2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Bu arada Galatasaray Cafe Crown yeni bir hamle yapıp Pınar Karşıyaka`nın genç yıldızı Furkan Aldemir için yeni bir teklif daha sundu.Pınar Karşıyaka yönetimi % 66`sı peşin olacak bu teklifi ciddi şekilde düşünmeye başladı.

Megabasket'te ki haberden...

Bir şey anlamadım. :)

4 numarada tek oyuncu olduğu için sıkıntı çekebilirdik.

Eğer gerçekten teklif götürüldüyse yönetim doğru düşünmüş. Shumpert'in de o mevkiiye kayabileceğini varsayarak, olası Furkan transferiyle bir nebze garanti altına almış oluyoruz 4 numarayı. Seneye de İlkan'ın katılımıyla müthiş bir uzun rotasyonumuz olacak.

Basketbolda gerçekten müthiş işler başarıyor yönetim.

Yanlız Furkan konusunda bazılarının Fener'le anlaştığı konusunda düşünceleri var...Yani İlkan gibi gelecek yıl anlaşılmış ancak açıklanmıyor vs. diye...Güvenilirliği konusunda bir yorumum yok tabi,zaten söyleyenlerde sanırım sadece birşeylerden şüphelenerek bu yorumları yapıyorlar...

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
Yanlız Furkan konusunda bazılarının Fener'le anlaştığı konusunda düşünceleri var...Yani İlkan gibi gelecek yıl anlaşılmış ancak açıklanmıyor vs. diye...Güvenilirliği konusunda bir yorumum yok tabi,zaten söyleyenlerde sanırım sadece birşeylerden şüphelenerek bu yorumları yapıyorlar...
Eger oyle birsey var ise bunu bizim İlkan ı acıkladıgımız gibi acıklamaları gerekmezmi?Önumuzdeki sezon icin anlastık diye resmi sitelerinde acıklamazlar mı?Yani biz acıkadık gerci Tırgay Demirel faktöru var ona acıklamıslardır belki?

Sonunda güldüğü için emin olamadım,ancak şaka olsa şimdiye söylerdi Emre'nin dediği gibi...

Büyük para,büyük teklif,sanmıyorum olumsuz cevap vereceklerini,çıkan haberlere görede kulüp olarak pek iyi durumda değillermiş maddi anlamda...Nerden nereye demekten kendimi alamayacağım ancak...

Bu 2012 kriterlerinde futboldan kazandığını futbola kullanacaksın diye bir madde mi ne vardı.O yüzden bu sene basketbola yatırım yapıyor olabilirler mi? :oops:

2 milyon civarına kadar çıkılmıştı zaten bildiğimiz üzere..Üstüne bir 250 daha çıkmışız son teklif olarak, yokluyormuşuz transferi bitirmeden..Şu an için bizim cepheden konfirm edilmiş bir bilgi değildir, onu da söyleyeyim. Sadece bir bilgi olarak dursun burada..

Bu Furkan dedikleir genci seneye NBA'e bedava kaptırma durumu olan klüp değil mi bu Karşıyaka? Hani parasızlıktan voleybol şubesini kapattığı söylenen :)

Ya aslinda 1 milyon'a bile satarlardi Furkan'i ama iste taraftardan korkuyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...