2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

A.Çağlar TORUN' Alıntı:
Preldzic olayından sonra köşeye sıkışmış durumda Federasyon..Shumpert, Michael Wright, Dixon, Campbell var sırada ve dediğim gibi köşeye sıkışmış durumlar şu anda. Bu sebeple izin işinin çok problem olacağını düşünmüyorum.
dixon ve wright Türk yapıldı campell ve shumpert kaldı nedense ikisininde bize transferi gündem de ..

İkisi de henüz vatandaşlık almadı diye biliyorum ben. Hatta Wright'tan eminim, Edirne cephesine çok yakın olmadığım için bir açık kapı bırakayım.

shumpert Türk olursa alınacak olamazsa alınmayacak böyle birşey çok saçma.shumpert böyle birşeyi kabul edip bekliyormu ki.herkezin yavaş yavaş takımları belli oluyorken.

Bunda anlamayacak bişi yok ki. Schumpert ile anlaşma yapılmış imzalar atılmıştır. Federasyona bildirilmemiştir daha. Trük olunca o isimle bildirimi yaparşlar olamzsa şu anki ismi ile. Bunu dert etmeyin. Elano'yu da TFF'ye bildirmedik şimndi bu topçumuz olmadığı anlamınamı geliyor. bunun gibi bir durum vardır.

Sühan Cem' Alıntı:
Bunda anlamayacak bişi yok ki. Schumpert ile anlaşma yapılmış imzalar atılmıştır. Federasyona bildirilmemiştir daha. Trük olunca o isimle bildirimi yaparşlar olamzsa şu anki ismi ile. Bunu dert etmeyin. Elano'yu da TFF'ye bildirmedik şimndi bu topçumuz olmadığı anlamınamı geliyor. bunun gibi bir durum vardır.

Elano geçen sene de bizdeydi ama Shumpert ile yapılan kontatın detaylarını bilmiyoruz, hatta ortada bir kontrat var mı ondan bile emin değiliz.

A.Çağlar TORUN' Alıntı:
İkisi de henüz vatandaşlık almadı diye biliyorum ben. Hatta Wright'tan eminim, Edirne cephesine çok yakın olmadığım için bir açık kapı bırakayım.
dixon aldı vatandaşlığı bize gelince işler yavaşlıyor ben bunu anlamıyorum emir 1günde yapıldı gidip bu adam milli takımda da oynatılmıyor o zaman neden diye sormak lazım

Saim Karakuzu' Alıntı:
[quote="A.Çağlar TORUN":1h33fygp]İkisi de henüz vatandaşlık almadı diye biliyorum ben. Hatta Wright'tan eminim, Edirne cephesine çok yakın olmadığım için bir açık kapı bırakayım.
dixon aldı vatandaşlığı bize gelince işler yavaşlıyor ben bunu anlamıyorum emir 1günde yapıldı gidip bu adam milli takımda da oynatılmıyor o zaman neden diye sormak lazım[/quote:1h33fygp]
Bence neden degil de hesap sormak lazım.Hatta hesabı kesmek lazım.En yakın zaman da Shumpfert Türk yapılmazsa bu lig benim gözümde saibelidir bunu bir GS li olarakda soylemiyorum bunu herkes görüyor.Hatta su an 3 yılını dolduran yabancı bulan butun takımlar bu sene bunları devsirme olarak oynatma hakkına sahip olmalıdır.Aksi takdirde lig saibelidir.Emir ışık hızıyla Turk yapıldı hersey ortada.Artık yeter bıktık cifte standartlardan.Kinsey Turk olsa tamam ama bu adamın milli takıma da faydası olmaz.Cok tecrubesiz ve o pozisyonda 30 dk ort. oynuyacak Hedo var Evren var Ersan var niyet bellidir arkadaslar.Tartısmaya bile gerek yok.

Vallahi Shumpert federasyona takılırsa artık çifte standarta birileri dur demeli ve taraftar olarakta gereğini yapmalıyız.

Ernoyan Çavdar' Alıntı:
David Dixon bir Türk ile evlendi. Vatandaşlığa geçmesi bu yüzden kolay gerçekleşmiş olabilir.
Abi n yapalım bizde 1 tane bayan bulalım o zaman Shumpfert i tanıstıralım.İyi adamdır ickisi,sigarası yoktur zaten sporcu boylu poslu falan :) .Bizimde isimiz kolaylasır.

Muratcan,

Her Shumpfert yazdığında tüylerim diken diken oluyor, artık uyarmak durumundayım: SHUMPERT :)

Shumpert'a kız bulalım valla. Forum ablaları göreve 8)

Serkan Er' Alıntı:
Muratcan,

Her Shumpfert yazdığında tüylerim diken diken oluyor, artık uyarmak durumundayım: SHUMPERT :)
Verdiğim rahatsızlık icin özür dilerim.Umarım bir daha boyle bir gaflete düsmem.Utanc verici bir durum benim adıma :( .Uyarın icin de tesekkür ederim saka bir yana gözümden kacmıs olmalı.Pekde ozen göstermedim acıkcası daha dikkatli olurum artık bundan sonra.

Aşırı yükleniyoruz sanırım shumpert türk olacak inşallah 5. yabancıyı ben tabi eğer tercih edeceksek bi 4 numara isterim ama 3te oynayabilecek :D

Herkes 4 oynayabilen 3 ister ama ben 3 oynayabilen 4 numara istiyorum :)

Alperen Küçük' Alıntı:
Aşırı yükleniyoruz sanırım shumpert türk olacak inşallah 5. yabancıyı ben tabi eğer tercih edeceksek bi 4 numara isterim ama 3te oynayabilecek :D

Bence 4 oynayan bi 4 alalım.Ama adam gibi 4 oynasın.Yani basarılı bir oyuncu alalım.

Alperen Küçük' Alıntı:

Zaten 4 oynayabilecek 3 numara Shumpert'İ aldık.

Ayrıca Shumpert Türk olacaksa ben 5. yabancıya şahsen olumlu bakmıyorum.Yabancı oyuncuların sürelerini ayarlamada çok sıkıntı yaşarız..

Ayrıca Shumpert Türk olacaksa ben 5. yabancıya şahsen olumlu bakmıyorum.Yabancı oyuncuların sürelerini ayarlamada çok sıkıntı yaşarız..

kesinlikle 5.yabancı şart bence

Alperen Küçük' Alıntı:

kesinlikle 5.yabancı şart bence

Alperen 5. yabancı gelirse dakikaları ayarlayamayız.Mesela 4 numara transferimi olacak.Oldu diyelim.Rancik ne olacak Andric ne olacak.3+2 kuralını unutuyosunuz galiba.Sahada en fazla 3 yabancı bulunucak.Ayrıca Shumpert'te Türk olarak gelirse bu bizim en büyük jokerimiz olur.

Eldeki kadro yeterlidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...