2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Eyüp Yıldız' Alıntı:
Bu foruma tekrardan Önder Çiçekoğlu istediği için yazıyorum, ayrıca burayı çok seviyorum, çocuğum gibi görüyorum bu forumu.

Bugünde, geçmiştede buraya yazdıklarım, hep doğruydu, direk 1. ağızdan öğrenerek yazdım. Bazıları gerçekleşti, bazıları gerçekleşmedi, ama hiç biri yalan değildi.

Bir örnek vereyim, Ömer Aşık ile görüşüyoruz diye ben çok yetkili bir isimden bilgi aldığımda, bunu sizlede paylaştım, ama oyuncu daha sonra görüşmedim dedi ve bunun üzerinden, benimle ilgili, bir kaç kişi olumsuz imalarda bulundu.

Bunlar hem forumu yıpratan tavırlar, hemde beni, bunlar tekrardan olursa, açıkçası yine yazmama moduna geçmeyi düşünüyorum.

Burası çok önemli, değerini bilelim, kimse kendi tarzını karşı tarafa kabul ettirmeye çalışmasın, heyecanlanmak isteyen heyecanlanır, sakin olan veye negatif olanda öyle kalır.

Bugün şubenin gerçekten bir süpriz peşinde olduğunu öğrendim, bunuda sizle paylaştım, umarım gerçekleşir, herkes mutlu olur, gerçekleşmezse sağlık olsun der geçeriz.

Herkese selam.

Eyüp Abi gelmene çok sevindim,tekrardan hoş geldin :p inşallah bir daha aramızdan ayrılmazsın :) o süprizi eminim çıkacaktır abi ;)

Herkese teşekkür ederim, bu siteden üyeliğim silinse bile, ben bir GSBASKET.ORG aktivisti olarak gördüm kendimi, bunu bilen bilir.
Güzel bir sezon için omuz omuza olmak lazım :)

Eyüp Yıldız' Alıntı:
Teşekkür ederim dostum, gerçekten heyecan veren bir takım oluşturuldu, önümüzdeki hafta kombineler için çalışmalar başlayacakmış, iyi bir sezon bizi bekliyor.

O zaman salon konusuda önümüzdeki günlerde netleşecek ve kombinemizi alabileceğiz =)

Mert Göker' Alıntı:
[quote="Eyüp Yıldız":39mfxoji]Teşekkür ederim dostum, gerçekten heyecan veren bir takım oluşturuldu, önümüzdeki hafta kombineler için çalışmalar başlayacakmış, iyi bir sezon bizi bekliyor.

O zaman salon konusuda önümüzdeki günlerde netleşecek ve kombinemizi alabileceğiz =)[/quote:39mfxoji]Salon A.İpekçi.

Mert Göker' Alıntı:
[quote="Eyüp Yıldız":ze7dkbly]Teşekkür ederim dostum, gerçekten heyecan veren bir takım oluşturuldu, önümüzdeki hafta kombineler için çalışmalar başlayacakmış, iyi bir sezon bizi bekliyor.

O zaman salon konusuda önümüzdeki günlerde netleşecek ve kombinemizi alabileceğiz =)[/quote:ze7dkbly]

Salon zaten belli oldu.

Eyüp Yıldız' Alıntı:
Herkese teşekkür ederim, bu siteden üyeliğim silinse bile, ben bir GSBASKET.ORG aktivisti olarak gördüm kendimi, bunu bilen bilir.
Güzel bir sezon için omuz omuza olmak lazım :)

Takımla beraber sende baştan doğdun abi işte ne güzel.

Darılmadan,gücenmeden hep beraber yenilmez armada'yı inşaa edeceğiz...

bu takıma kombine almak farz oldu :) eyüp abi bir şey sorsam acaba biz shumpertle sözleşme imzaladık mı şuanda öyleyse keşke açıklansa daha sorna türk yapılma işlemleri bitince onuda öyle bilgi olarak versek ? yada henüz i,mzalanmadı mı imzalandıysa sözleşmesi kaç yıllık son bir sorumda türk yapılma işlemlerinde naısl bir yol katettik olabilecek mi :) ?

Seni tekrardan aramızda görmek en büyük transferdir benim için Eyüp abi.

Her türlü tatsızlığın senden uzak durmasını dileyerek tekrardan hoşgeldin demek istiyorum.

Saim Karakuzu' Alıntı:
sorun yapacak bir şey yok diye dedim muhammet bırak sorun yapanlar yapsın bu klübün en üst düzey yöneticisi çıkıp şu transfer oluyor diyip ertesi gün yatan haberleride gördük biz ..

Tamam abi sinirlenmene gerek yok :) Biraz daha konuşursam bende çıkaracaksın sinirini :)

Shumpert imzayı attı, tereddütü olanla Ferrari'sine iddaya girerim :) ayrıca Shumpert'i soran 5000. kişiye bir akşam yemeği hediye etmeyi düşünüyorum :)

Ne Şampırtmış yahu:)

Eyüp Yıldız' Alıntı:
Shumpert imzayı attı, tereddütü olanla Ferrari'sine iddaya girerim :) ayrıca Shumpert'i soran 5000. kişiye bir akşam yemeği hediye etmeyi düşünüyorum :)

Abi Shumper işi ne oldu :p kaçıncıyım abi :p

Eray Demirdöven' Alıntı:
[quote="Eyüp Yıldız":1bh0wnrb]Shumpert imzayı attı, tereddütü olanla Ferrari'sine iddaya girerim :) ayrıca Shumpert'i soran 5000. kişiye bir akşam yemeği hediye etmeyi düşünüyorum :)

Abi Shumper işi ne oldu :p kaçıncıyım abi :p[/quote:1bh0wnrb]4000. kişi oldun :)
Sakız muhallebi kazandın :)

Muhammet Çelebi' Alıntı:
[quote="Saim Karakuzu":25eb6lmd]sorun yapacak bir şey yok diye dedim muhammet bırak sorun yapanlar yapsın bu klübün en üst düzey yöneticisi çıkıp şu transfer oluyor diyip ertesi gün yatan haberleride gördük biz ..

Tamam abi sinirlenmene gerek yok :) Biraz daha konuşursam bende çıkaracaksın sinirini :)[/quote:25eb6lmd]
estafurullah muhammet şubede iyi şeyler oluyor gerçekten :)

Bence bundan sonraki hedef kombineleri bitirmek olmalı, eğer bu olursa yönetim dahada cesaretlenecek, gelecek sene daha büyük adımlar atılacak.

Vayy Mustafa kardeşimde burada. Mustafa basketbol kombinelerimiz ile ilgili bir başlık açtım biraz detaylı fikir analizi yaparsın artık :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...