokmuşta,biraz en pahalı oyuncusu kısmına takıldım,garip geldi 180 bin euro ve takımın en pahalı oyuncularından...

Bu paraya oynuyorsa bence düşünülmeli,hatta hemen alınmalı derim...Hem takıma hem bütçeye uygun bir oyuncu...

Evet 1 ay dolmadan ayrılmış .Biz Taylor'a ne veriyoruz acaba

Kerem Maric'de geçen sezon 200 k alıyor deniyordu Partizan da tavan o civarda.Hemofarm daha da fakirdir 500 k bonservise sıcak bakıversinler.
Ben de her yol Macvan'a çıkıyor :)

Gerek Shumpert'in vatandaşlık işlemleri gerek nba'den kesilecek olanların belirlenmesi, Olimpija gibi finansal krizde olanların durumu, eleme turlarında veda eden takımlardan ayrılabilecek olanlar vb. sebeblerden oturu kasım başına kadar beklemekte fayda, ekstra bir gelişme olmazsa beklenilecektir diye dusunuyorum.
Hem bu sure zarfında 6 resmi maça çıkmış olacagız, oyuncuları,takımı tanıma adına ipucları verecektir bu maçlar.

Kutay Çamcı' Alıntı:

Kerem Maric'de geçen sezon 200 k alıyor deniyordu Partizan da tavan o civarda.Hemofarm daha da fakirdir 500 k bonservise sıcak bakıversinler.

Valla iyi sistem kurmuş adamlar,bu paralara böyle takımlar kuruyorlarsa helal olsun...Hani biliyordum çok para harcamadıklarınıda bu kadarınıda beklemiyordum...

O değilde bu Macvan meselesi nolacak yahu...
Psikolojimiz bozuldu,bozulacak...:D

Timur Saglam' Alıntı:
Gerek Shumpert'in vatandaşlık işlemleri gerek nba'den kesilecek olanların belirlenmesi, Olimpija gibi finansal krizde olanların durumu, eleme turlarında veda eden takımlardan ayrılabilecek olanlar vb. sebeblerden oturu kasım başına kadar beklemekte fayda, ekstra bir gelişme olmazsa beklenilecektir diye dusunuyorum.
Hem bu sure zarfında 6 resmi maça çıkmış olacagız, oyuncuları,takımı tanıma adına ipucları verecektir bu maçlar.

4 numara meselesi bu görüşünüze dahilmi?

Tabi Kerem. Zaten Luksa ya da Rochestie'nin değiştirileceğini dusunmuyorum.

Şu an için Rochestie fena değil zaten. Adam geldigi takımın en iyi oyuncusu/kısası. Sorumluluk almaya, top kullanmaya alışmış biri. Almanya ligi sartlarını da dusunmek lazım, kalite acısından. Şimdi daha zor bir lige ve eskisine gore cok daha kaliteli oyuncularla oynuyor. Zamanla etki-tepkiyle rolunu bulacaktır.

Luksa biraz sorun. Yazılan, soylenilen artı ve eksilerini gorduk çogu beklenildigi gibiydi. Birsey dısında guc sorunu. Kesinlikle bir nedeni oldugunu dusunuyorum. Eger oyleyse bir sure sonra belli olur.

Kutay Çamcı' Alıntı:

Luksa + para versek :)

Anladım, gerçi bahsettiğiniz takvim çok uzak değil ama yinede bu 4 numara hamlesini biran önce yapmakta yarar var,Eurocup'a katılmamış olsaydık daha esnek davranılabilirdik ancak bu süreçten sonra biraz daha çabuk olmalıyız...Malum elimizde sadece birtane tam 4 numara var,Rancik'inde bazı konulardaki defolarını biliyoruz...Gerçi piyasada aradığımız şartlara uygun oyuncu bulamıyorsak şu anda beklemekten başka çarede yok gibi...Başka bir durumda şimdi ortalama bir adam alırız bahsettiğiniz takvimde daha üst düzey bir uzun boşa çıkar,pişman oluruz...

