2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Hakan Demir demiş ki

"Genç oyuncumuz zorlu bir sezonun ardından yeni toparlanmaya başlamışken tekrar bu olayın gündeme gelmesi ve oyuncumuzun;kafasının karıştırılması tarafımca KSK basketbol takımına karşı bilinçli bir zarar verme politikası olarak algılanmaktadır

Karşıyaka basketbol takımının, taraftarının gücünü ve sabrını test etmek kimsenin haddine değildir. Herkesi saygıya davet ediyorum."

Hakan DEmir 'in açıklamaları yenilir yurulur gibi değil tamam yaptığımızı şık bulmaya bilir bunu dile getirebilir.Etik dışı bulabilir onu da anlarım.Kısmen hak da veririm belki.

ama Galatasaray klübünün işi gücü yok da sadece KArşıyakaya zarar vermek için bir oyuncuya talip mi olacak .Gerçekten böyle düşünüyorsa pek sağlıklı bir düşünce olduğunu sanmıyorum.Galatsarayın derdi Furkanı almak değil de KSK'ye zarar mı vermek ? Neye dayanarak söylüyor bunu ?

Galatasarayın Furkan'ı almak istemesi için birçok neden sayılabilir ama KSK'ye neden zaarr vermek istesin.

Böyle düşünmüyorda Camiayı ve taraftarı klübümüze karşı kışkırtmak için yapıyorsa bu çok daha etik dışı ve tehlikeli bir tavır.

Bir oyuncuyu kaybetmeyim diye böyle yangına körükle gidip husumet tohumları ekerse yarın birgün bu kışkırtmadan etkilenen genç taraftarlar tepkinin dozunu kaçırabilir .Nahoş şeyler olursa da sorumlusu HAkan Demir olur

Taraftarın gücünü ve sabrını test etmek ne demektir HAkan DEmir KSK taraftarına birilerini hedef mi gösteriyor.

KSK deplasmanında Galatasaraylı taraftarların başına birşey gelse Hakan Demir bunun altından nasıl kalkacak.İnsanların sağlığını korumak için yemin eden bir insan insanların sağlığını kendi algısına göre,düpedüz çarpık algısna göre nasıl tehlikeye atar.

Bİr spor adamınıa dahası bir tıp adamına yakışır bir tavır değil.

Kimse kusura bakmasın da Karşıyaka kim ki bize basketbolda rakip olacak Allahan gelmezse gelmesin ya Furkan abi ne adammış yani .. Efesin keremi satacağını sanmıyorum o giderse pota altı çok sıkıntılı olur ama o paraya Karşıyaka bize o ismi vermezse gerçekten inanamam bu adamların yıllık bütçesinin ,iki katı para biraz mantıklı olmaları lazım .. zaten alırsak 3 4 yıllık sözleşme imzalatırız ve nba için madde de olur içinde ..

Saim Karakuzu' Alıntı:
Genç oyuncu için Karşıyaka takımına toplamda 2 milyon 250 bin euro teklif edildi. Bu transfer bedelinin 1 milyon 500 bin eurodan fazlası peşin ödenecek, geri kalan bedel ise iki yıla yayılacak. Eğer bu teklif kabul edilmezse aynı paranın yanına artı olarak tıpkı İlkan Karaman transferinde olduğu gibi oyuncunun bir yıl takımında kiralık olarak forma giymesi maddesi eklenip yeniden teklif sunulacak.

Karşıyaka forması altında geçen sezon 34 maçta forma giyen genç oyuncu maç başı ortalama 24.59 dakika forma giyerken istatistik olarak hanesine 7.71 sayı - 7.9 ribaund - 1.2 asist ve 1.6 blok ortalamalarını yazdırmayı başardı.

fcn

şöyle bir haber var eğer bu adamı da alırsak diyecek sözüm yok biz futboldaki parayı basketbola mı aktardık bir oyuncuya 2,250milyon euro ne demek ya biraz şaşırdım eğer kşk hala satmıyorsa çok affedersiniz ama biraz salaklık yaparlar adamların 2yıllık bütçesini önermişiz

Kırmızı bölüme dikkat.

Böyle bir bilginin sızdırılması mümkün mü ? O kadar büyük bir saçmalık yapmaz herhalde bizim şube en azından bu seneki anlayış yapmaz.

Eğer teklif kabul edilmezse aynı para artı bir yıl sizde kalsın diyeceğimizi bir yerlere sızdırdık. O bir yerlerde bunu yayınladı diyelim .KSK salak mı ikinci teklif baştan belli iken ilkini kabul etsin.

Şimdi iki ihtimal var büyük ihtimal böyle bir sızdırma yok masa başında yazılmış bu duruma alışığız zaten de masa başı haber bile bu kadar baştan savma olmamalı.

İkinci ve çok çok küçük ihtimal bu bilgiyi öğrendiler diyelim bir Galatasaraylı klübünün bu kadar zararına olacak birşeyi yapıp bu bilgiyi bir yerlerden herkese duyurabilir mi ?

