2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Azeri oyuncu yabancı sayılmaz.Adamlar Türk ...

Eğer bizde böyle bir kural varsa tam aptallık...Futbolda Azeri futbolcular Türk statüsünde oynuyor.

Shumpert le resmi sozlesme imzalandı deniliyor.Artık resmi sitedinde biran once acıklansa diyorum bende . Anlasma zaman asımına ugramasa bare.

Shumpert konusunu Eyüp Abi de dahil birçok abimiz söyledi. Shumpert ile imzalar atıldı. Türk statüsünde oynatılmaya çalışılıyor. Ve bunun olabilmesi için açıklama da bekletiliyor. Aksi takdirde sanırım Shumpert Türk statüsünü alsa da bu sezon yerli olarak yararlanmamız mümkün olmayacak.

İki sene öncenin kadrosunda yer alan Anthony Tolliver, Minnesota ile yıllığı 2.4 milyondan iki yıllık sözleşme imzalamış.

A.Çağlar TORUN' Alıntı:
İki sene öncenin kadrosunda yer alan Anthony Tolliver, Minnesota ile yıllığı 2.4 milyondan iki yıllık sözleşme imzalamış.

Tolliver'ı tebrik etmek lazım,izlemedim fakat istatistik ve aldığı kontrata bakılırsa kendini geliştirmiş.

O sezon ki karışıklıktan da yararlanıp tamamen istatistik yapmaya yönelik oynamıştı.Hedefleride belliydi hayırlısı olsun onun için.

Bızım futbolda JO - Dos santos transferı gıbı Hosley - Tollıver transferlerı o sene sezon içinde takımı karman çorman bi hale getırmıstı. Ama bireysel olarak iyi maçlarda çıkarmıştı. Kendisini tebrik etmek lazım.

Ayrıca Shumpert galiba son ana kadar açıklanmayacak. Ekstra bir oyuncuda onun Türk statüsünde oynayıp oynamayacağına baglı. Forum transfer yüzünden pek hareketlenceğini zannetmiyorum. zaten hemen hemen bitirdik transferleri. Şundan 1 ay önce hiç bir transfer yokken hadi artık tüm takımlar bitirdi transferi çok geç kalındı denilirken 1 ayda neredeyse takım tekrardan kuruldu bu da iyi bir gelişme. O zamanlarda zaten bugünlerin hareketsiz geçmesini biz istiyorduk :)

bizde öyle olur zaten sertaç 2hafta önce imza atıp 1hafta öncesinden idmanlara başlar ama yinede resmi site 1hafta sonra açıklar :) biz alışkınız yani shumpert konusunda hiç bir şey diyemem italyada kampa gidecekmişiz oraya tam kadro gitmemiz gerek diye düşünüyorum ..

nedzad sinanovic hakkında bilgisi olan varmı acaba bosnalı pivot deniliyor. türk takımları ve unicajanın radarında denilmiş

Arda Abi zaten Warriors'da yaptığı istatistikler de biraz suni. Warriors onun için iyi bir seçim olmuştu, tam ona uygun bir düzende yada düzensizlikte iyi ortalamalar tutturdu. Şimdi de onun verdiği avantajla fena olmayan bir kontratı kapmış.

para isteyen zaten Warriors'a gitmeli. Rotasyon yok , paylaşım yok , e savunmada enerji filan da harcamana gerk yok. Her şekil bulursun kontrat 8)

ileti bombardımanı görmek ister artık bu gözler 8)

Saim Karakuzu' Alıntı:
çok hareketsiz geçiyor ya son günler

Sevgili Saim tamamen meraktan soruyorum.

Transferi neredeyse tamamlamış, Shumpert dışında başka hamlesi kalmamış bir takımda ne tarz bir hareketlilik olabilir?

Eğer forumdaki hareketsizlikten bahsediyorsan, malesef futbol > basketbol. İnsanlar Rosicky'yi Shumpert'e oranla daha fazla merak ediyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...