2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

örneğin shumpert Türk yapıldı mı yapıldıysa bir yabancı daha alıp şampiyonluğa oynayabilirz bu hangi mevkiye olur nasıl bir yabancı gelir genç mi tecrübeli mi alınabilecek kim kaldı daha sayıyım mı hareketlendirebilecek şeyleri ?

atsürün sakatlanması bizim için iyi oldu.şimdi oyun kurucu pozisyonunda daha üstünüz fülkerden.yeni oyun kurucu alsalar yabancı olacak ancak,yerli kalmadı çünkü :p .yabancıda alamayacaklarına göre mrsici bir sene daha oynatırlar artık :p

Mrsic oynarsa eger ya o ya da preldzic yabancı statusunde oynayacak bu nedenle Mrsic'i bir sene daha oynatmak yerine iyi bir yabancı alabilirler

ancak federasyon alelacele toplanıp bir yabancı hakkı daha verilmesini ya da aynı anda kadroda iki devsirme bulundurulabilmesini kararlaştırırsa o zaman alabilirler birini yoksa kinsey turk yapılsa da durum aynı ya preldzic ya kinsey olacak, federasyon duy fenerin sesini:D irlandalımıyım neyim

Işık ÇOBAN' Alıntı:
ancak federasyon alelacele toplanıp bir yabancı hakkı daha verilmesini ya da aynı anda kadroda iki devsirme bulundurulabilmesini kararlaştırırsa o zaman alabilirler birini yoksa kinsey turk yapılsa da durum aynı ya preldzic ya kinsey olacak, federasyon duy fenerin sesini:D irlandalımıyım neyim
Sen dalganı gec yrn bi gun bu karar resmi olarak acıklanır.Gerekceside su olur FB nın ulkemızı Euroleague de temsil etmesi.

Eski G.Saraylı Minnesota'da!

Galatasaray CafeCrown'un eski oyuncusu Anthony Tolliver, Minnesota Timberwolves ile sözleşme imzaladı. Minnesota Timberwolves ile 2 yıllık kontrat imzalayan Tolliver bu kontrat karşılığında 4.8 milyon dolar alacak. 25 yaşındaki oyuncu 2008'den bu yana NBA ve NBDL'de pek çok takımda oynadı. Geçen sezon Golden State Warriors'da mücadele eden Anthony Tolliver, 44 maçta (ort 32 dak), 12.3 sayı, 7.3 ribaunt, 2.0 asist, % 43.1 şut ortalama ile oldukça parlak bir yıl geçirmişti.

Biz zamanında beğenmemiştik :)

Tolliver ın bu istatistikleri hatta daha fazlasını yakalamasına şaşırmam çünkü şahsi oynamayı seven bir adam.Artık shumpert ın türk olarak transfer edildiği haberini görmek istiyoruz.

Bu iş olmazsa eğer Turgay Demirel'in pişkin açıklamalarının hesabını sorabilecek miyiz bakalım?

- Mrsic basketi bıraktığından Fb bir oyuncuyu yerli yapabilirdi. Bunda garip bir durum yok.

demiş kendileri. Allah'a havale ediyorum bu adamı. Galatasaray forması giydiği için de, kaptanlık yaptığı için de utanıyorum.

Shumpert kesinlikle Türk olacaktır, başka türlüsü olmaz bu işin. Aksi olursa da hala susarsa yönetim yazıklar olsun derim.

Tolliver şuan Galatasaray'a gelecek deseler istemem açıkçası. Onun oynadığı basketbol burada kesinlikle iş yapmaz. GSW de yaptığı istatistikler de şişirme, o takımda topu alan atıyordu zaten, Tolliver'ın hep yaptığı şey :)

-'Federasyon Emir'i F.Bahçe Ülker'e iltimas olsun diye Türk yaptı. Emir Türk olunca F.Bahçe Ülker'e bir yabancı daha alma hakkı doğdu. Bu haksızlık' diyenler var..

Boşnak Damir Mrsic F.Bahçe Ülker'de Türk vatandaşı statüsünde oynuyordu. O, bu sezon basketbolu bıraktı. Dolayısıyla kulüp bir oyuncuyu Türk yapıp oynatabilirdi. Bu da Emir Preldzic oldu. Garip bir durum yok yani ortada.

Yukarıda Turgay Demirel'e sorulmuş bir soru ve verdiği yanıt var yorumsuz!!

Aykut Ogut' Alıntı:
-'Federasyon Emir'i F.Bahçe Ülker'e iltimas olsun diye Türk yaptı. Emir Türk olunca F.Bahçe Ülker'e bir yabancı daha alma hakkı doğdu. Bu haksızlık' diyenler var..

