G
Guest
Misafir
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu
Sühan abi, Mustafa abi ajan her yerden çıkabilir.
Sühan abi, Mustafa abi ajan her yerden çıkabilir.
abi Klan'da biramın yanına bi büyük boy patatese tavım yemeğe gerek yok şampırt nooldu be abi 8)Eyüp Yıldız' Alıntı:Shumpert imzayı attı, tereddütü olanla Ferrari'sine iddaya girerim ayrıca Shumpert'i soran 5000. kişiye bir akşam yemeği hediye etmeyi düşünüyorum
Ne Şampırtmış yahu
Josh Shipp var işte Sühan abi.Aklından çıkmış galiba.Sühan Cem' Alıntı:Bizim takımda 2 numara da kim oynayacak? Herkes 4-5 derdinde farkındayım ama 2 numaramız aklıma gelmiyor şu an.. Schumpert gibi bir adam varken 2 numaramızın skorer biri olması çok işimize yarar.
Sühan Cem' Alıntı:Evet Erdal. Baktım Shipp vardı unutmuşum. Ama yedekleri de Melih ve Göksenin Dünya üzerinde hangi basketbol takımına baksan en önemli mevkiisi sayılan 2 numarada, sadece net oyuncu olarak Shipp varken 4-5 derdinde olmak ilginç.
Sühan Cem' Alıntı:Evet Erdal. Baktım Shipp vardı unutmuşum. Ama yedekleri de Melih ve Göksenin Dünya üzerinde hangi basketbol takımına baksan en önemli mevkiisi sayılan 2 numarada, sadece net oyuncu olarak Shipp varken 4-5 derdinde olmak ilginç.
Shumpert yerli statüsüne geçirilirse bir transfer daha yapmayı düşünüyor yönetim, sanırım süpriz bu.Eyüp Yıldız' Alıntı:Bugün şubenin gerçekten bir süpriz peşinde olduğunu öğrendim, bunuda sizle paylaştım, umarım gerçekleşir, herkes mutlu olur, gerçekleşmezse sağlık olsun der geçeriz.
Sühan Cem' Alıntı:Bizim takımda 2 numara da kim oynayacak? Herkes 4-5 derdinde farkındayım ama 2 numaramız aklıma gelmiyor şu an.. Schumpert gibi bir adam varken 2 numaramızın skorer biri olması çok işimize yarar.