2010 Dünya Kupası

Eren Bekdemir' Alıntı:
elano böyle giderse bizdende 15 e gider...

elanonun golünü ve asisti çıkarıtp birine maçı izletsen elanoyu yerden yere vursa haklıdır fakat 2 pozisyonu koy adam maçı aldı.
Katilmiyorum buna. Elano neredeyse sifir hata ile oynadi, cok da güzel ve verimli oynadi.

Elano eğer satılacaksa iyi oynaması beni ilgilendiriri,klubün para kazanması açısından.

Haaa yok Elano satılmıyacaksa Brezilya forması altında bi maçta 5 gol atıp 6 tane asist bile yapsa umrumda olmaz.

Kimse Elano kötü futbolcu diyemez ama bizde oynadığı pozisyonda daha çok mücadele etmesi gerekiyor bu da gerçek. Brezilya'da gerideki altılı hariç savunma yapan yok ki :)

Sergen Elano'yu eleştiremeyeceğini anlayınca gidip Lucio'ya taktı şimdi de :) Tempolu oynayamazmış, Mourinho onu adapte etmiş :)

Kerem SEÇER' Alıntı:
Sergen Elano'yu eleştiremeyeceğini anlayınca gidip Lucio'ya taktı şimdi de :) Tempolu oynayamazmış, Mourinho onu adapte etmiş :)
Sergen degil, Sergen'e orada konusma hakkini verenler utanmali :)

Yarın da İspanya'yı izleyekte son kakarı verelim ama Almanya dışında gözüme giren takım yok.

Arjantin,İtalya,Fransa,Hollanda,İngiltere,Brezilya 15-20 sene önce sahaya çıkınca karşı takımlar altına kaçırırlardı.

Şimdi bakıyosun bu büyük takımlar zayıf rakipleri bile 1-0 zordan yeniyolar ve düğün bayram yapıyorlar :( :(

Sercan Karabıçak' Alıntı:
[quote="Emin Doğanca":3ea310qo]Elano müthiş bir top ile organize etti takımını. Ama Juan'dı sanırım yedi güzelim pozisyonu.

Ayrıca artık görmüşüzdür yanına iyi adamlar konduğunda Elano'nun nasıl oynayacağını.

Müthiş oynuyor şuana kadar.

Ne yani şimdi sırf Elano'yu oynatalım diye takımda Kaka,Robinho,Felipe Melo transferleri mi yapalım yaklaşık 150 milyon avro 3'ü :) :) Sırf Elano'yu oynatmak için biraz fazla olmazmı.[/quote:3ea310qo]
Yok canım o kadar da değil zaten bizde farklı bir sistemde oynuyor. Açıkça söylemek istediğim arkasına Sarp, yanına Barış,Ayhan(bu seneki)gibi adamlar koymak yerine arkasına Gilberto,Diarra,Sissokko vs. yanına da Ballack,Deco,Emana,Lass,Hamsik,Arteta vbenzeri oyunculardan birini veya ikisini koyarsan görmeyi arzuladığın Elano'yu görürsün :)

Fikrim değilmedi şampiyonluk adayım hala İtalya

Onun dışında Almanya'nın şampiyonluk şansının olduğunu düşünüyorum,İspanya'yıda daha izlemedik ama onlar turnuvanın en iyi kadrosuna sahipler,komple bir takım ispanya.

Sercan Karabıçak' Alıntı:
Yarın da İspanya'yı izleyekte son kakarı verelim ama Almanya dışında gözüme giren takım yok.

Arjantin,İtalya,Fransa,Hollanda,İngiltere,Brezilya 15-20 sene önce sahaya çıkınca karşı takımlar altına kaçırırlardı.

Şimdi bakıyosun bu büyük takımlar zayıf rakipleri bile 1-0 zordan yeniyolar ve düğün bayram yapıyorlar :( :(

Siyahla gösterdiğim bölüme sonuna kadar katılıyorum.

Elano 1 gol 1 asist yaptı.İyi bir maç çıkardı.Zaten milli takımda hep iyi oynuyor buna alışığızda bizde oynayamıyor adam.Bizde oynayamayan adamı biz ne yapalım?
İnşallah turnuva boyunca devam eder bu performansıda iyi bir paraya satarız.Bugünkü maçı izleyip listeye alan birkaç takım olmuştur büyük olasılıkla.

