2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Sühan abi, Mustafa abi ajan her yerden çıkabilir.

Eyüp abinin bu forumda yazılaırnı görmek çok hoş. Ntvspor radyo da yaptığı yayını hergün muntazam şekilde takip ediyorum. Hatta kaçırdığım zaman siteden tekrarını büyük bir zevkle dinliyorum. Çok özel bir bir program.
Basketbol gibi övey evlat olarak görülen bir şyubede Eyüp abi gibi Galatasaray için uğraşan bir kişiyi eleştirmek çok anlamsız.
Ayrıca süpriz kişi umarım 4 numara olur. şampiyonluk istiyorsak gerçek sert 4 numaralar gerek bize.

Bizim takımda 2 numara da kim oynayacak? Herkes 4-5 derdinde farkındayım ama 2 numaramız aklıma gelmiyor şu an.. Schumpert gibi bir adam varken 2 numaramızın skorer biri olması çok işimize yarar.

Eyüp Yıldız' Alıntı:
Shumpert imzayı attı, tereddütü olanla Ferrari'sine iddaya girerim :) ayrıca Shumpert'i soran 5000. kişiye bir akşam yemeği hediye etmeyi düşünüyorum :)

Ne Şampırtmış yahu:)
abi Klan'da biramın yanına bi büyük boy patatese tavım yemeğe gerek yok :) şampırt nooldu be abi 8)

Sühan Cem' Alıntı:
Bizim takımda 2 numara da kim oynayacak? Herkes 4-5 derdinde farkındayım ama 2 numaramız aklıma gelmiyor şu an.. Schumpert gibi bir adam varken 2 numaramızın skorer biri olması çok işimize yarar.
Josh Shipp var işte Sühan abi.Aklından çıkmış galiba.

Bu arada Eyüp abinin tekrardan aramızda olmasına çok sevindim. :p

Böyle bir transfere ihtiyacımız vardı, güzel oldu...
Sertaç yıldız olur mu bilemem. Ama 2.14'lük bir oyuncudan da kolay kolay vasat 2. lig ayarında bir oyuncu çıkmaz...Oktay Hoca bir şans, GS da bir şans, iyi kullanmalı...
Bu arada Eyüp Bey Shumpert ne oldu :D:D

Evet Erdal. Baktım Shipp vardı unutmuşum. Ama yedekleri de Melih ve Göksenin :) Dünya üzerinde hangi basketbol takımına baksan en önemli mevkiisi sayılan 2 numarada, sadece net oyuncu olarak Shipp varken 4-5 derdinde olmak ilginç.

Melih 2 nin yedegi olarak yeterli bence.Sadece umit milli takımdaki sut yuzdelerine bakarak degerlendirmek haksızlık olur.Orda butun yuk ona biniyodu bizim takımda rotasyon oyuncusu olarak yeterlı bence.

Sühan Cem' Alıntı:
Evet Erdal. Baktım Shipp vardı unutmuşum. Ama yedekleri de Melih ve Göksenin :) Dünya üzerinde hangi basketbol takımına baksan en önemli mevkiisi sayılan 2 numarada, sadece net oyuncu olarak Shipp varken 4-5 derdinde olmak ilginç.

Tutku şu an da yerli rotasyonunda ki en iyi iki oyuncumuzdan biri en az 25-30 dk ortalama ile oynar muhtemelen.Taylor da sadece Tuku'nun kenarda olduğu 10-15 dakika saha da kalmaz 20-25 dakika da o saha da kalır en azından. Sözün özü zaman zaman Tutku ve Taylor yan yana onar 1-2 numarada.

Eyüp Bey hoşgeldiniz, bu forumun önemli renklerinden biri olduğunuzu belirtmek isterim...

Alternatif 2 numara transferi gündemde mi acep, var mıdır bilginiz?

Sühan Cem' Alıntı:

Sühan Abi yalnız şöyle birşey var.

Genç oyuncular aldık diye övünüyoruz ama bunları oynatmadıktan sonra ne anlamı kalacak ki?

Shipp zaten 20+ oynayacaktır, Tutku-Taylor zaman zaman yanyana oynayabilir, geri kalan 10-12 dakika da Melih oynar, zaten oynamayacaksa sevinmeyelim Melih-Sertaç transferlerine.

Eyüp Yıldız' Alıntı:
Bugün şubenin gerçekten bir süpriz peşinde olduğunu öğrendim, bunuda sizle paylaştım, umarım gerçekleşir, herkes mutlu olur, gerçekleşmezse sağlık olsun der geçeriz.
Shumpert yerli statüsüne geçirilirse bir transfer daha yapmayı düşünüyor yönetim, sanırım süpriz bu.

Süpriz olursa 4 numaraya olsun, zayıf kaldı orası :)

2 numara o kadar da büyük sıkıntı gibi durmuyor zaten. Mevcut kadroya göre Tutku - Rochestie - Shipp- Caner - Melih Mahmutoğlu- Haluk Yıldırım gibi isimler kotarabilirler orayı. Elbette rotasyonda ana dilim Shipp'in olacaktır ama birden fazla pozisyonu oynama yetisi yüksek isimler var kadroda. Atıyorum Tutku - Rochestie - Shipp üçlüsü sahada iken sırasıyla 1-2ve 3 numaraları gayet rahat paylaşabilirler. Ya da Rochestie 1'e kayıp Shipp ikiye çekilebilir. Teknik konular elbette bunlar ve en azından 3-4maç izlememiz lazım yeni sezonda yeni planları görüp yorumlayabilmek için ama 2 numarada sıkıntı olmayacak gibi duruyor şu rotasyonda.

Rancik - Kuqo - Andric ve maksimum 10 dakika civarı bir süre alacak Sertaç ile içerde sıkıntı yaşamamız daha olası bence. Bu nedenle zaman zaman dörde kayacak bir Shumpert'ın varlığı çok mühim. Türk olursa şayet işte o zaman bütün planlar yeniden yazılır ki onu bekliyoruz hepimiz.

Sühan Cem' Alıntı:

Shipp var.

1-Tutku-Rochestie
2-Shipp-Melih
3-Shumpert-Haluk
4-Rancik-Ermal
5-Andric-Sertac

Suanki durumda kadro bu sekilde eger shumpert türk olursa ozaman 2,3 numaraya oynayan bir oyuncu daha gelir gibime geliyor.Pota altında hicde fena durmuyoruz,Shumpert ceza sutlarını sokar ama ben shipp`in içeriye giris konusunda sıkıntı yasıcagını düsünüyorum onun yanına delici bir adam daha lazım gibi

Uzun rotasyonu bana pek güven vermiyor. Hüseyin transferi fena olmaz oraya. Luksa 5 den cok 4 oynar. Sertac'i acikcasi bu sezon icin katki verecek düzeyde görmüyorum. henüz fizik olarak zayif ve agir. ilerisi icin bri yatirim olarak bakilmali.

Sonuçta FB ve Efes'i bir kenara bırakırsak TBL takımlarının muhteşem uzun rotasyonları yok.Bir de banvit'in uzun rotasyonu Goluboviç'in gelmesi ile beli bir standarta. Sonuç olarak Sertaç'ın dakika alıp katkı vereceği maçlar olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...