Re: 2010-2011 Transfer Sezonu
shumpert geliyo mu? jasaitis kalıyo mu?haberi olan renkdaş cevap verebilir.jasa kalırsa harika olur.
shumpert geliyo mu? jasaitis kalıyo mu?haberi olan renkdaş cevap verebilir.jasa kalırsa harika olur.
Salsa basket neden kopyalasın..Öyle bir şey olduğuna ihtimal vermiyorum..Salsabasket genelde birebir staffa ya da oyuncuya onaylatmadan transfer haberi vermiyor diye biliyorum..Berkan Çatal' Alıntı:Eyüp abiye bu kadar yüklenilmesini anlamıyorum. Bildiğini yazıor işte adam herşeyi sölese iki dakikaya salsa basket kopyalıo vs.
Gerçekten tebrik ederim senden böyle yazılar görmeyeli uzun zaman olmuştu..En son başka isimlerle kendi deyiminle Mahlasla yazıp insanları provoke etmeye çalışıyordun..Eyüp Yıldız' Alıntı:Bu foruma tekrardan Önder Çiçekoğlu istediği için yazıyorum, ayrıca burayı çok seviyorum, çocuğum gibi görüyorum bu forumu.
Bugünde, geçmiştede buraya yazdıklarım, hep doğruydu, direk 1. ağızdan öğrenerek yazdım. Bazıları gerçekleşti, bazıları gerçekleşmedi, ama hiç biri yalan değildi.
Bir örnek vereyim, Ömer Aşık ile görüşüyoruz diye ben çok yetkili bir isimden bilgi aldığımda, bunu sizlede paylaştım, ama oyuncu daha sonra görüşmedim dedi ve bunun üzerinden, benimle ilgili, bir kaç kişi olumsuz imalarda bulundu.
Bunlar hem forumu yıpratan tavırlar, hemde beni, bunlar tekrardan olursa, açıkçası yine yazmama moduna geçmeyi düşünüyorum.
Burası çok önemli, değerini bilelim, kimse kendi tarzını karşı tarafa kabul ettirmeye çalışmasın, heyecanlanmak isteyen heyecanlanır, sakin olan veye negatif olanda öyle kalır.
Bugün şubenin gerçekten bir süpriz peşinde olduğunu öğrendim, bunuda sizle paylaştım, umarım gerçekleşir, herkes mutlu olur, gerçekleşmezse sağlık olsun der geçeriz.
Herkese selam.
Böyle birşey olabilir evet, herkesi çok mutlu edecek 1 transfer daha yapılabilir.Saim Karakuzu' Alıntı:Alla alla eyüp abi o sürpriz neyki merak ettim 5yabancı kullanacağızda o isim bir bomb a isim mi
Eyüp abi yi 3 yildan beri takip ederim dürüstlügünden ve dogrulugundan zerre kadar kuşku duymam verdigi bilgilerinde forumu ne kadar heyecanlandirdiginada çok şahit oldum.Gerçekleşmeyen transferler içinde zerre kadarda sitemde bulunmam forumdaki bir çok arkadaşinda benimle ayni fikirde olduguna eminim.Eyüp Yıldız' Alıntı:Bu foruma tekrardan Önder Çiçekoğlu istediği için yazıyorum, ayrıca burayı çok seviyorum, çocuğum gibi görüyorum bu forumu.
Bugünde, geçmiştede buraya yazdıklarım, hep doğruydu, direk 1. ağızdan öğrenerek yazdım. Bazıları gerçekleşti, bazıları gerçekleşmedi, ama hiç biri yalan değildi.
Bir örnek vereyim, Ömer Aşık ile görüşüyoruz diye ben çok yetkili bir isimden bilgi aldığımda, bunu sizlede paylaştım, ama oyuncu daha sonra görüşmedim dedi ve bunun üzerinden, benimle ilgili, bir kaç kişi olumsuz imalarda bulundu.
Bunlar hem forumu yıpratan tavırlar, hemde beni, bunlar tekrardan olursa, açıkçası yine yazmama moduna geçmeyi düşünüyorum.
Burası çok önemli, değerini bilelim, kimse kendi tarzını karşı tarafa kabul ettirmeye çalışmasın, heyecanlanmak isteyen heyecanlanır, sakin olan veye negatif olanda öyle kalır.
Bugün şubenin gerçekten bir süpriz peşinde olduğunu öğrendim, bunuda sizle paylaştım, umarım gerçekleşir, herkes mutlu olur, gerçekleşmezse sağlık olsun der geçeriz.
Herkese selam.
Teşekkür ederim dostum, gerçekten heyecan veren bir takım oluşturuldu, önümüzdeki hafta kombineler için çalışmalar başlayacakmış, iyi bir sezon bizi bekliyor.Çağlar Şentürk' Alıntı:Sevgili Eyüp,seni bu forumda görmek çok güzel.Bilgilerine değer veren çok kişi var burda.Her toplumda farklı sesler mutlaka çıkacaktır.Kulak asma onlara.Hepimiz birbirimiz iyi tanırız...
Bu arada iyi bir takım kuruldu.Yapılan her hamleyi olumlu buluyorum.Eğer süpriz bir hamle daha yaparsak gerçekten tadından yenmez.
bence bir 2nuamra sürprizi gelebilir diye düşünüyorum ..Doğan Aksu' Alıntı:bahsedilen süpriz,bir oyuncu transferi ise eğer,o zaman shumpert'ın türk yapılması ile birlikte Jasaitis'in yeniden kadroya katılması pek gerçek dışı bir düşünce sayılmaz.jasaitis'i 2-3,shumpert'i 3-4 olarak kullanmak gibi bir düşünce olabilir.
zor durumda kalacak bir durum yok eyüp abi yazar inanan inanır inanmak istemeyen inanmaz ama ona inananlar için erken yazması güzel eyüp abinin ..Muhammet Çelebi' Alıntı:Eyüp abi seni tekrar burada görmek güzel oldu.Abi bence sende zor durumda kalmaman için gelişmeler bittikten sonra yazsan daha iyi olur sizin için.
zor durumda kalacak bir durum yok eyüp abi yazar inanan inanır inanmak istemeyen inanmaz ama ona inananlar için erken yazması güzel eyüp abinin ..[/quote:24za82ur]Saim Karakuzu' Alıntı:[quote="Muhammet Çelebi":24za82ur]Eyüp abi seni tekrar burada görmek güzel oldu.Abi bence sende zor durumda kalmaman için gelişmeler bittikten sonra yazsan daha iyi olur sizin için.
zor durumda kalacak bir durum yok eyüp abi yazar inanan inanır inanmak istemeyen inanmaz ama ona inananlar için erken yazması güzel eyüp abinin ..[/quote:3hzk4r2i]Saim Karakuzu' Alıntı:[quote="Muhammet Çelebi":3hzk4r2i]Eyüp abi seni tekrar burada görmek güzel oldu.Abi bence sende zor durumda kalmaman için gelişmeler bittikten sonra yazsan daha iyi olur sizin için.