Re: 2010-2011 Transfer Sezonu
Vay be forumda Mithan Duran vs. Eyüp Yıldız atışmalarını görmeyeli çok olmuştu
Vay be forumda Mithan Duran vs. Eyüp Yıldız atışmalarını görmeyeli çok olmuştu
Mithat Duran' Alıntı:Ben ajan değilim ki,istihbarat bilgim olsun ben açar telefonu sorarım,şubenin en yetkilisine konuşurum.
Şövalye olmak ayrıcalıktır.
Eyüp Yıldız' Alıntı:Murat Özyer için kral demedimki hiç ama Murat Özyer 'can'dır
Okan Seker' Alıntı:[quote="Eyüp Yıldız":6drygu36]Murat Özyer için kral demedimki hiç ama Murat Özyer 'can'dır
Burak Barut' Alıntı:[quote="Okan Seker":1udq3s8e]
Ah abım ah az yanımda imparator diye sahenkde tezeruhat tutmadın, banada hadi okan hadi okan sende diye eglenmedin
Deniz Baskın' Alıntı:aslında jasaitis de kalırsa , shumpert de şampırt olursa müthiş olur. 1de zaten iyiyiz bana göre. 2-3-4 te bu iki oyuncu dediğim şartlarda gelirse mükemmel olacağız. Pivot pozisyonunda da Ermal - Andric rotasyonu eurolig seviyesinde bir ikilidir
Burak Barut' Alıntı:Metin ABinin dediği gibi sabır şart.Bizler bu konuda inançlı ve birbirmizi tetikleyici olmalıyız.
Takım rotasyonu umduğumuzdan daha iyi oldu, Taylor konusunda şüphelerimiz olsa da , buradaki tek belirsizlik Fatih Solak.Kalacak mı gidecek mi ?
Hüseyin Çıtak' Alıntı:Marcus Haislip herhangi bir takımla anlaştı mı?Galatasaray'ın ilgilendiğine dair bir mesaj aldım ama Caja Laboral'le anlaştı diye biliyordum o yüzden net olarak yazamıyorum ayrıntıları.
Tribün Dergi forumdan...
Eyüp abinin sürprizi olabilir mi?