2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Nafız Erhan Balcı' Alıntı:
daha önceden de bu konuda tavsiye ettiğim vladimir dragicevic dün oynanan ve buducnost 'un asvel'i 69-64 yendiği maçta, 8/11 isabetle 18 sayı 7 ribaund 22 index puanı ile oynamıştır.maçın en çok sayı atan, en çok ribaund alan ve en değerli oyuncusu olmuştur.

buducnost forması giyen oyuncu karadağ milli takımının formasını da giymektedir.

Yararlı bir oyuncu mutlaka yalnız Buducnost,Zeleznik gibi takımlardan buy-out ödemeden oyuncu almak zor .Acaba ne kadar isterlerdi.

Evren'i yeniden kadroda gormek yerine 1 sene daha bekleyip Sinan Guler alinabilinir..Zaten bu sene sampiyonluk imkansiz..Hedef 3.olmak. ve Euroleague sansini zorlamak..Hedefi bu kadroyla sampiyonluk olarak belirlemek gecen senelerdeki hayal kirikliklari ile sezonu tamamlamamiza yol acar..Zaten bu genc oyuncularin 1-2 sene tecrube kazanmasi lazim..Fener-EFES finali bu sene olur..Bizde iyi bir performansla insallah 3. oluruz.

Ama emin oldugum bir sey varsa bu kadronun,bu coachun..genel olarak bu takimin bilhassa murat ozyer!!!,okan cevik li takimlardan cok daha iyi performanslar gosterecegine inaniyorum!

Emir Kalyoncu' Alıntı:
Evren'i yeniden kadroda gormek yerine 1 sene daha bekleyip Sinan Guler alinabilinir..Zaten bu sene sampiyonluk imkansiz..Hedef 3.olmak. ve Euroleague sansini zorlamak..Hedefi bu kadroyla sampiyonluk olarak belirlemek gecen senelerdeki hayal kirikliklari ile sezonu tamamlamamiza yol acar..Zaten bu genc oyuncularin 1-2 sene tecrube kazanmasi lazim..Fener-EFES finali bu sene olur..Bizde iyi bir performansla insallah 3. oluruz.

Ama emin oldugum bir sey varsa bu kadronun,bu coachun..genel olarak bu takimin bilhassa murat ozyer!!!,okan cevik li takimlardan cok daha iyi performanslar gosterecegine inaniyorum!

Tartışılabilir ama Ben Evren'i Sinana'a tercih ederim şutu ve saha görüşü çok daha iyi bence savunmada da Sinan Güler kadar iyi Sinan belki biraz daha Atletk ama Evren'in de atletik özellikleri Sinanla kıyaslanabilir.1 numarada yararlanabilmek açısından Sinan'dan daha iyi.Üstelin Sinan'dan 2-3 yaş daha genç.Sinan'ın asıl gelişimi son üç sene de gösterdiğini düşünürsek gelişmeye de daha açık.

Tartışmak için yazmıyorum gerçekten ama;

Milli Takıma alınıp, takımın önemli bir parçası ve turnuvanın top çalma kralı olan Sinan Güler değil miydi?

Sinan Güler > Evren Büker

Herşeyiyle...

Bana göre.

Gazanfer Tosun' Alıntı:
Tartışmak için yazmıyorum gerçekten ama;

Milli Takıma alınıp, takımın önemli bir parçası ve turnuvanın top çalma kralı olan Sinan Güler değil miydi?

Herşeyiyle...

Bana göre.

Buna bi itirazı olan yok ki Gazanfer abi

Bence de Sinan Güler şu an için Evren'den daha iyi bir oyuncu. Ama bu, bu sene Evren'i almamamız için bir neden değil. Seneye Sinan'ı alabilecek oslak bile, bu sene Evren'in alınmasından nasıl bir zararımız olabilir ki? Ya da ikisinin de takımımızda olmasında ne sakınca var. Millitakımda oynayan veya o düzeydeki oyunculardan alabileceğimiz oyuncuları almamız lazım. Sadece yerlilerdne oluşan bir 5 kurabilsek süper ötesi olur. Yabancılarla da onları desteklerdik. Şu an içni ise elle tutulur Tutku, Ermal ve Schumpert var yerli statüsünde. Elimizdeki yerlilerin bölgesinden bile takımın hangi bölgeye oyuncu ihtiyacı olduğu belli oluyor.