Boşnak Damir Mrsic F.Bahçe Ülker'de Türk vatandaşı statüsünde oynuyordu. O, bu sezon basketbolu bıraktı. Dolayısıyla kulüp bir oyuncuyu Türk yapıp oynatabilirdi. Bu da Emir Preldzic oldu. Garip bir durum yok yani ortada.

Bu sözleri gerçekten söylediyse çok yazık,bir an önce istifa etsin.

Doğan Aksu' Alıntı:
[quote="Aykut Ogut":8p2gual4]-'Federasyon Emir'i F.Bahçe Ülker'e iltimas olsun diye Türk yaptı. Emir Türk olunca F.Bahçe Ülker'e bir yabancı daha alma hakkı doğdu. Bu haksızlık' diyenler var..

Bu sözleri gerçekten söylediyse çok yazık,bir an önce istifa etsin.[/quote:8p2gual4]
2 kelime istifa etmez.

Kendisinin söylediğine göre Damir Mrsic'in yerine devşirme statüsünde Emir'i oynatacaklarmış.Gayet basit bir şekilde söylüyor.Acaba neden Emir dışında Türk olan arkadaşlar bu kadar kısa sürede Türk olamıyorlar?

Bu sözlerin ardından bir şekilde Shumpert'ın Türk olacağına inanıyorum.Olmazsa , yönetim yumruğunu masaya vurmalıdır , vuracaktır..Orası Fenerasyon değil Federasyon'dur Sayın Demirel!

Aykut Ogut' Alıntı:

Çüşş derim feneresyon yine yaptı yapacağını. Nasıl sinirleniyorum şimdi anlatamam. defol git Demirel.

Sizin bu anlatımınızdan Emir'in Basketbol Milli Takımı'nda bir daha zor oynayacağı fikri uyandı bende.. Gelelim asıl konuya. Şimdi size ve federasyonunuza Türkiye'deki kulüplerden Emir konusunda büyük bir tepki var. Herkes diyor ki; ''Federasyon Emir'i Fenerbahçe Ülker'e kıyak olsun diye Türk yaptı.. Emir Türk olunca Fenerbahçe Ülker'e bir yabancı daha alma hakkı doğdu. Bu haksızlık..''
Turgay Demirel: Boşnak Damir Mrsiç Fenerbahçe Ülker'de Türk vatandaşı statüsünde oynuyordu. O bu sezon basketbolu bıraktı. Dolayısıyla kulüp bir oyuncuyu Türk yapıp oynatabilirdi. Bu da Emir Preldziç oldu. Garip bir durum yok yani ortada..

Bir başka suçlama da şu; ''Basketbolu aslında Turgay Demirel değil, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım yönetiyor.. Yıldırım ne derse, Demirel onu yapıyor.. Emir'i de Yıldırım istedi diye Türk yaptı..'' Var mı böyle bir şey, Aziz Bey söylüyor, siz de yapıyor musunuz?..
Turgay Demirel: Bu iddialara gülüp geçerim.. Ben 1992 yılında Basketbol Federasyonu Başkanı olduğunda Aziz Yıldırım ortada bile yoktu. Belki Fenerbahçe'de başka şubelerde görev yapmıştır ama ben bilmiyorum.. Aziz Bey Fenerbahçe'ye 1998 yılında, yani benim başkanlığımın 6'ncı senesinde başkan oldu.. Kendisi benim komşumdur. Çok da iyi komşumdur. İyi ilişkilerimiz oradan gelir. Ama bu komşuluk ilişkisini hiç bir zaman ne o, ne de ben başka mecralara taşıdık..
buldum röportajı Tbf'nin resmi sitesinde var yuh diyorum başka bişey demiyorum.

Saim Karakuzu' Alıntı:
örneğin shumpert Türk yapıldı mı yapıldıysa bir yabancı daha alıp şampiyonluğa oynayabilirz bu hangi mevkiye olur nasıl bir yabancı gelir genç mi tecrübeli mi alınabilecek kim kaldı daha sayıyım mı hareketlendirebilecek şeyleri ?

O zaman sen yaz, biz peşinden gelelim sevgili Saim. ;)

Ernoyan Çavdar' Alıntı:
[quote="Saim Karakuzu":1dqv9aw9]örneğin shumpert Türk yapıldı mı yapıldıysa bir yabancı daha alıp şampiyonluğa oynayabilirz bu hangi mevkiye olur nasıl bir yabancı gelir genç mi tecrübeli mi alınabilecek kim kaldı daha sayıyım mı hareketlendirebilecek şeyleri ?

O zaman sen yaz, biz peşinden gelelim sevgili Saim. ;)[/quote:1dqv9aw9]
ben bilsem yazarım ama sanki bir eyüp abinin elinin değmesi lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...