2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Eyüp abiye tekrar yazmaya başlaması nedeniyle hoşgeldin diyorum inşallah bundan sonra ayrılık yaşamayız kendisiyle ..
Sertaç trasferinden sonra takım tam istediğim hayal ettiğim gibi oldu ümit milli takımdan bu kadar genç oyuncu barındırmak ve anlaşmaların uzun süreli yapılması süper oldu bu sene şube kendi devrimini yaptı inşallah Eyüp abinin dediği süpriz transfer de gerçekleşir.Bu sene çok güzel şeyler olacağa benziyor ... :p

eyüp abinin foruma tekrar donmesine en cok sevinenlerden birisiyim kac gündür siteyi heyecanlandıracak bi gelisme bekliyodum kendi adıma ve yerimizde sayıyoduk onla beraber naısl heyecanlandıgımızı ve aynı sevgiyi alamayan arkadaslarımız bence biraz sapkayı onune koyması lazım

hosgeldin tekrar eyüp abi hos geldin seni aramızda gormek büyük mutluluk verici :)

Hoş geldin Eyüp Abi ;)

Şu anda Shumpert ve olursa İlkan transferini merakla bekliyorum.2 numarada yeterinde alternatif var bunun yanında Göksenin ve Melih'te iş yapar orada.Bu sene ne yaparsak yapalım ama bu gençlere (Sertaç'ta dahil) min. 8-9 dk. süre yaratalım her maç.

Rochestie-Tutku-Melih-Göksenin
Shipp-Göksenin
Shumpert-Haluk-Caner
Rancik-Shumpert-Andric
Andric-Ermal-Sertaç

Şu kadroda Shumpert yerli statüsünde oynayıp Jasaitis ve Evren kalsaydı ; Furkan'ı da kadroya katabilseydik heyecan tavan yapardı herhalde.

Forum yönetimine sesleniyorum,adam canı isteyince küsüp yazmıyor,sonra sayemizde radyoda popüler olup bizden aldığı bilgilerle,hava atıyor.

Sonra işleri tatile girince tekrar forumda yazıyor,bunun için yüce insan Önder ÇİÇEKOĞLUN'un ismini hayasızca zikrediyor.

Artık birilerinin bu adama dur demesi lazım!!!!

Bu kişi tabiki Eyüp YILDIZ düş yakamızdan çek sosyete ellerini forumdan!!!

takımımız 6kişi ile idmanlara başlamış idmanda tutku sertaç göksenin caner ve altyapıdan 2isim daha varmış tam olarakta 2hafta sonra başlayacakmışız tam takım halinde :)

Mithat Duran' Alıntı:
Forum yönetimine sesleniyorum,adam canı isteyince küsüp yazmıyor,sonra sayemizde radyoda popüler olup bizden aldığı bilgilerle,hava atıyor.

Sonra işleri tatile girince tekrar forumda yazıyor,bunun için yüce insan Önder ÇİÇEKOĞLUN'un ismini hayasızca zikrediyor.

siz çekin elinizi bence bu forumdan ve bir sorununuz varsa bu bölümde değil başka bir platformda konuşun burası sizin birilerine saldıracağı bir topik değil.
biz burada transfer konuşuyoruz.
eyüp abiyede tekrardan hoşgeldin diyorum

Aykut Ogut' Alıntı:
[quote="Mithat Duran":3fvg3ptp]Forum yönetimine sesleniyorum,adam canı isteyince küsüp yazmıyor,sonra sayemizde radyoda popüler olup bizden aldığı bilgilerle,hava atıyor.

siz çekin elinizi bence bu forumdan ve bir sorununuz varsa bu bölümde değil başka bir platformda konuşun burası sizin birilerine saldıracağı bir topik değil.
biz burada transfer konuşuyoruz.
eyüp abiyede tekrardan hoşgeldin diyorum[/quote:3fvg3ptp]
Mithat şaka yapmış Aykut :) Benim emeklerimi oda biliyor :)
Herkese tekrar teşekkür ederim, burası benim çocuğum sizlerde ailemsiniz, bu sezon omuz omuza verip, takımımızın şanına yakışır bir destek vereceğiz.

KISACA EN GÜZEL DESTEĞİ HENÜZ VERMEDİK....

