2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Ben de teklifin fazla olduğunu düşünüyorum. Furkan hala risktir, iyi oyuncudur ama bu kadar para edecek yıldız olacağı garanti değildir. Ben de gençleştirme olayını güzel buluyorum, aldığımız ümitlerden daha iyisini alabiliriz diyorum ama bu para gerçekten yüksek.

ben ne olursa olsun bu paranın verilip alınmasından yanayım tabi para birimi tl ise neden diyecekseniz zaten bizim önümüzdeki yıl bence transfere ihtiyacımız olmayacak olsa bile zaten yeni bir sponsor bulunacaktır isim sponsorluğu açısından bundan dolayı bu verilen para sorun olmaz ama diğer yıl Furkan İlkan Sertaç Melih Göksenin inanılmaz gençlerin yanında Shipp , Tutku ,Ermal ,Rancik , Andric ,(zaten kadroda bulunacak bize diğer yıl bir iki transfer gerekiyor o kadar ) yani işin kısacası diğer yılın bütçesi ayrılmadı arkadaşlar yönetim ek bütçe istedi ondan çıkarılmıştır ..

Ben bu saatten sonra Furkan'ın gelmesinden ziyade, Basketbol Şubesinin, almak istediği oyuncu için bu rakamlara çıkmasına sevinirim. Furkan varsın gelmesin am bu rakamları ortaya koyabiliyorsak güzel gelişmeler bunlar.

euro olması mümkün değil..Eğer furkana teklif edilen para birimi euro olsaydı o paraya Avrupanın en önemli oyuncularından biri alınabilirdi..

Aklınca artislik yapıyor,camiasının büyüklüğü,taraftarının büyüklüğü,sabırları vs vs...O kadar büyük bir kulüp Yaşar Holding'deki kırmızı yanaklı obur bir delikanlının oyuncağı olmuş,bu zorunuza gitmiyor,ancak oyuncunuzla ilgilenmesi zorunuza gidiyor öylemi...Tamam güzel bir semt takımısınız,bu ülke sporunada katkılarınız oldu ancak karşıdakininde kim olduğunu bilmek lazım kanımca...Neyse...

Hakan Demir´in yazısından benim çıkardığım sonuç;

Galatasaray yine teklif sundu ve yönetimin yelkenleri tekrar indi aşağıya. Taraftar uyan ve takımına sahip çık. Vereceğin tepkiyle Furkan´ın takımda kalmasını sağla...

Daum´un tercümanına döndüm. : ) Daum üç kelime söylerdi, tercümanı 3 dk çeviri boyunca yapardı.

Hayır taraftara şirin gözükme çalışmaları gibim geliyor. Bu transferiş onalrda yapmak istiyor sanırım. Ama suçu KSK yönetimi yerine GS'a atmak onalrı rahatlatacağından böyle konuşuyorlar. Bu serzenişleri yapıp taraftarına hoş gözükmeye çalışacağına Yönetimine gitsin konuşsun. Sanki GS kafasına göre geldi "bunu bunu bunu birde şu gözlüklü olanı paket yapın eve gönderin" dedi..

Alperen Küçük' Alıntı:
[quote="Kerem SEÇER":fh2kxi9q]http://twitter.com/CoachHakanDemir

Ne demek istemiş Hakan Demir[/quote:fh2kxi9q]

Üstü kapalı 'belli takım' ifadesi ile bizi iğneliyor.

Takımımı kurdum, Furkan temel taş(lar)dan olacak diyor. Ben kimsenin oyuncusunu ayartmaya çalışmıyorum, herkese saygı gösteriyoruz, satmayacağız dediğimiz oyuncumuzu ısrarla etkilemeleri bize saygı göstermediklerinin net göstergesidir diyor...

Belli aralıklarla konunun gündeme getirilmesine tepkili, yüksek hedefler koymuşlar bu sene...

Bu söylenti bile olsa ateşli olacağı kesin olan 2. hafta deplasman maçımız şimdiden fokur fokur kaynamaya başladı, hadi bakalım hayırlısı...

Çevik kuvvetler yapılan anonslar...

Sühan Cem' Alıntı:
Hayır taraftara şirin gözükme çalışmaları gibim geliyor. Bu transferiş onalrda yapmak istiyor sanırım. Ama suçu KSK yönetimi yerine GS'a atmak onalrı rahatlatacağından böyle konuşuyorlar. Bu serzenişleri yapıp taraftarına hoş gözükmeye çalışacağına Yönetimine gitsin konuşsun. Sanki GS kafasına göre geldi "bunu bunu bunu birde şu gözlüklü olanı paket yapın eve gönderin" dedi..

