2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Doğan Aksu' Alıntı:
[quote="Burak Barut":3vgv12l9]Metin ABinin dediği gibi sabır şart.Bizler bu konuda inançlı ve birbirmizi tetikleyici olmalıyız.
Takım rotasyonu umduğumuzdan daha iyi oldu, Taylor konusunda şüphelerimiz olsa da , buradaki tek belirsizlik Fatih Solak.Kalacak mı gidecek mi ?

Çok büyük ihtimalle gidecek,gitmeli de zaten.[/quote:3vgv12l9]

Bence gitmemeli.Mevcut oyuncularımızın savunmalarının iyi olduğunu söylemek imkansız.Fatih bu takımın savunma kaptanı olarak kalmalıdır.Savunma da bu kadroya çok şey katar.

bence şuan ki kadro bu sene avrupa da olamdığımızda düşünülürse lig için yeterli... hele bir de jasaitis de kalırsa çok çok iyi olur ( shumpert in türk olduğunu varsayıp)
benim aklımda ki tek soru işareti Taylor Rochestie
çok tanınmış bir oyuncu değil, bence şuan kapalı kutu
bu konuda da tutkuya ve tabiki oktay hocaya güvenicez :)

Burak Barut' Alıntı:
Sadece kendi isimlerimizle üye olalım, olmayanları uyaralımcıyı ben :)

Tamam burak seni mutlu etmek için volkan özger oluyorum.Site yönetminden ricam ismimi volkan ozger olarak degitistirilmesi ben pes ettim inandaramıyorum olmadıgıma ozaman öle gozukelım arkadasları mutlu edelım

sllmlar bn aranıza yni katıldım renkdaşlarım ve taraftar olarak basketboldaki transferlerden memnunum Ataman'ın da Salsabasketteki açıklamalarında dediği gib Shumpert türk olursa finali F.B ülkersporla oynama ihtimallmiz var:D

Hüseyin Çıtak' Alıntı:
Marcus Haislip herhangi bir takımla anlaştı mı?Galatasaray'ın ilgilendiğine dair bir mesaj aldım ama Caja Laboral'le anlaştı diye biliyordum o yüzden net olarak yazamıyorum ayrıntıları.

Tribün Dergi forumdan...

Eyüp abinin sürprizi olabilir mi?

Haislip için ciddi bir girişim var ama çok zor gözüküyor şuanda.Haislip Euroleague'de oynamak istiyor ama Galatasaray'da maddi olarak çok cazip teklif sunmuş durumda Haislip'e 3-4 gün içinde belli olur herşey ama dediğim gibi çok zor gerçekleşmesi.

http://www.tribundergi.com/forum/viewto ... &start=670

Shumpert'i kesin TC vatandaşı yaptık mı bu kadar kısa sürede de bir yabancı daha alıyoruz ?

Ali Kerem Guner' Alıntı:
Kutay sen daha yatmadın mı:) Bu saatte Preston Pekcan olmaz bekleme boşuna:)

Söyleyene bakın
İsim önemli değil tabiyet önemli bana kalırsa bu sezona yetişmez ama temenni ederim olur.

Kutay Çamcı' Alıntı:
[quote="Doruk Ünlü":2zhjr0ka]Shumpert kesinmiş hayırlı olsun.

Transfer kesindir de vatandaşlık işlemlerinin bu sezon için halledileceği kesin mi ?[/quote:2zhjr0ka]

Valla onun için de uğraşılıyormuş zaten açıklanmamasının sebebi de odur büyük ihtimal ama net bi bilgim yok, transferi Efes kanadından öğrendim çünkü.

Eğer Shumpert bu sezon Türk olabilirse, bir de 4-5 oynayabilecek (en çok da 4) bir adam alabilirsek bu sene kafaya oynarız gibime geliyor.
Bu arada Hüseyinle ilgili bilgin var mı?

Sertaç alındığına göre Hüseyin olmaz sanırım.Zaten Shumpert TC vatandaşı olur bir yabancı uzun daha gelirse 5 uzun oluyor.

Ali Kerem Guner' Alıntı:
Eğer Shumpert bu sezon Türk olabilirse, bir de 4-5 oynayabilecek (en çok da 4) bir adam alabilirsek bu sene kafaya oynarız gibime geliyor.
Yok abi.Yalnız bugün bir de Furkan için Karşıyaka'ya 2 trilyon önerdiğimizi ama kabul etmediklerini öğrendim.(yeni bir olay değil yanlış anlaşılmasın, zaten konuşulmuştu uzun süre)

Doruk Ünlü' Alıntı:
[quote="Ali Kerem Guner":2pnhz1kk]Eğer Shumpert bu sezon Türk olabilirse, bir de 4-5 oynayabilecek (en çok da 4) bir adam alabilirsek bu sene kafaya oynarız gibime geliyor.
Yok abi.Yalnız bugün bir de Furkan için Karşıyaka'ya 2 trilyon önerdiğimizi ama kabul etmediklerini öğrendim.(yeni bir olay değil yanlış anlaşılmasın, zaten konuşulmuştu uzun süre)[/quote:2pnhz1kk]

Furkanı alabilseydik şu anda herkeste çok farklı bir hava olurdu inan bana. Neyse sağlık olsun. Ülkere veya Efese gitmemesine çok sevindim. Seneye şansımızı tekrar deneriz. Belki ben şampiyon takımda oynamak istiyorum diye baskı yapar kulübüne:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...