2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Düello 2 İlkinden mithat abi haklı cıktı iMPARATOR konusunda ,eyüb abi senden atak beklıyorum :)

Mithat Duran' Alıntı:
Ben ajan değilim ki,istihbarat bilgim olsun ben açar telefonu sorarım,şubenin en yetkilisine konuşurum.

Şövalye olmak ayrıcalıktır.

Şube yetkilisini bilmem de abi beni epeydir aramadın ya :) Tel numaramı mı kaybettin yoksa benim fikirlerime inanmaya mı başladın :)

Murat Özyer için kral demedimki hiç :) ama Murat Özyer 'can'dır :)

Eyüp Yıldız' Alıntı:
Murat Özyer için kral demedimki hiç :) ama Murat Özyer 'can'dır :)

Ah abım ah az yanımda imparator diye sahenkde tezeruhat tutmadın, banada hadi okan hadi okan sende diye eglenmedin :)

Murat Özyer'i çok severim. Ama FİBa Euro Cup finalinde saha ikenraında (pota arkası) bir arkadaşına sarılmış, gözlerinde yaş görünce, ona olan duygumun sevgi ile tanımlanmayacağını anladım. Yeri gelir yanımızda olur, yeri gellir parkede ama aynı kalpleri taşıyoruz onunla :)

Okan Seker' Alıntı:
[quote="Eyüp Yıldız":6drygu36]Murat Özyer için kral demedimki hiç :) ama Murat Özyer 'can'dır :)

Ah abım ah az yanımda imparator diye sahenkde tezeruhat tutmadın, banada hadi okan hadi okan sende diye eglenmedin :)[/quote:6drygu36]

Hadi Volkan olmasın o :roll:

Burak Barut' Alıntı:
[quote="Okan Seker":1udq3s8e]

Ah abım ah az yanımda imparator diye sahenkde tezeruhat tutmadın, banada hadi okan hadi okan sende diye eglenmedin :)

Hadi Volkan olmasın o :roll:[/quote:1udq3s8e]

volkan olsun senı yanımızda hatırlamıyorum ama ben :)

O topicde kendımı göremedim :) neyin pesindesin hala anlamıs degilim

Arkadaşlar ben şu anki kadromuzun lig için yeterli olduğunu düşünüyorum.Eğer Shumpert Türk olursa dahi bir yabancıya daha ihtiyacımız varmıdır orası bile tartışılır.
Herkesin ağzından aynı şey çıkıyor.4 numara eksikliği.Bu bölgede sıkıntımız olduğunu düşünmüyorum.Rancik'le başlayıcağımız için ona alternatif olarak Andric ve Shumpert'i o bölgede kullanılıcağını unutuyoruz herhalde.Ayrıca hocamızın dediği gibi Caner ve Haluk'uda zaman zaman orada kullanabilirm demişti.Yani o bölgede alternatifimiz fazla.
Keza 2 numaradada öyle olduğunu düşünüyorum.Shipp'le başlarsak Melih,Göksenin,Haluk,Caner,Tutku o bölgeyi alıp götürürler.

Şuan ki kadromuz:
Rochistei-Tutku
Shipp,Melih,Göksenin
Shumpert,Haluk,Caner
Rancik,Andric
Ermal,Sertaç

Ergin hocanın dediği gibi Shumpert kilit bi oyuncu.Onu bu sene Türk yaparsak bu sene Fenerbahce-Galatasaray final serisi izleyebiliriz..

aslında jasaitis de kalırsa , shumpert de şampırt olursa müthiş olur. 1de zaten iyiyiz bana göre. 2-3-4 te bu iki oyuncu dediğim şartlarda gelirse mükemmel olacağız. Pivot pozisyonunda da Ermal - Andric rotasyonu eurolig seviyesinde bir ikilidir

Deniz Baskın' Alıntı:
aslında jasaitis de kalırsa , shumpert de şampırt olursa müthiş olur. 1de zaten iyiyiz bana göre. 2-3-4 te bu iki oyuncu dediğim şartlarda gelirse mükemmel olacağız. Pivot pozisyonunda da Ermal - Andric rotasyonu eurolig seviyesinde bir ikilidir

Aslıda 2-3-4 tede iyiyiz.Ancak elimizdeki kıymetleri bilmiyoruz :shock:

Shumpert doğruysa eğer Oktay hocanın elinde çok kaliteli bir kadro olacak. Artık yemeği pişirmek ona kalmış.

Güzel transfer haberleriyle birlikte hepimiz geleceğe çok daha umutla bakıyoruz. Ama lütfen birkaç mağlubiyet alınca hemen ümidimizi yitirmeyelim. Son yılların en sağlam yapılanması içindeyiz ve başarı için sabır ve zamana ihtiyacımız var.

Saygılar.

Metin ABinin dediği gibi sabır şart.Bizler bu konuda inançlı ve birbirmizi tetikleyici olmalıyız.
Takım rotasyonu umduğumuzdan daha iyi oldu, Taylor konusunda şüphelerimiz olsa da , buradaki tek belirsizlik Fatih Solak.Kalacak mı gidecek mi ?

Marcus Haislip herhangi bir takımla anlaştı mı?Galatasaray'ın ilgilendiğine dair bir mesaj aldım ama Caja Laboral'le anlaştı diye biliyordum o yüzden net olarak yazamıyorum ayrıntıları.

Tribün Dergi forumdan...

Eyüp abinin sürprizi olabilir mi?

Burak Barut' Alıntı:
Metin ABinin dediği gibi sabır şart.Bizler bu konuda inançlı ve birbirmizi tetikleyici olmalıyız.
Takım rotasyonu umduğumuzdan daha iyi oldu, Taylor konusunda şüphelerimiz olsa da , buradaki tek belirsizlik Fatih Solak.Kalacak mı gidecek mi ?

Çok büyük ihtimalle gidecek,gitmeli de zaten.

Hüseyin Çıtak' Alıntı:
Marcus Haislip herhangi bir takımla anlaştı mı?Galatasaray'ın ilgilendiğine dair bir mesaj aldım ama Caja Laboral'le anlaştı diye biliyordum o yüzden net olarak yazamıyorum ayrıntıları.

Tribün Dergi forumdan...

Eyüp abinin sürprizi olabilir mi?

yok artık,zorla şampiyon yapacaklar bizi bu sene :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...