2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Çok merak ediyorum biz bu kadar konuşuyoruz ama bu oyunculardan en azından biri planlarımız için de gerçekten var mı :roll:

Bir de malesef her üç oyuncu da sözleşmesi devam eden oyuncular

Taylor ve riboundlara ağırlığını koyacak uzun sorunu şu anda yegane baş ağrımız durumunda.

Taylor'a biraz daha şans verecektir Oktay Hoca ama bu gidişle ligin 5-6. haftalarında bir değişim gelebilir gibime geliyor.

Uzun sorunu bence bariz göze çarpıyor.Bu yönde beklenen hamle yapıldığı taktirde gerçekten komple bir takım olabiliriz.

Klubun bir Efes veya Fener ile yarisabilmesi icin 1-2 seneye daha ihtiyac var gibi gozukuyor.Adnan Polat bu yabancilar izlerken basketbol maclarinda icinden Galatasaray ismi var bizim icin kalite farketmez onemli olan Galatasaray ismi ve bu isim ile sampiyon olacagiz,final oynayacagiz diyorsa cok buyuk yanilgi icerisinde. Oyuncu kalitesi her sey..Winner oyuncu maci cevirecek 1 yildiz isim lazim bu takima. Efes:Rakocevic,Fener:Ukic Telekom:Becirovic Besiktas:Chatman vs. tarzi oyunun sikistigi anlarda 2-3 uclukle cosacak ve costuracak rakiplerin cekindigi bir yildiz oyuncu eksikligi var.Shumpert'la nereye kadar?Andric,Rancik,Shipp bir yerden sonra oyundan dusme ihtimali olan oyuncular. Taylor'u zaten 3 kere izledim artik yorum yapilacak bir oyuncu degil hakkinda.. O yuzden 2 yabanci biri pota altina digeri ise PG degisikligi sart oldu eurocup ve Turkiye liginde final icin.

Pg bulmak oldukça zor. Şimdi değil mayıs ayında olsak bile zor. Boşuna O.Cook gibi biri ,aslında çok da iyi olmayan oynatmak dısında vasat bence, Valencia'da oynamıyor.

Sözü suraya getirecegim gercekten bulunması zor, iyi bir oyuncu denk getirdiğinde uzun sureli anlaşma yapmalısın. Beşiktaş Chatman'ı sezon başladıktan sonra Triumph'nin bir anda krize girip dagılması sonucu aldı ve bırakmadı. 2-3-4 numara bulmak zor değil. Ama ribaund, pota dibi savunma ve hucumu aynı oranda yapabilen, sutu fundamentali olan vasat ustu uzunla; savunması ve pg ozellikleri iyi olan bir oyun kurucu bulmak hiç kolay değil. Rancik'in kalması bu kriterleri sağlamasından çok, istikrarsızlıklarından ötürü yıllardan beri şubeye yapılan eleştirilere karşı bir hamleydi bana gore.

İki numaraya daha yakın değilmi bu oyuncu?
Bize tam anlamıyla bir oyun kurucu lazım...Tabi o bölgede değişikliğe gitmeyi düşünüyorsak...

Penney anam babam iki numara, çok seviyorum ben de onu ama şu anda dahil edemeyiz takıma. Shipp, Evren, Melih dururken bir tane iki numara daha almakla ilgili herhangi bir fikri yoktur Oktay Hoca'nın.

hakan köseoğlu iyi güzel olur ama savunması zayıf.ayrıca 3 guard fazla olur.
4 numara shumpert konusundan sonra gerçekleşecektir.
şöyle 2.06-2.07 boylarında atletik ribaunt canavarı savunması iyi olan bir pf çok iyi olur.tabi boşta olan pfleri bilmediğim için isim öneremeceğim. :)

Chatman hala Besiktasta tam full performansla oynamiyor.Laubali oynadiginda bile en kotu takimina 13-15 sayi 4 asist ile katki saglayabiliyor.Bu adamin profesyonel kimligi ile mucadele ettiginde avrupanin en iyi 3-4 PG'sinden biri olacagini dusunuyorum. Keske boyle bir adam Taylor'un yerinde olsa..

Eurocup'ta basarili olma hayalleri varsa coachun pota alti takviyesi yaninda PG degisimi sart oldu.Aslinda Efesten Ender'in alinmasi olabilir.Ender-Tutku-Hakan Koseoglu formulu. O zaman Jasaitis ve pota alti oyuncusu ile eurocup'ta gercek manada iddiali adaylardan birisi olabiliriz.

Ender'in 3.guard olarak aldigi surelerden pek memnun olmadigini dusunuyorum.Wishniewskiy ve Kerem'e maclarin belli kisimlarinda Rakocevic oyun kurucu olarak oynayarak eslik ediyor.

Ender'in 1.PG olarak takima buyuk katkilar verebilecegini dusunuyorum.Eurocup'ta basarili olunmak isteniyorsa bir seyler yapilmali kisaca.. Artik Hakan Koseoglu mu,Ender i olur yoksa kaliteli oyun kurucu veya pota altina adam mi olur bilinmez ama,banvit ve besiktasi gordukten sonra bu takim icin 3.olmali diyordum fakat benim icin yari final su an icin bile garanti degil.

Ender'i bu forma altında izlemek büyük eziyet olur bana.Mucize üçlük peşinde koşan değil,oyun kurmayı bilen oyun kurucuyu tercih ederim şahsen.

Ender'in 12 dev adamdaki gibi bir form duzeyine,oyun sekline ulasmasi lazim. 3.PG oldugu takimlarda takima adapte olmakta zorlaniyor. Ender-Tutku ikilisi bence cok iyi sonuclar verebilir belki bunlara bir takviye Hakan Koseoglu...

Belkide guard mevkiinde yabanci oyuncu bulundurmadan bu hakkimizi 3-4-5 lere kullanmak en mantiklisi duruyor..

Olin'deki Seubutis çok iyi bir oyuncu Taylor yerine çok çok iyi olurdu.Bugün KSK maçında ve diğer kupa maçlarında çok iyi oynuyarak takımını çeyrek finale taşıdı...

Seubitis yanılmıyorsam 21 S, 7R, 7A oynadı ve ciddi rakamlar. 30 Dak. üzerinde de süre aldı herhalde.
Faydalı bir oyuncu her bölgede :)

Martynas Gecevicius, Kirk Penney ve Robert Archibald ilerde takımda görmek istediğim isimler.

Gecevicius gerektiğinde insiyatif alabilen bir pg. Penney herşeyden önce bir winner ve pek sorunlu görünmüyor, daha önce yazdığımda Oktay Hoca ya uymaz denmişti ama Jenkins e filan tahammül eden kişiye Penney vız gelir. Archibald biraz fantastik olur ama olsa çok iyi olurdu. Box out konusunda çok başarılı ve kısaların dilinden iyi anlayabilen bir oyuncu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...