Re: 2010-2011 Transfer Sezonu
Eyüp Abi gelmene çok sevindim,tekrardan hoş geldin inşallah bir daha aramızdan ayrılmazsın o süprizi eminim çıkacaktır abi
Eyüp Yıldız' Alıntı:Bu foruma tekrardan Önder Çiçekoğlu istediği için yazıyorum, ayrıca burayı çok seviyorum, çocuğum gibi görüyorum bu forumu.
Bugünde, geçmiştede buraya yazdıklarım, hep doğruydu, direk 1. ağızdan öğrenerek yazdım. Bazıları gerçekleşti, bazıları gerçekleşmedi, ama hiç biri yalan değildi.
Bir örnek vereyim, Ömer Aşık ile görüşüyoruz diye ben çok yetkili bir isimden bilgi aldığımda, bunu sizlede paylaştım, ama oyuncu daha sonra görüşmedim dedi ve bunun üzerinden, benimle ilgili, bir kaç kişi olumsuz imalarda bulundu.
Bunlar hem forumu yıpratan tavırlar, hemde beni, bunlar tekrardan olursa, açıkçası yine yazmama moduna geçmeyi düşünüyorum.
Burası çok önemli, değerini bilelim, kimse kendi tarzını karşı tarafa kabul ettirmeye çalışmasın, heyecanlanmak isteyen heyecanlanır, sakin olan veye negatif olanda öyle kalır.
Bugün şubenin gerçekten bir süpriz peşinde olduğunu öğrendim, bunuda sizle paylaştım, umarım gerçekleşir, herkes mutlu olur, gerçekleşmezse sağlık olsun der geçeriz.
Herkese selam.
Eyüp Abi gelmene çok sevindim,tekrardan hoş geldin inşallah bir daha aramızdan ayrılmazsın o süprizi eminim çıkacaktır abi