Mithat Duran' Alıntı:
Eyüp açıklasana süpriz ismin Jasaitis olduğunu,niye saklıyorsun!!! tabi önce ntv radyo değilmi.
Ben Jasa demedim, süprizin ne olduğu konusunda, net bir bilgim yok, ama Jasa olsun çok isterim.

Emrah Bakın' Alıntı:
Böyle bir transfere ihtiyacımız vardı, güzel oldu...
Sertaç yıldız olur mu bilemem. Ama 2.14'lük bir oyuncudan da kolay kolay vasat 2. lig ayarında bir oyuncu çıkmaz...Oktay Hoca bir şans, GS da bir şans, iyi kullanmalı...
Bu arada Eyüp Bey Shumpert ne oldu :D:D
Emrah abi selam, 5000. kişi yaptım seni, birgün buluşup yemek yiyelim :)

Eyüp Yıldız' Alıntı:
[quote="Mithat Duran":322n1p95]Eyüp açıklasana süpriz ismin Jasaitis olduğunu,niye saklıyorsun!!! tabi önce ntv radyo değilmi.
Ben Jasa demedim, süprizin ne olduğu konusunda, net bir bilgim yok, ama Jasa olsun çok isterim.[/quote:322n1p95]

Telefon konuşmamız kayıtlı,süpriz Jasaitis dedin!!!! ama canın sağ olsun bu arada Shumpert işi ne oldu.

Yoksa onuda mı? radyo programında açıklayacaksın reiting yapmak bu forumdan daha fazla getirisi var.Ancak sevgi parayla ölçülmez Eyüp efendi!!!

Mito, Shumpert'i zaten haftalar önce söyledim, burdada söyledim, biraz oku forumu :)

Shumpert ve Sertaç haftalar önce imza attı, Sertaç dün açıklandı:)
Shumpert konusunda, ferrari sine iddaaya girerim :)

Burak Barut' Alıntı:
Shumpert transferi gerçekleşmezse, Eyüp Abi'nin adı Hermann'dan sonra Şumpırt olarak kalır :)
Herman, tezgahından benim haberim yoktu, hatta bende yiyen kesimdeydim:)

Hermann Kerem, Şumpırt Eyüp, Morientes Onur , Javtokas Mithat :)

Shumpert'tın Şumpırt olarak transfer olması en büyük temennim.Yabancı olarak takımımıza gelmesi 5 yabancı sorunu yaratır.

Eyüp Yıldız' Alıntı:
Mito, Shumpert'i zaten haftalar önce söyledim, burdada söyledim, biraz oku forumu :)

Eyüp sen daha bu hafta yazmaya başladın,nasıl oluyorda haftalar öncesinden yazmış olabilirsin.Bu arada alırım anahtarını biliyorsun.

Shumpert olayını benden duyduğunu niye hala açıklamıyorsun.

Burak Barut' Alıntı:
Hermann Kerem, Şumpırt Eyüp, Morientes Onur , Javtokas Mithat :)

Shumpert'tın Şumpırt olarak transfer olması en büyük temennim.Yabancı olarak takımımıza gelmesi 5 yabancı sorunu yaratır.

Burak beni o guruba katman doğru değil,ben yönetim bize verilirse o transferin olacağını yazdım.Ama biz yerine devrik imparator tercih edilince o transfer olmadı.

Bu arada sonuna kadar savunduğunuz imparatorunuz şimdi hangi üst düzey takım başında? çok merak ettim ,bilgilendirirsen sevinirim.

Mithat Duran' Alıntı:
[quote="Eyüp Yıldız":my59hy50]Mito, Shumpert'i zaten haftalar önce söyledim, burdada söyledim, biraz oku forumu :)

Eyüp sen daha bu hafta yazmaya başladın,nasıl oluyorda haftalar öncesinden yazmış olabilirsin.Bu arada alırım anahtarını biliyorsun.

Shumpert olayını benden duyduğunu niye hala açıklamıyorsun.[/quote:my59hy50]
Mito bey, söylediklerimi foruma aktaran dostlar var, o yüzden gerideki sayfaları oku derim ben sana :)

Senin istihbarat kanalların tükendi, tapınak şövalyeleri kontrolü kaybetti :)
SENİ ARMA SEVDALILARI GRUBUNA DAVET EDİYORUM... ŞÖVALYELİKTEN AYRIL:)

Ben ajan değilim ki,istihbarat bilgim olsun ben açar telefonu sorarım,şubenin en yetkilisine konuşurum.

Şövalye olmak ayrıcalıktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...