2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

100. sayfa 1500 ileti aşkına yönetim bi kıyak geçiyor heralde ...
Bir sorum olucak bu kadar verip bizde nbaye 500 bin euroya kaptırmıcakmıyız Furkanı?

Yiğit Çelebi' Alıntı:
Bir sorum olucak bu kadar verip bizde nbaye 500 bin euroya kaptırmıcakmıyız Furkanı?

Uzun süreli bir sözleşme olur olursa zaten.. NBA kurallarına göre bir takım bonservis bedeli olarak en fazla 500bi dolar ödüyebiliyor işte bizde o fiyatta vermeyeceğimize göre ya furkan cebinden karşılar yada bizde devam eder..(bkz rubio)

Yiğit Çelebi' Alıntı:

Silinen 300 sayfada var yani 400 sayfa oldu :)

Bu paraya kabul demiyorlarsa alsın turşusunu kursunlar yorum yok.

Futbolda ki plansızlıktan ötürü ne kadar tepkimi çekiyorsa yönetim basketbolda inanılmaz doğru adımlar atıyorlar.

Basketbol'da çok iyi hamleler yaptık inşallah karşılığını alabiliriz,20 Milyon Dolarlık bir bütçeyle avrupa'nın Türkiye'de ne yapacağı belli olmayan yıldız oyuncularınıda alabilirdik ama biz en doğru olanını yaptık Melih,Sertaç,İlkan gibi gelecekte çok önemli yerlere gelebilecek oyuncuları aldık,bunun dışında aldığımız yabancılar'da genç ve uzun yıllar kadroda tutabileceğimiz oyuncular,Ermal,Tutku,Haluk gibide tecrübe sahibi oyuncular katıldı takıma ve son olarakta en doğru hamle Oktay Mahmudiyi takımın başına getirmek oldu,bu takımda iş var yolumuz açık olsun.

HAdi beyler bakın bu kadar sayfanın hepsi şaka dimi ? Bak kızmıcam söz Aslında biz adam gibi bir guard almadık , adam gibi pivot da almadık , geleceği de kurmadık dimi ? Furkan da olursa bu adam çıldırır 8)

Hamle çok güzel,düşünce çok güzel,oyuncu iyi,herşey çok güzel buna denecek birşey yokta...
Bahsedilen para çok ama çok fazla değilmi...Maric için konuşulan paraları filan düşününce...

Bahsedilen ücret çok fazla,ama Furkan takıma kazandırılırsa bu sezon en azından final için çok umutlu olurum.

Furkan süper olur tabii ki ama ne kadar doğru bir haber bilemioruz.Eyüp abi bir açıklama getirse süper olur:)

Çağlar yarın gerekli açıklamayı getirir heralde,henüz doğrulatamadık dediğine göre yarın sabah soracaktır :)

Haber sadece dedikodu şu aşamada, İlkan'da olduğu gibi. Onu da ilk olarak kuvvetli dedikodu var diyerek yazmıştım başlığa. Bu da sadece bir dedikodu. Şu noktadan sonra Karşıyaka'nın Furkan'ı verme ihtimali yok zaten. İlkan'da olduğu gibi gelecek yıl opsiyonu ile olabilir belki ama dediğim gibi doğrulatılmış bir haber olsa zaten önce siteye yazardım. Gerçi atlayanlar olmuş gene habere ama sadece kulak arkasında dursun şimdilik. =)

Biz bu saatten sonra Furkanı satmayız, planlarınızı ona göre kurun :)
Zaten td de cannksk yazmış teklif olmadığını, yani öyle bir durum yok.

Galatasaray Café Crown'da transfer gelişmeleri bitmek, tükenmek bilmiyor. Geçtiğimiz aylarda Pınar Karşıyaka'yı ikiye bölen transfer görüşmeleri gerçekleşmiş ve sonrasında genç oyuncunun takımda kalacağı açıklanmıştı. Fakat bugün gelen haberler sonrasında ekibimizin bu transferden pek vazgeçmiş gibi görünmüyor. Galatasaray genç oyuncu için hatrı sayılır bir teklif ile Karşıyaka'nın kapısını çaldı.

Neredeyse transfer döneminin başından beri 1991 doğumlu genç oyuncuyu transfer etmek istiyoruz ve bu duruma yönelik çalışmalara devam ediyoruz. Bir kaç red edilmemize rağmen bu sefer daha iyi teklifle Ege temsilcesine resmi teklifimizi yaptık. Kısacası Galatasaray Café Crown teknik heyeti geleceğin kadrosunu kurmakta kararlı ve bu doğrultuda ciddi adımlar atmaya devam ediyor. Genç oyuncu için Karşıyaka takımına toplamda 2 milyon 250 bin euro teklif edildi. Bu transfer bedelinin 1 milyon 500 bin eurodan fazlası peşin ödenecek, geri kalan bedel ise iki yıla yayılacak. Eğer bu teklif kabul edilmezse aynı paranın yanına artı olarak tıpkı İlkan Karaman transferinde olduğu gibi oyuncunun bir yıl takımında kiralık olarak forma giymesi maddesi eklenip yeniden teklif sunulacak.

Karşıyaka forması altında geçen sezon 34 maçta forma giyen genç oyuncu maç başı ortalama 24.59 dakika forma giyerken istatistik olarak hanesine 7.71 sayı - 7.9 ribaund - 1.2 asist ve 1.6 blok ortalamalarını yazdırmayı başardı.

fcn

şöyle bir haber var eğer bu adamı da alırsak diyecek sözüm yok biz futboldaki parayı basketbola mı aktardık bir oyuncuya 2,250milyon euro ne demek ya biraz şaşırdım eğer kşk hala satmıyorsa çok affedersiniz ama biraz salaklık yaparlar adamların 2yıllık bütçesini önermişiz

Çağlar 2,250.000 demiş ama para birimini koymamış, Fcn ise 2,250.000 Euro´dan bahsediyor. Şaka gibi...

Anlaşılan o ki Oktay Mahmuti çok istiyor Furkan´ı. Yetiştirip uzun yıllar faydalanmak istiyor. Yoksa bu denli ısrarcı olmazdık diye düşünüyorum.

Yalnız şu var, yeniden yapılanma çalışmaları altında genç oyuncuları kadromuza katmak güzel ama bu denli yüksek bonservis bedeli ödemek pek akıllıca değil. Sonuçta bu paralar bu ya da önümüzdeki sezonun bütçesinden çıkacak.

2 milyon euro ve Furkan? Çıldırmaya gerek yok. İyi bir oyuncu ama ne olursa olsun bu kadar para vermek çok büyük saçmalık. Karşıyaka kabul etmez umarım.

Saygılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...