2010 Dünya Kupası

Nijerya'daki Haruna fena oynamadı dün. Arjantin ise Burak Abi'nin dediği gibi sene başındaki Galatasaray gibiydi. Cambiasso olsaydı daha iyi olurdu. Ayrıca Gutierrez sağ bekte devam ederse Arjantin'i o taraftan yerler. Ama yine de final umutlarına devam...

Dünkü İngiltere maçından sonra bugünde Cezayir-Slovenya maçında kaleci hatasından gol oldu.Cezayir kalecisi Chaouchi önünde seken topu kontrol edemedi ve takımı yediği o golle 1-0 mağlup oldu.Neyse ilk maçtan yatmaktan kurtardı beni. =)

Dünya kupası inanılmaz gidiyor gercektende,Tv başından 10 saniye ayrılamıyorum,ya bu kadar heyecanlı,bu kadar keyifli maçlar olacağını tahmin etmiyordum.Hop oturup hop kalkıyoruz süper geciyor :p :p :p

Merak ettiğim bi şey var? şU TRT 'de maclar var.Bu turnuva Dünya Kupası di mi? :shock:

Daha 10 dakika olmadi maci acali, kafam sisti. Vuvuzela sagolsun...

Bizim Kingson'a bak hele :)

Sirplar 10 kisi kalinca canlandilar gibi sanki...

Edit: Derken Gana penalti kazandi, Asamoah gole cevirdi. 1-0

Sırbistan inanılmaz kötü bence.Özellikle de Krasic ve Pantelic...

Gana biraz daha akıllı oynayabilseydi şu ana kadar maç'ı çoktan koparırdı zaten.

Turnuvanın sürpriz yapabilecek takımlarından olarak gösterilen Sırbistan tam fiyasko!
Gana bu maçı almayı haketti.Çok beğendim,4-5 oyuncusu var bizim işimize yarayabilecek.

Hüseyin Karaçil' Alıntı:
Turnuvanın sürpriz yapabilecek takımlarından olarak gösterilen Sırbistan tam fiyasko!
Gana bu maçı almayı haketti.Çok beğendim,4-5 oyuncusu var bizim işimize yarayabilecek.

Benim de Gana takım'ın da dikkatimi Asamoah çekti.

Hüseyin Karaçil' Alıntı:
2006'da da süpriz yapabilirler diye düsünüyordum yine foss cikmislardi.
Bunlar ve Yunanlar DK'na katilmasinlar futbol oynadiklari yok zaten. Biz olacaktikki en kötü halimizle bile en azindan turnuvada iz birakacak, akillarda kalacak birseyler yapardik...

Sırbistan'ın sorunu hocalarında. Yahu Subotic gibi adamı yedek bırakıp oynattığı Lukovic'i de Kacar yerine oynattığı Kuzmanovic'i de gördük. Stankovic'e sola Jovanovic'i ileri Kacar'ı da ortaya alsaydı böyle olmazdı. Fiziksel olarak ezildi resmen.

Bu akşam bizimkilerin maçı var.Almanya ile karşılaşacak Avustralya.
Avustralya nın kapasitesi belli.Muhtemel 11 lerde Kewell görünmüyor.Sakatlığı sürüyor galiba.Hücum olarak Cahill in ayağına bakıyorlar sadece.Forvetlerinde Kennedy diye kazma bir oyuncuları var.Fark yemezlerse iyidir.
Bu arada aynı saatlerde Survivor da var.Zap yapa yapa izleriz artık.=)

Şuan'a kadar şampiyon olabilecek bir takım görmedim,oynanan futbol anlamında.

Bakalım Almanya,Hollanda,İtalya,Brezilya,İspanya,Portekiz gibi takımlar neler yapacak,büyük ihtimal şampiyon bu yazdığım takımlardan biri olacak gönlüm İtalya'dan yana.

Hüseyin Karaçil' Alıntı:
Bu akşam bizimkilerin maçı var.Almanya ile karşılaşacak Avustralya.
Avustralya nın kapasitesi belli.Muhtemel 11 lerde Kewell görünmüyor.Sakatlığı sürüyor galiba.Hücum olarak Cahill in ayağına bakıyorlar sadece.Forvetlerinde Kennedy diye kazma bir oyuncuları var.Fark yemezlerse iyidir.
Bu arada aynı saatlerde Survivor da var.Zap yapa yapa izleriz artık.=)
ben avustralyanın fark yiyeceğini düşünmüyorum.almanyayı çok zorlayacaklardır.

İşte beklediğim maç geldi.Almanya-Avustralya.Kaptan Neill'in ve Büyücümüz Kewell'ın şansları açık olsun.Başarılar Aslanlar!

Barış Yavruoğlu' Alıntı:
[quote="Salih Coskun":8jw0cwa1]Kewell 11'de yok ama kadroda mi bilgisi olan var mi?

Hafif sakatlığı varmış Kewell'ın o yüzden yok 11'de.Ama kadro da varmış.[/quote:8jw0cwa1]
Tesekkürler. Umarim 10 dakika da olsa oynar özledik oz büyücüsünü:)