Karşıya haberin olsun kabul etmezsen 1 yıl sende kalsın Furkan denecek der mi hiç ?

Ortalık iyice kızıştı.Eyüp abi'yi bekliyorum bu konu için ne söyleyecek acaba. Bir süpriz var demişti bir ara bu olabilir mi ki?

ne furkanmış ya gerçekten...abilerimiz daha ii bilir ama bence o para verilmez..tamam gençleşme ama gençleşcez diye bütcemisin daha eurolig tecrübesi bile oolmayan birisine genç diye bu kadar para verilmez..

Furkan Aldemir karşıyakada devam edecekmiş yönetimde bırakmıyormuş resmi sitelerine bakarsanız anlarsınız zaten Furkan 86-81-7ruhu filan yazmışlar ..

Arkadaşlar, öğrendiğime gör yapılmış 2. bir teklif yok, hele yazılan çizilen rakamlar gerçeği hiç yansıtmıyor.
Bence, KSK yönetimi, ilk teklifi değerlendirmek durumuna gelmiş olabilir, çünkü Voleybol şubesinin kapatılması, camiada büyük bir tepki yarattı. Furkan'ı iyi bir paraya satıp, Voleybol şubesini devam ettirmek istiyor olabilir KSK.

Ayrıca, Furkan dedikoduları artık son bulmalı, çünkü böyle devam ederse ortam dahada gerilecek herkes zarar görecek.

Hakan Demir yanlış işler peşinde.Twitter'da görüğüm kadarıyla Sühan abi gerekli cevapları vermiş ama bu tavırları ikinci haftada ki muhtemel olaylara çanak tutuyor.

GSTV'de ŞU AN: BJK CT (87) - GS CC (96)... 2010 yılının basketbolda ilk derbisi!

twitter sayfamızda bu yazıyo sanırım hazırlık macında beşiktaşı mağlup ettik :D

Sertaç ve İlkan'la 5 yıllık anlaştık Andric ve Ermal ile 2 seneye hepsi takımımızda Furkan'ı da alırsak.3 gençten en az bir tanesi pek süre alamayacak demektir.

Kutay Çamcı' Alıntı:
Sertaç ve İlkan'la 5 yıllık anlaştık Andric ve Ermal ile 2 seneye hepsi takımımızda Furkan'ı da alırsak.3 gençten en az bir tanesi pek süre alamayacak demektir.
rancikte seneye takımımızda oalcak abi ..

MAhmudi geldiğinde Rancik için kullandığı ifadeler oldukça mesafeli idi kendisine ihtiyaç olmazsa sözleşmesine rağmen çok zorluk çıkaracak bir yapıda değil diye düşünüyorum

Furkan konusunda netleşen birşey var mı olumlu olumsuz.

Kutay Çamcı' Alıntı:
MAhmudi geldiğinde Rancik için kullandığı ifadeler oldukça mesafeli idi kendisine ihtiyaç olmazsa sözleşmesine rağmen çok zorluk çıkaracak bir yapıda değil diye düşünüyorum

Furkan konusunda netleşen birşey var mı olumlu olumsuz.
Kutay Abi Furkan transferi olmayacak antrenörleri bırakmıyormuş oyuncuyu diye duydum eyüp abi bilir yinede tam detayını ama bu yılki performansına bağlı bence Rancikin ..

Antrenörleri ile Twitter de konuştuk. Yazdıkalrının ayıp olduğunu söyledim. "Merak etme hic bir şey olmaz. Bizi başkalarıyla karıştırmayın. Bizim mucadelemiz emeğe saygı için. Başka bir boyutu yok; olamaz." dedi bana öncesi varda kısaca bu.. Yani Furkan'ı vermek istemiyor. Yönetime de laf atamıyor kovulmamak için. Bu yüzden bize sallıyorum diyip yönetimine laf atıyor.

Sühan Cem' Alıntı:
Antrenörleri ile Twitter de konuştuk. Yazdıkalrının ayıp olduğunu söyledim. "Merak etme hic bir şey olmaz. Bizi başkalarıyla karıştırmayın. Bizim mucadelemiz emeğe saygı için. Başka bir boyutu yok; olamaz." dedi bana öncesi varda kısaca bu.. Yani Furkan'ı vermek istemiyor. Yönetime de laf atamıyor kovulmamak için. Bu yüzden bize sallıyorum diyip yönetimine laf atıyor.

Yahu adam KSK taraftarlarının sabrını kimse sınamasın diyor sonra da başka boyutu yok diyor sabırları taşınca ne olacağını ima edyor emeğe saygı için oturma eylemimi yapacaklar ?

Düpedüz kışkırma hedef gösterme ve hatta tehdit tam bir skandal yazdıkları.

Hayır madem öyle yaptır bir açıklama resmi siteden öyle şube sitesi değil KSK'nin ana yönetim sitesiden ama yaptır da olayı sonladır.Tehdite,hedef göstermeye gerek yok.

Kendi yönetimine bunu yaptıramıyorsan başka klüplleri hedef göstermeyi bırak alehlerine bile konuşmaya hakkın olmamalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...