2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Burak Barut' Alıntı:
[quote="Mithat Duran":2ttfvvqu]Ben ajan değilim ki,istihbarat bilgim olsun ben açar telefonu sorarım,şubenin en yetkilisine konuşurum.

Şövalye olmak ayrıcalıktır.

Şube yetkilisini bilmem de abi beni epeydir aramadın ya :) Tel numaramı mı kaybettin yoksa benim fikirlerime inanmaya mı başladın :)[/quote:2ttfvvqu]

Telefonu değiştirince numaranı kaybettim,kimsede vermiyor,seni düşünerek :) özelden at numaranı.

Bence bu süprüz Furkan'a verilen ve kabul edilmeyen bonservis parasını kullanarak çok kaliteli bir yabancı oyuncu almak olabilir bekliyoruz bakalım ne olacak :)

SHUMPERT DENKLEMİ

Türk basketbolunun en önemli antrenörlerinden Oktay Mahmuti?yi takımın başına getirerek hedef yükselttiğini gösteren ve geleceğe yönelik bir ekip oluşturan Galatasaray Cafe Crown, Preston Shumpert transferindeki pürüzleri bitirmeye çalışıyor. Oyuncuyla ve Efes Pilsen?le anlaşan Sarı ? Kırmızılılar oyuncunun Türk vatandaşlığına geçmesi için girişimlerini sürdürüyor. Galatasaray Cafe Crown Genel Menajeri Ali Türsan, gelişmelerin olumlu olduğunu belirterek, ?İmza atılmadan hiçbir transfere bitti demem. Ancak gelişmeler olumlu. Shumpert?ın Türk vatandaşı olarak forma giymesi için girişmelere başlıyoruz. Acele etmiyoruz, yaşayarak göreceğiz. Ama Trabzon (Michael Wright) ve Olin (Lee Dixon) bunu yaparken biz de böyle bir hakkımız varsa kullanmak istiyoruz? dedi.

Gelecek sezona 4 yabancı ile başlayacaklarını belirten Türsan?ın bu sözleri Shumpert?ın Türk olması durumunda kadroya katılacağı şeklinde yorumlandı. Rochestie-Shipp-Andric ve Rancik ile 4 yabancı hakkını kullanan Galatasaray Cafe Crown?un Shumpert?ı Türk olması halinde renklerine bağlaması bekleniyor.

* Basketdergisi.com özel haberidir.

Konu Shumpert sadece Türk olursa gelicek diye saptırılmış.Ama türk olsada olmasada gelicek gibime geliyor.Zaten büyük olasılık Türk olur..

bu iş iyice yılan hikayesine döndü şimdide Türk olursa gelecek deniliyor ..bakalım nolacak bu işin sonu ama türk olmasda gelsin derim ben

Ya neden hala Shumpfert transferi acıklanmadı.Acıklanması icin Türk vatandaslıgına gecmesi şart mı.Sen oyuncunun transferini acıkla sonra Turk olunca acıklanır.Olmazsa olmaz oyuncuylada oyun oynanmaz böyle.Adam senin prosedürlerini mi beklicek.2 haftadır bitti deniliyor hala resmi acıklama yok artık suphe etmeye basladım valla. :oops:

abi ne iş ts olin gençlik filan hepsi yaparken bizimki neden bu kadar uzun sürüyor anlamış değilim hem nasıl türk olmazsa alınmayacak şaka mı ?

bence artık şampırt konusunda konuşmamız yersiz iyi bi kadroya sahibiz yeni uzunla veya uzunsuz bu takım salonda izlemeyi fazlasıyla hakediyor .
(uzun konusunda bi seçenekte Mike olabilirmi basketbol zekası gerçekten oldukça iyi)

Shumpert, imzayı attı arkadaşlar. Yetişirse yerli oyuncu olarak, yetişmezse 5. yabancı olarak, kadroda yer alacak.
Ayrıca, Shumpert'de bir aksilik olmaz ve Türk olursa, 5. yabancıda alınabilirmiş.

sence yetişecek mi Eyüp abi durum ne şekilde yetişirse şampiyonluk asla uzak bir kelime olmayacak

Berkan Çatal' Alıntı:
sence yetişecek mi Eyüp abi durum ne şekilde yetişirse şampiyonluk asla uzak bir kelime olmayacak
Bence yetişecek, Olin ve TS bunu yapabiliyorsa GS neden yapamasın?

Eyüp Yıldız' Alıntı:
[quote="Berkan Çatal":2ea4qr24]sence yetişecek mi Eyüp abi durum ne şekilde yetişirse şampiyonluk asla uzak bir kelime olmayacak
Bence yetişecek, Olin ve TS bunu yapabiliyorsa GS neden yapamasın?[/quote:2ea4qr24]

aynen abi ama durum biz olunca bu fb yandaşı federasyondan herşey beklerim

biz olunca olmaz o iş abi turgay mıdır nedir o adam bize gelince bir bahane bulur yok 2yıl 364gün kalmış burada 3 yıl değil der yine yapmaz türk sonra gider emirden başlar bütün fb yi türk yapar ..

Turgay baskan oldugu surece Galatasaray sampiyon olmaz , olamaz.Hadi herseye ragmen sampıyon oldu diyelim ki.Gelipte kupayı vermeye tenezzul etmez.Efes samp. oldugunda vermedigi gibi.Fb samp. olursa keyifle gülücük dagıta,dagıta verir kupayı.

Muratcan Köseoğlu' Alıntı:
Turgay baskan oldugu surece Galatasaray sampiyon olmaz , olamaz.Hadi herseye ragmen sampıyon oldu diyelim ki.Gelipte kupayı vermeye tenezzul etmez.Efes samp. oldugunda vermedigi gibi.Fb samp. olursa keyifle gülücük dagıta,dagıta verir kupayı.
sonra da bizden bir ton küfür yer bu adamın bizim kutsal formamızı giydiğine inanamıyorum !!

Federasyon başkanı Turgay Demirel denen zat Galatasaray düşmanıdır. 95 yılında Galatasaray kupayı aldığı sezon ligdede çeyrek finale çıkmıştı. Hakem oyunları ile elenmişti. Bunu hiçbir zaman unutamayız. Geçen seneki abartılı cezayı (Cemal Nalga vakasına ait) unutmayalım. Bu düşmanlığın sebebi ise adamın bizde oynarken erken emekli edildiğine inanması. Amerikalı koç jack avina Turgay'ın artık daha fazla verimli olamayacagına karar vermişti. Adam o günden beridir diş biliyor bize. Resmen Aziz Yıldırım'ın adamı olmuş vaziyetde. Maç günleri ve saatlerini bile onlara göre belirliyor. Milli takımın koçunu veriyor. Maşallah kimseninde sesi çıkmıyor. Shumpert olayının uzamasının sebebide bu yüzdendir!!!

Preldzic olayından sonra köşeye sıkışmış durumda Federasyon..Shumpert, Michael Wright, Dixon, Campbell var sırada ve dediğim gibi köşeye sıkışmış durumlar şu anda. Bu sebeple izin işinin çok problem olacağını düşünmüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...