2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Emir Preldzic'in Türk Milli takımda oynayabilmesi işi yalan olmuş.Emir'i Milli takımda oynayacak diye Türk yapıp, Milli takımda oynamasını sağlayamayan basketbol federasyonu Shumpert'i Türk yapmazlarsa, nasıl tepki göstermeyi düşünüyoruz?

azerbeycan milli takımında 2.25 boyundaki Alexandr Rindin diye bi,r adam var gerçekten inanılmaz olur pota altımız için ?

Hüseyin Çıtak' Alıntı:
Emir Preldzic'in Türk Milli takımda oynayabilmesi işi yalan olmuş.Emir'i Milli takımda oynayacak diye Türk yapıp, Milli takımda oynamasını sağlayamayan basketbol federasyonu Shumpert'i Türk yapmazlarsa, nasıl tepki göstermeyi düşünüyoruz?

Shumpert'i de seve seve yapacaklar o zaman.

Seve seve olmazsa, seve seve yapacaklar.

Hüseyin Çıtak' Alıntı:

Yalnız şöyle bi durum var ben sonradan öğrendim biliniyo muydu bilmem ama Preldzicin işi karışıkmış biraz.O önceden Bosna ve Sırp milli takımlarında da oynamış zaten FIBA izin vermiyormuş bi milli takımda daha oynamasına galiba.O tarz bişeyler varmış galiba.Yalan olmasın ama öyleyse herkesi uyutmuş, gerizekalı yerine koymuşlar.

Saim Karakuzu' Alıntı:
azerbeycan milli takımında 2.25 boyundaki Alexandr Rindin diye bi,r adam var gerçekten inanılmaz olur pota altımız için ?
bırakın arkadaşlar şu takımı ve şu oyunları biz transfer dönemimize dönelim :)

"Ya madem milli takımın illa bir devşirmeye ihtiyacı var. Neden Predzic de ısrar ediliyor ? Shumpert, Smith gibi isimler milli takımın bu ihtiyacına ilaç olmaz mı ? Yoksa FB-Federasyon işbirliğinin bütün planları bozulur mu ?Bu nokta bana gösteriyorki milli takımın güçlenmesi, dış adam ihtiyacı falan hikaye. Amaç FB?ye bir devşirme kazandırmak.3 yıldır devşirme için önerilen oyunculara lütfen bakın. Önce Solomon, sonra Kinsey nihayetinde Predzic?Hepsinin ortak özelliği ne acaba ?"

Bu yazıyı az önce basketdergisi.com'a yazdım.Burada da paylaşmak istedim...Acaba F.Ülkerli yabancılar çok mu kaliteliler !!! Geçen sene Euroleague de final oynattılarda bizim mi haberimiz olmadı...

Not: Devşirme oyuncuya sonuna kadar karşıyım.Ancak bazıları bunu sürekli kulllanıp haksız rekabet sağlıyorsa karşı olmanın bir manası da kalmıyor...

Evren olayı artık bitti ama Evren şu takımda olsaydı süper olurdu gerçekten...

Alperen Küçük' Alıntı:
[quote="Sercan Yavaş":5pzuh1xi]Ben şahsen Shumpert Türk olursa 5.yabancıya olumlu bakmadığımı bir kere daha belirtiyorum....

joker bi 5.yabancı fena durmaz bence :) (tezatlık yapmıyorum yanlış anlama abi) :)[/quote:5pzuh1xi]

Yok Alperen yanlış anlamıyorum. :) Ama 5.yabancı gelirse dengeler değişir.Onu belirtmek istiyorum.

Kestirebiliyorum sanki dediklerini ama ne biliyim 5. yabancı hoş oluyo arada bi oyunu kurtarması falan bu jokerlerde var OKTAY hocamız en iyisini yapar ben buna eminim :)

Alperen Küçük' Alıntı:
Kestirebiliyorum sanki dediklerini ama ne biliyim 5. yabancı hoş oluyo arada bi oyunu kurtarması falan bu jokerlerde var OKTAY hocamız en iyisini yapar ben buna eminim :)

Buna bende eminim.Takım için en iyisi ne ise o olsun.Ne diyelim???

5.yabancı bence kesinlikle yazdığım isim olmalı 2,25 boyunda takımındaki istatistikleri fena değil azeri bir oyuncu savunmada harika olur ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...