İtirazı olan yokki olmamış sanki...
Çünkü ben dahil buna itirazı olacak çok kişi vardır diye düşünüyorum...Evren Büker atletik yetenekleri dışında her konuda Sinan'dan üstün bir oyuncudur...Ayrıca eklemek lazım bu konudada Evren ile Sinan arasında ciddiye alınacak bir fark yoktur...

Alperen Küçük' Alıntı:
[quote="Gazanfer Tosun":5ka074mj]Tartışmak için yazmıyorum gerçekten ama;

Herşeyiyle...

Bana göre.

Buna bi itirazı olan yok ki Gazanfer abi[/quote:5ka074mj]

Ben itiraz ettim ya Alperen :) ama bence diye belirtim tartışılabilir olduğunuda belirtim.Şu an için de Evren'i tercih ederim gelişimine aynı ivme ile devam ederse orta vade de daha da iyi olacağını düşünüyorum Sinan'a kıyasla .YAlnız FB'ye giderse işler biraz değişebilir tabi

Ver parayi al Zaza Pachulia'yi (Turk statusunde..)..Sinan Guler'i de al..Birde Kerem Gonlum'u seneye kopartabilirsen yeni kalite yabancilarla gercek reel anlamda en kotu final oynamaktan ve en iyisi sampiyon olmaktan bahsedebiliriz... Turk oyuncularin: Sinan,Tutku,Shumpert,Ermal,Kerem Gonlum,Zaza Pachulia oldugu bir takim dusunun yanlarinda 5 tane kaliteli yabanci..1-2 tane de bu genclerden gelisim gosteren hangisi varsa...!12-13 kisi ile Galatasaray iste o zaman sampiyonluktan bahsedilir.

Turk Telekom Arenadan kombinelerden,Ali sami yenin onundeki cadirlardan bayagi bir gelir elde edilecek:) Zaza Pachulia'da son senelerde mac basina 5-10 dakika sureler almaya baslamisti,sanirim onunda artik Avrupa'ya donme vakti geldi.. yillik 2,5 milyon dolara kiymak sampiyonuk icin degmeli bence!

Emir Kalyoncu' Alıntı:
Ver parayi al Zaza Pachulia'yi (Turk statusunde..)..Sinan Guler'i de al..Birde Kerem Gonlum'u seneye kopartabilirsen yeni kalite yabancilarla gercek reel anlamda en kotu final oynamaktan ve en iyisi sampiyon olmaktan bahsedebiliriz... Turk oyuncularin: Sinan,Tutku,Shumpert,Ermal,Kerem Gonlum,Zaza Pachulia oldugu bir takim dusunun yanlarinda 5 tane kaliteli yabanci..1-2 tane de bu genclerden gelisim gosteren hangisi varsa...!12-13 kisi ile Galatasaray iste o zaman sampiyonluktan bahsedilir.

Zaza NBA'den gelir mi ki adam yaklaşık 15 dakika süre alıyor olsa süper olurda Ülker altyapısından yetişme kafadan yerli statüsünde .

İnşallah doğrudur çok iyi bir gelişme olur.Bu seneden geçiyorum ancak seneye Kerem Gönlüm ve İlkan Karaman ikilisi de gelince pota altında da çok eksikliğimiz kalmayacaktır.

Shumpert'in Türk olacğaını varsayarsak 5. yabancıyı 4 numara olarak kullanmalıyız ancak bunu hemen lig başında yapsak iyi olur nedeni ise sezon ortasında gelen oyuncuların performansı iyi olsa bile mevcut oyuncuların sürelerinde düşüş olmasına neden oluyor bu da oyuncuların performanslarını çok düşürüyor.

Evren 1-2 numara için sertlik konusunda çok faydalı olur.Koç Mahmudi, Evren'i diğerlerinden daha çok kullanıp geliştirecektir.Zaten geleceğin kadrosunu kuruyoruz diyoruz Evren genç oyuncu elimizden kaçırmak saçmalık olur.

A.Çağlar Torun' Alıntı:
Sözleşme imzalasa bile Bölgesel'e geçiş yapıp oradan kiralama durumu gibi açık kapılar var bu mevzuatta..Bu sadece geçiş yöntemlerinden biri mesela..=)O yüzden işin o kısmı bu ülkede mühim değil..

Aklın yolu durumu, teyidi de alırsak tamamdır bu iş..=)

Evren hakikatende tam aradığımız oyuncu o bölgeye sertlik getirecek bir kısa lazım,birde 4 numaraya sertlik getirecek bir oyuncu ile istediğimiz takımı parke üstünde görebiliriz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...