2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

A.Çağlar Torun' Alıntı:
[quote="A.Çağlar Torun":3t7eb1yq]Sözleşme imzalasa bile Bölgesel'e geçiş yapıp oradan kiralama durumu gibi açık kapılar var bu mevzuatta..Bu sadece geçiş yöntemlerinden biri mesela..=)O yüzden işin o kısmı bu ülkede mühim değil..

Aklın yolu durumu, teyidi de alırsak tamamdır bu iş..=)[/quote:3t7eb1yq]

Teyidi de sen al , bizden bekleme :)

Evren takıma sertlik ve yaratıcılık katması açısından mutlaka alınması gereken bir oyuncu. Bir de şimdi olmasa bile sert bir 4 numara alırsak o zaman final oynama şansımız olur.

Seneyede Kerem Gönlüm, Cemal Nalga, İlkan Karaman, Evren,Tutku,Ermal,Shumpert,Melih,Sertaç gibi bir yerli rotasyonuna sahip oluruz.
Bunları kaliteli yabancılar ile desteklersek şampiyonluk hayal olmaktan çıkar.

Andric kalır, Shipp iyi performans gösterirse kalır, çok üst düzey guard ve pivot transferi yaparsak seneye şampiyonuz hadi hayırlı olsun :)

İşte bu be....
Çok iyi oldu bu çok iyi.

Evren Galatasaray'da konusunu açmayı bana nasip eder misiniz :p 8)

Baba büyüksün,Eyv.Çağlar...
Büyük iş yaptık,inş.hayırlı olur...
Hadi bakalım,geriye kaldı 1... :)
Bu konuyu açmak Burak'ın hakkıdır,oyumu bu yönde kullanıyorum ayrıca...Totemi yapıp ilk başlığı açan oydu,totemi tuttu başlık hakkıdır... :)

Tugay Aktepe adına gerçekten çok üzüldüm. Dediğinin arkasında olacaktır biliyorum. Ama nereye kadar?

Hayırlı uğurlu olsun.Çok güzel transfer. Bir de Shumpert Türk olsun tamamdır.Durmak yok,yola devam.

Facebook Galatasaray Basketbol Şubesi Evren Büker'in 3 yıllığına Galatasaray'da olduğunu yazdı yarım saat önce alıntı ama olsun resmi kaynak sayılır yakında Galatasaray resmi portalı olcak bu sayfa zaten.

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
[quote="Okan Anıl":1ks2lu60]Hatta dün itibariyle olmuş pardon resmi kaynak sayılır hadi hayırlı olsun.
Neden resmi kaynak sayılır?[/quote:1ks2lu60]

Resmi sayfa olacaklardı bu çarşamba itibari ile oldular mı bilmiyorum yada resmi facebook sayfası olmanın bağlayıcılığı ne kadar onuda bilmiyorum sanrıım onu kast etti Okan..

Öte yandan onlarda Basketdergisinden almışlar haberi kliüpten değil yani rsmi bir anlamı yok

Harika haberler ardı ardına geliyor. Önce eurocup şimdi Evren.

Bunlar aslında yönetimin doğru hamleleri yaptığında olacak şeyler. Emeği geçen herkese helal olsun.

Sağlam bir takım olucaz inşallah.

C Ermal - Andric - Sertaç
PF Rancik - ''Yabancı''
SF Shumpert - Haluk - Caner
SG Evren - Shipp - Melih - Hüseyin
PG Tutku - Taylor

4 numaraya takviye yapmak için sezon ortasını beklemek hata olur bence. Sezon ortası transferleri bu klübe bir türlü katkı sağlayamamıştı (Johnsen,Tolliver,Hosley). Şuan takımın hemen hemen hepsi iyi pasör ama tek eksiğimiz atletik bir uzun forvet. Bence lig başlamadan 4 numaraya Gaines,Owens tarzı adam alıp transferi bitirmeliyiz.

Emin Doğanca' Alıntı:
C Ermal - Andric - Sertaç
PF Rancik - ''Yabancı''
SF Shumpert - Haluk - Caner
SG Evren - Shipp - Melih - Hüseyin
PG Tutku - Taylor

4 numaraya takviye yapmak için sezon ortasını beklemek hata olur bence. Sezon ortası transferleri bu klübe bir türlü katkı sağlayamamıştı (Johnsen,Tolliver,Hosley). Şuan takımın hemen hemen hepsi iyi pasör ama tek eksiğimiz atletik bir uzun forvet. Bence lig başlamadan 4 numaraya Gaines,Owens tarzı adam alıp transferi bitirmeliyiz.

14 kişi oluyor bu durmda. Göksenin ve Sertaç kadro dışı mı kalıcak

Evren haberi doğruysa mükemmel haber. Sadece 4 numara eksik kaldı. Shumpert de yerli statüde oynarsa yabancı bir 4 numarayla süper bir rotasyon olur. Evren'in gelişine ihtimal veremiyordum. İnşallah olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...