Re: 2010-2011 Transfer Sezonu
5. yabancıda joker olabilir
5. yabancıda joker olabilir
Hüseyin Çıtak' Alıntı:Emir Preldzic'in Türk Milli takımda oynayabilmesi işi yalan olmuş.Emir'i Milli takımda oynayacak diye Türk yapıp, Milli takımda oynamasını sağlayamayan basketbol federasyonu Shumpert'i Türk yapmazlarsa, nasıl tepki göstermeyi düşünüyoruz?
Hüseyin Çıtak' Alıntı:Emir Preldzic'in Türk Milli takımda oynayabilmesi işi yalan olmuş.Emir'i Milli takımda oynayacak diye Türk yapıp, Milli takımda oynamasını sağlayamayan basketbol federasyonu Shumpert'i Türk yapmazlarsa, nasıl tepki göstermeyi düşünüyoruz?
bırakın arkadaşlar şu takımı ve şu oyunları biz transfer dönemimize dönelimSaim Karakuzu' Alıntı:azerbeycan milli takımında 2.25 boyundaki Alexandr Rindin diye bi,r adam var gerçekten inanılmaz olur pota altımız için ?
öner bey imza atıldı fakat türk yapılıp yapılmayacağı belli değil o kesinleşince açıklanacakÖner Şenkal' Alıntı:Shumpert transferi kesinlik kazandı mı ?
Sercan Yavaş' Alıntı:Ben şahsen Shumpert Türk olursa 5.yabancıya olumlu bakmadığımı bir kere daha belirtiyorum....
Alperen Küçük' Alıntı:[quote="Sercan Yavaş":5pzuh1xi]Ben şahsen Shumpert Türk olursa 5.yabancıya olumlu bakmadığımı bir kere daha belirtiyorum....
Alperen Küçük' Alıntı:Kestirebiliyorum sanki dediklerini ama ne biliyim 5. yabancı hoş oluyo arada bi oyunu kurtarması falan bu jokerlerde var OKTAY hocamız en iyisini yapar ben buna eminim