• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2010 Dünya Kupası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:24
aslında hucum anlamında fena degıldı avustralya =D bence gruptan cıkma sansları var hala =D macın basında kafa vurusunda neıll dokunamadı ustune baska bırı kalecının ustune vurdu =D gol olsaydı daha farklı olabılırdı =D ama savunma anlamında en kotu takımlardan oldugu gercek avustralyanın.hatta su an ızledıgımız takımlar arasından en kotu savunma anlayısı gıbı geldı bana.almanlarla oynamalarının etkısı de olabılır tabı =D daha sonrakı maclarda gorucez tabı=D

Benimde oyuncu olarak Amerika takımından Oguchi Onyewu dikkatimi cekti yani şu savunmada oynayan sakallı eleman.

Sercan Karabıçak' Alıntı:
Benimde oyuncu olarak Amerika takımından Oguchi Onyewu dikkatimi cekti yani şu savunmada oynayan sakallı eleman.

Konfederasyon kupasından beri Galatasaray da en çok görmek istediğim stoperlerden biri.Futbolunuda beğeniyorum ama hapishane kaçkını tarzını daha çok beğeniyorum.

Turnuvanın Kuzey Kore,Yeni Zelanda,Honduras tan sonra en güçsüz takımı Avustralya.Cahill,Kewell,Neill.Diğerlerinde iş yok.[/quote]
valla bence o kadronun hakkını veremediler.çok kötü takım değil avustralya.ban sorarsanız hocaları rezil bir kadro çıkarmış.cahill forvet oynuyor.boy 1.78 :)
yanındaki mertesacker 1.98 fredrich 1.90 :)
bu adamların yanında ne yapabilir.hiç mücadele edemediler.kewell,bresciano,kennedy,holman gibi adamlar ilk 11 başlamalıydı.

Bu nasıl bir hakemmişte Dünya Kupası'na alınmış yahu? Bizimkiler bile böyle bir hata yapmıyorlar.. :)

Gönlümün sultanı golü Danimarka'nın kendi kalesine atmasıyla buldu. :) Bir gol de senden bekliyorum Van Persie..

Hollandanın orta sahası oyuncusu De jongu alsak güzel olur :)

Hollanda'nın işi kolay değil. Santraforsuz daha güçlü savunmlara karşı ciddi şekilde zorlanacaklardır. Tamam 4-5 tane sağlam hücum oyuncun var ama hiçbiri de rakip savunmayı yıpratamıyor.

Hollanda'da sonradan oyuna giren sol tarafta oynayan Elia'yı beğendim açıkçası, 23 yaşındaymış sanırım :)

İlaveten benim dikkatimi Danimarka'da kendi kalesine gol atan adam çekti, iyi de oynadı bence.

De Jong, Elia... :)

Bu arada ben böyle eziyet bir kupa görmedim. Bir yandan vuvuzella denen abuk subuk gürültü aleti, diğer tarafta her Afrikalıyı beyinsiz yerine koyan, aynı yorumlar üzerine dönüp dolaşan, maçın içine etme konusunda iki numaralı etken Ömer Üründül...

Herhangi bir Afrika takımı hücumda ne yaparsa yapsın, yanlış tercih oluyor. Ya adam Allah aşkına bir atağı da iyi yaptılar de. Yemin ediyorum, vuvuzellaya alıştım, Ömer Üründül yüzünden sesi kısmaya başladım.

Bu arada Sergen de sınırları zorlamaya devam ediyor. Yarım devre boyunca bizde oynayan Neill ile ilgili fikrini, Avustralya 4 yedikten sonra, ''Yanlış transfer'' diye belirtiyor. Ama mazur görüyorum. Nihayetinde Hollanda'ya ''Yıldızları yok. Biraz Robben var işte, başka yok.''

Ama sen de sıkıntı çok be Sergen. :)

Bu sıkıntıları söyledikten sonra takım savunmasında gelişme kaydetmiş olmamıza sevindim. Sonuçta ne olurs olsun gol buluruz. Hele Robben döndükten sonra...

Eurovision Sports'ta TRT'den daha net yayın bence.

Klasik bir italya izledik ben fazla şaşırmadım,bir şekilde gruptan çıkacaklar ve benim için en büyük favori italya,ama göze hoş gelen futbol açısından kalbimin diğer yarısı ispanya'yı istiyor.

Her maç bir oyuncu göze çarpıyor. İtalya maçında da Pepe'yi beğendim :)

Haydi Fildişi, haydi Keyta :)

İtalyanın puan kaybetmesine sevindim
Sanırım yarın şu ana kadar turnuvanın en iyi maçı oynanacak
Fildişi-Portekiz tabiki Keitadan dolayı gönlüm Fildişinden.
Ayrıca Elanoyuda izlicez yarın.

Galiba yarın turnuva boyunca hasret kaldığımız güzel futbol'a doyacağız,Fildişi-Portekiz maçı 3-2 biter ama hangi takım kazanır bilemiyorum :)

*Ben böyle dediysem bu maç %100 0-0 biter :ehue

gündüz oynanan maçları izleyemiyorum.. akşam seansına takılıyorum biraz. ama şu iki olayı kafam almadı..

1) bana göre geçen sene avrupa'nın en iyi forveti olan milito, higuain ve tevez bu kadar kötüyken nasıl oynamıyor..ilk 11 başlaması lazım.. bunu anlamam imkansızken cambiasso'yu neden getirmediler demeyeceğim.. maradona yüzünden bu turnuvada boşa gidecektir arjantin için..

2) iaquinta denen adamın italya milli takımında ne işi var.. kenarda pazzini, di natale ve quagliarealla oturuyor.. hadi giladino neyse de iaquinta oynuyor.. del piero yoksa di natale'nin forması banko oynar bu takımda.. ayrıca pepe boş değil gerçekten.

Keita'nın neden 11 oynamadığı benim merak ettiğim konudur.Afrika kupasın'da iyi oyunlar sergilemesine rağmen yinede 11 çıkamıyordu.Dünya Kupası hazırlık maçlarında da sanırsam yedek soyundu.Umarım Dünya kupasında 11'de başlar.Hakediyor çünkü Keita...
Bugün önce Keita sonra Elano'nun maçları var.Umarım ikisi de yüzümüzü güldürecek performanslar sergiler.

Şu ana kadar oynanan maçlar resmen işkenceydi.Bu kadar tatsız tuzsuz bir Dünya kupası görmedim.Maclar desen kısır,temposuz,heyecansız zulüm gibi.

Ama bugünden beklentim cok yüksek özellikle Fildişi-Portekiz macının zevkli gecmesini bekliyorum.2 Takımında ofansif yönleri cok kuvvetli,iyi bir maç olacak.

Keita'nın iyi bir performans göstermesini beklemiyorum ben.İnş kötü bir turnuva gecirir nedeni ise satılmasını asla istemiyorum.Kim ne kadar para verirse versin Keita enazından 1 sene daha kalmalı.

Keita ilk on bir başlar umarım, Kalou-Gervinho-Drogba üçlüsü çok iyi bir üçlü ama Keita'nın da bu oyuncuların arasına giremeyecek bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum kesinlikle. Drogba bu maçta oynayamaz umarım, Keita onun yerine ortalığı dağıtır da diğer maçlarda Drogba ile yan yana oynarlar.

Geri