Bana uyar da :) Mahmudi aldığı adama kolay kıyamıyor.
Nasıl bir anısı varsa daha yeni baktım adını yine unutum... Jenkins'e bile epey bir sabır göstermişti.

Luksa Fiziksel bir hastalıktan muzdarip yada atlatmış da olabilir.Sakatlandığını ben hatırlamıyorum çünki

Kerem, dediğin gibi sartlar ama o kadar aciliyeti yok transferin.
Asıl yapılacak olsaydı Spartak maçlarından once yapılmalıydı transfer. Ucu ucuna geçtik turu, ribaund sorunundan elenebilirdik.
Şu an için kasım ortasına kadar çok onemli denebilecek maçımız yok. Eurocup kasım ortası ya da sonuna dogru başlıyor. Ligdeki ilk zorlu maçımız Efes'le yine kasım ortası gibi.

Eurocup daha erken başlıyor diye hesap ediyordum ben,kasım ortası veya sonu ise o zaman dediğiniz gibi çokta acele etmeye gerek yok...

efesin en son final four'un kıyısından döndüğü zaman takımın oyun kurucusu popovic idi ve çok çok harika maçlar çıkarmıştı..sakatlandıktan sonra efes baya bir bocaladı ve hatta cska maçlarını sakat sakat oynamıştı..her zaman beğenmişimdir..hala boştaysa neden olmasın..takıma seviye atlatacak oyuncudur..adam üçlükleri resmen aydan atıyordu..tabi bu transfer uzun bir oyuncu alındıktan sonra temennimdir..ama popovic ve iyi bir uzun alınması bize eurocupı %99 istanbula getirttirir..

Boşta olan Hırvat olan değil Sırp olan geçen sene Rytas'dan sezon ortası gelen Popovic.Diğeri KAzan'ın kadrosunda ...

Nba'den serbest bırakılanlar arasında ust duzey, iyi takımlarda iş yapabilecek oyunculara bir ornek dun serbest bırakılmış. Jon Scheyer oldukça parlak bir ncaa kariyerine sahip. Yine yazılanlara gore, M.Tel-Aviv ile anlaşmış bu genç sg.

Timur Saglam' Alıntı:
Nba'den serbest bırakılanlar arasında ust duzey, iyi takımlarda iş yapabilecek oyunculara bir ornek dun serbest bırakılmış. Jon Scheyer oldukça parlak bir ncaa kariyerine sahip. Yine yazılanlara gore, M.Tel-Aviv ile anlaşmış bu genç sg.
Yanılıyorsunuz Kerem bey Bu genç Guardı..Aylar öncesinde önermiştim 2 numara aradığımız dönemde:)
Duke mezunu bu çocuk avrupada çok iş yapacak

Transfer döneminin başında Piyasayla ilgili epey önerimiz olmuştu aslında.Ncaaden de iş yapabilecek bir kaç uzun söylemiştik ama şimdi onlar nereye gitmiştir ne olmuştur bilmediğimden fikir yürütemiyorum.

Konuşulan isimlerin ikisine de onayım var onu söyleyebilirim Macvan çok zor olsa da Luka Zoric faydalı olur

Transfer dönemi başında Ncaa uzunları hakkında bişeyler söylemiştim.
Şimdi hangi takımdalar bilmiyorum.Mesela beşiktaşın aldığı ogily yetenekli bir oyuncu

Artsiom Parakhouski demiştim mesela fiziği oldukça iyi bir oyuncuydu.hangi takımla anlaştığı konusunda bir fikrim yok

Omar Samhan demiştik onunda hangi takıma gittiğini bilmiyorum

Bir çırpıda aklıma gelenler bunlar

Davon Jeffersonda uzun süredir takibimde olan bir 4 numara.Ribaund sezisi ve atletik yeteneği oldukça iyidir.Geçen sene İsraildeydi bu sene nerede bilmiyorum.
Notlarıma bakma fırsatım olmadan aklımdan yazdığımdan çok isim gelmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...