Suç Galatasaray'ımızda olsun Furkan bize gelsin razıyız :)

2. haftaki maça iyi değinmişsiniz. Karşıyaka'yı severim ama o maçta ciddi gerginlikler olacak sanırım. O maç için forumda da bizim güvenlik önlemleri almamız gerekecek :)

Furkan'ın gelmesini çok isterim ama çıkılan rakamlar gerçekten fazla gibi geliyor. Ama Oktay Hoca bu kadar istiyorsa söylenecek söz yoktur. Ayrıca basketboldaki bu tavrımızda mutluluk vericidir.

Aslında bu rakamları Ksk bu sezon alıcaksa bizden yani ödeme peşinse ve İlkan gibi 1 sene de Ksk da kalıp bize gelicekse bu sene Ksk sampiyonluga aday bir kadro kurabilir.Onlar icin cok kârlı olur gercekten.Ama onlar vasat yabancıları tercih edip orta sıralar için mucadele etmeyi tercih ediyorlar ilginç.

Kerem SEÇER' Alıntı:
2. haftaki maça iyi değinmişsiniz. Karşıyaka'yı severim ama o maçta ciddi gerginlikler olacak sanırım. O maç için forumda da bizim güvenlik önlemleri almamız gerekecek :)

Fark etmez, her deplasmanın bir İstanbul'u vardır demişler. :)

Ayhan Şahenk'in kapısında çiçek verdikten sonra içeride küfür kıyamet gırla gitmişti sayelerinde, koridorda olanları da maçtakiler hatırlar.

Mühim değil, isterlerse bir daha yaparız aynısını, Çarşı bizim dengimiz, rakibimiz değil.

O maçta bizim salona sonradan giren bir grubun da etkisi büyüktü yalnız. Maçtan önce abiler o kadar uyarmıştı ama onlar geç geldiğinden haberleri yoktu sanırım. Yine de güzel maçtı, deplasmana gelsin herkes, bu şekilde daha güzel oluyor.

bu konuda ortak görüşü merak ediyorum...
acaba en verimli olacağı çağına geldiğinde NBA'e gitmek için cebinden para ödemeye bile razı olacak bir oyuncu için böyle bir meblağyı gözden çıkarmak mantıklı mı?
veya

mesela bu parayı EFES'e versekte Kerem'i alsak daha mantıklı olmaz mı?

1. sinde yetiştirip NBA'e draft olmasını bekleyeceğimiz bir oyuncu
2. sinde etinden sütünden tecrübesinden her şekilde en az 3-4 sene top noktada faydalanabileceğimiz bir oyuncu...

şimdi genç oyuncu yatırım vizyon olayıda var tabi ama bana 2. şık daha mantıklı geldi...

Umut Gokgoz' Alıntı:
bu konuda ortak görüşü merak ediyorum...
acaba en verimli olacağı çağına geldiğinde NBA'e gitmek için cebinden para ödemeye bile razı olacak bir oyuncu için böyle bir meblağyı gözden çıkarmak mantıklı mı?
veya

mesela bu parayı EFES'e versekte Kerem'i alsak daha mantıklı olmaz mı?

1. sinde yetiştirip NBA'e draft olmasını bekleyeceğimiz bir oyuncu
2. sinde etinden sütünden tecrübesinden her şekilde en az 3-4 sene top noktada faydalanabileceğimiz bir oyuncu...

şimdi genç oyuncu yatırım vizyon olayıda var tabi ama bana 2. şık daha mantıklı geldi...

Bu transfer bir risk olarak görülebilir dediğiniz gibi ama Furkanın en az 3-4 yılı var daha Türkiye'de (Draftlarda Semihin Ömerin seçildiği gibi bir sıradan seçilir.) ondan sonra oynadığı takımın başarısına, oradaki mutluluğuna bakar bu iş. Bu 3-4 sene içinde başarılı eurolegue'de en azından son 16 son 8'e oynayan zorlayan bir takımında bulunmak isteyecektir Furkan.(Yaptığımız transferlere vizyonumuza bakılırsa takımımızın durumuda bunu gösteriyor her sene eurolegue.) (tabii Furkan'ın kendi başarıları ölçüsünde gelişir bu olaylar)

Furkanı alır yaptığımız aşılar tutarsa fenerin Semih-Ömer-Oğuz üçlüsünden aldığı katkının 2 katını alırız İlkan-Furkan-Sertaç üçlüsünden ayrıca Göksenin Muhammed Melih gibi oyuncularımızda var bu aşı kapsamında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...