2010 Dünya Kupası

Neill cizgiden top cikardi. Ama 2. golde de hatasi yok degildi sanki...

İdare ediyor. :)

İki pozisyonda görebildim.Birinde Schwenstieger'a faul yaptı.Hızlı hücumu kesti.

Diğer pozisyonda müthiş bir uzun top attı.Sol açık biraz kaliteli olsa ortaya çevirip gol yapabilirlerdi.

Grella bize gelirse gücümüze güç katar yani kim tavsiye ettiyse alınsın diye tebrikler :(

Yani şaka bi yana artık yabancı transferinde hataya yer yok Grella mirella bizi bi yere getiremez.Gercektende ne Barıştan ne Ayhandan nede Sarp'tan bi gram üstünlüğü yok.

Kerem SEÇER' Alıntı:
Ev kalabalıktı da tam dikkat edemedim, Grella nasıldı?
Vasatti pek özel birsey yaptigini söyleyemem. Avustralya'da genel anlamda cok fazla dikkatimi ceken bir oyuncu da olmadi. Özellikle bekleri cok zorlandilar rakip karsisinda. Ama macin 45 dakikasini degil belki 20-25 dakikasini falan izlemisimdir biraz PC biraz TV o sekilde belki kacirdiklarim da olmustur:)

Tek gol umudu Cahill de kirmizi kart gördü gecmis olsun Avustralya. Turnuva onlar adina %80 bitti diyebilirim.

Sarı kart bile verilmemeliydi. Adam rakibine zarar vermemek için bacaklarını bile kırmış. Bu hakemm maç yönetmemeli bir daha bu tunuvada.

Almanya kazanmayı hak etti, orası ayrı ama Cahill´e gösterilen kırmızı kart Avustralya´nın turnuvaya veda etmesine neden olacak, ki bana göre en fazla sarı kart gösterilebilirdi pozisyonda.

Marco Rodriguez pozisyona da yakınken bu kararı veriyorsa... Hakem komitesinin yerinde olsam, maçtan sonra hakeme valizini toplamasını bildirirdim.

Almanya kazanmayı hak etti, orası ayrı ama Cahill´e gösterilen kırmızı kart belki de Avustralya´nın turnuvaya veda etmesine neden olacak, ki bana göre en fazla sarı kart gösterilebilirdi pozisyonda.

Marco Rodriguez pozisyona da yakınken bu kararı veriyorsa... Hakem komitesinin yerinde olsam, maçtan sonra hakeme valizini toplamasını bildirirdim.

O kırmızı kartı çözemedim ben hala yahu, harbiden sarı bile ağır olurdu o pozisyona.

Bu arada Avustralya'da Culina denen bir oyuncu var orta sahada fena değil sanki dikkatimi çekti :)

Mesut'u da tebrik ediyorum çok güzel bir maç çıkardı.

Bırakın kırmızı kartı falan yahu Almanlar harcadı kanguruları. :) Zaten Avustralya Avrupa grubunda katılsa elemelere kesinlikle Dünya Kupası'na katılamazdı ki şu anda bana göre turnuvanın en dirençsiz ve hazırlıksız takımı.

Ben Ganada 6 numaralı Annan ı çok begendim.Müthiş bi adam sahada basmadık yer bırakmıyor.Çok ucuz bi fiyata alınabilir aslında.Baktım Rosenborgta oynuyor.Çok dikkatimi çekti maçta gerçekten.Bi fikri olan var mı?

Tugay EREN' Alıntı:
[quote="Hüseyin Karaçil":3me2zr6q]Bu akşam bizimkilerin maçı var.Almanya ile karşılaşacak Avustralya.
Avustralya nın kapasitesi belli.Muhtemel 11 lerde Kewell görünmüyor.Sakatlığı sürüyor galiba.Hücum olarak Cahill in ayağına bakıyorlar sadece.Forvetlerinde Kennedy diye kazma bir oyuncuları var.Fark yemezlerse iyidir.
Bu arada aynı saatlerde Survivor da var.Zap yapa yapa izleriz artık.=)
ben avustralyanın fark yiyeceğini düşünmüyorum.almanyayı çok zorlayacaklardır.[/quote:3me2zr6q]
Bırak zorlamayı rakip bile olamadılar.=)
Turnuvanın Kuzey Kore,Yeni Zelanda,Honduras tan sonra en güçsüz takımı Avustralya.Cahill,Kewell,Neill.Diğerlerinde iş yok.