2010 Dünya Kupası

bence keita kaloudan 2 kat daha iyi bir oyuncu.ayrıca kalou chelseade adam gibide oynamıyor.ama fildişinde hep 11de.bazı antrenörleri anlamak mümkün değil.

Muhtemelen Doumbia olacak ileride. Onun da performansını merak ediyorum. 30 golden fazla attı bu sene vasat bir ligde ve CSKA'ya transfer oldu ama burada yapacağı çıkışla kendisi önümüzdeki sezonlarda daha farklı yerlere atabilir.

Keita ise Gervinho'nun kurbanı oluyor. Yine ikinci yarı oyuna dahil olacaktır diye düşünüyorum.

Kerem SEÇER' Alıntı:
Muhtemelen Doumbia olacak ileride. Onun da performansını merak ediyorum. 30 golden fazla attı bu sene vasat bir ligde ve CSKA'ya transfer oldu ama burada yapacağı çıkışla kendisi önümüzdeki sezonlarda daha farklı yerlere atabilir.

Keita ise Gervinho'nun kurbanı oluyor. Yine ikinci yarı oyuna dahil olacaktır diye düşünüyorum.
kerem abi bence gervinhonun tek keitadan tek farkı daha iyi bitirici vuruş yapmasıdır.onun haricindeki herşeyde güçte,hızda,driblingte herşeyde keita önce.

Kalou mu Chelsea'de adam gibi oynamıyor..? ilginç.. Keita çok yararlı bir oyuncudur.. ancak unutmayın ki çok da zararlı bir oyuncudur.. ondaki savrukluk mevkidaşı çoğu oyuncuda yok.. gelir iki çalım atıp bir omuzla rakibi devirir ceza sahasına kadar yaklaşır ama sonuç yüzde99 sıfırdır.. Bu sene sistemimizi oturmadığımızdan sistemimizden ne kadar uzak bir adam olduğu da fazla belli olmadı.. takımın olanca savrukluğu içinde kayboldu onun burak yılmaz'ı yattara'yı akıllara getiren savrukluğu.. yani biraz düşünün Lyon'da neden başarılı olmadı ve alındığı fiyatın 2 katından da aşağısına gönderildi.. bence kalou-drogba-gervinho doğru üçlüdür.. keita 60 70 sonrası adamdır ve zaten dinamikleri bozulmuş bir maçta defoları fazla ortaya çıkmaz verebileceğinin maksimumunu verir dağınıklıkta.. afrika kupası buna en iyi örnektir.. haa şu süper geçmesi olası maçta ben de onu seyretmek isterim 90 dakika o başka mesele.. ama biraz doğru düşünmek gerekiyor.. sonuç olarak keita öyle ya da böyle çok özel ve daha şimdiden iz bırakmış bir adamdır.. o'nu yontabilecek sayılı adamlardan biri bizim başımızdadır ve bize de sabretmekten başka birşey kalmıyor.. hala da öne geçtiğimiz ve önce geçeceğimiz anlarda sayısız müsait pozisyonu çok yanlış tercihlerle ve laubalilikle harcadığıyüzlerce an aklıma geliyor ve sinirleniyorum ve yazıyı burada bitiriyorum.. lalalalalaylaaaaay abdulkaaadeeer keitaaaaa..! ehehe

yeni zelanda yaptı süprizi. Koskoca kampta tek başıma zelanda'yı destekledim ve son dakikada tek başıma sevindim. :) :) :)

Yeni Zelanda son dakikada attı ve 1 puanı aldı. Slovaklar rahat alacakları maçta 1-0'ın üzerine yatmaya kalkınca olan oldu. 1 gol atıp yatayım zihniyetindeki her takımın başına gelir inşallah :)

Bende GS kazansın diye bilyoner oynamaya başladım. DÜn tek maç ilk yarı paraguay'a vermiştim Kazandım. Bugünde ilkyarı Beraberlik vermiştim Slovakya maçına bu yüzden ikinci yarı rahat seyrettim:)

Şu ana kadar 12 maçta toplam 20 gol atıldı. Almanya'nın 4 golünü de düşünürsek gol olarak bizleri doyurmayan bir turnuva...

Euro 2008'de İmparator'un Arda'yı Portekiz maçında oynatmaması gibi oldu.Keita girdi maç şenlendi yahu ! Ama hakem maçı hemen bitirdi!

Kuzey Kore'ye puan kaybeden gruptan çıkamaz. ;)

Ben bircok defa izledim Fildisi'ni, hep Keita sonradan giriyor ve Keita girince takim canlaniyor. Ama nedense hep de Keita yedek.

Bundan sonra iki takımda kendini Brezilyanın kucagına attı.Brezılyadan puan alan gruptan cıkar.ıkısıde kaybederse yıceklerı fark ve kuzey koreye atıcakları fark çıkanı belırlıcek artık.

sahne sırası elanoda.bakalım napcak? diego,ronaldınho gıbı adamlar cagrılmadı elano yuzunden.ıyı oynaması lazım kesınlıkle

Eriksson , keita'yı biraz daha erken oyuna alsaydı Fildişi Sahil'leri maçı çok rahat kazanırdı.

Bakalım bu akşam Elano nasıl bir performans gösterecek ?

Şimdiye kadar birkaç maç izledim. Santos'un,Neil'in,oynar belki diyerekten Kewell'in ve Keita'nın hatrına maçlarını izledik ama çok sıkıcıcıydı.

Hatır, gönül işi olmasa insanın hiç maç seyredesi gelmiyor.=)
Şimdiye kadar ki maçlar aynı Vuvuzela havasında, artık gruplardan sonra değişim olmasını bekliyoruz.

Kerem SEÇER' Alıntı:
1 gol atıp yatayım zihniyetindeki her takımın başına gelir inşallah :)

Amin. Bu zihniyetteki takımların rakiplerinin hepsine son avrupa şampiyonasındaki Türkiye'nin ruhu girsin, skoru koruma sevdasındayken son dakika darbelerine maruz kalsınlar.

İLK 11'LER:

BREZİLYA
1-Julio Cesar
2-Maicon
3-Lucio
4-Juan
6-Michel Bastos
5-Felipe Melo
8-Gilberto Silva
7-Elano
10-Kaka
11-Robinho