Hüseyin Karaçil' Alıntı:
Elano 1 gol 1 asist yaptı.İyi bir maç çıkardı.Zaten milli takımda hep iyi oynuyor buna alışığızda bizde oynayamıyor adam.Bizde oynayamayan adamı biz ne yapalım?
İnşallah turnuva boyunca devam eder bu performansıda iyi bir paraya satarız.Bugünkü maçı izleyip listeye alan birkaç takım olmuştur büyük olasılıkla.
Yapma Hüseyin Elano kalitesinde bir oyuncuyu bu zamanda satarsak bu kadar kaliteli ve genç kimi alacaz acaba hemde Elano'nu fiyatına. Ayrıca görüyorum ki Atletico veya Antalya maçlarından hala ders cıkaramamısız. O seriyi salim kafayla izleyen her futbolsever Elano'nun bizim için ne kadar önemli bir futbolcu olduğunu anlar mutlaka. Bugün de ayrıca yanına iyi adamlar koyulduğunda neler yapabileceğini gördük. Biraz fizik gücü biraz tempo eksikliği var ama sezon bası hazırlık kampıyla bu açıklarını gidereceğini düşünüyorum. Sadece senin için söylemiyorum ama diğer forumlarda da taraftarları Elano'yu satma derdindeyken görünce üzülüyorum gerçekten. Neill-Baros-Elano-Keita bu takımın banko yabancı oyuncularıdır her zaman için. Son olarak görüşlerinede saygı duyduğumu belirteyim

Almanya konusunda benim geçerli bir görüşüm yok. ilk maçta rakip Avustralya idi. Top oynamaya galip gelmeye çıkmış bir Avustralya vardı. Diğer favoriler ise kapanan takımlara karşı oynadı. Üstelik Almanya maçında, maçın başı Avustralya'nınkaçırdığı önemli bir pozisyon vardı dönüşü maç 1-0 oldu zaten. Kırmızı kart gelince de maç koptu. Almanya'ya şu an için değer biçmedim bu yüzden.

Eğer Drogba oynayabilrise,Fildişi Sahilleri iyi takım olacak. Arjantin'de Messi takım oyunu oynamaya karar verirse iyi şeyler olur. İspanya'yı daha seyretmedik. Hollanda ise gruptaki en zorlu rakibi ile oynadı.

Umut Öncel' Alıntı:
Bugünkü izlediğimiz Portekiz'de Makukula rahat oynardı bence.O 9 numara yüzünden takım 1 kişi eksik oynadı nerdeyse.

Aynen, katılıyorum. Makukula Portekiz'de çok rahat oynar. Liedson vasat bir görüntü sergiledi ki bu takıma bu tipte bir oyuncu hiç ama hiç gitmiyor. Ronaldo ile Kore maçını kazanabilirler ama rakip kalitesi biraz yükselirse Ronaldo da fayda etmez.

Valla ben bir sezon boyu hiçbirşey yapmayan bir adamın 1 sene daha kalma töleransını hakettiğini düşünmüyorum.Olmuyorsa olmuyor.Bu adam bizim takımda oynayamıyor.Bu adamın oynaması için illa Melo yu,Maicon u,Kaka yımı getirelim.Rijkaard birçok maçta Elano yu kendi mevkiisinde oynatmadı doğru, ama oynattığı maçlarda ne yaptı?Adam sakatlanırım diye ikili mücadelelerden kaçtı koca bir sezon.Bu adamdan takımın maestrosu olması isteniyor bu kadar önemli bir görevi üstlenecek adamı iyi seçmeliyiz.Alıcısı olacak bir sürü takım olacaktır.Yol yakınken satalım.Benim görüşümde bu.

Bu arada Portekiz milli takımında ortasahada oynayan Merireles'i bayağ beğendim.Her pozisyon'da onun ismi vardı,etkiliydi.Şu kolları baştan aşağı dövmeli olan arkadaş galiba Porto'da oynuyor.

Kerem SEÇER' Alıntı:

Abi sen heralde kaçırdın. Maçın devre arasında Elano'nun yerine Ronaldinho daha iyi oynardı. Oylama yapalım %99 Ronaldinho çıkar. Elano falan yetersiz adamlar diye salladı. Ama Elano 1 gol 1 asist ile onun ağzını kapadı. Yeni hedef olarak da Lucio'yu seçti.

Ama Sergen için artık bunlar normal.

Keita'yı daha erken soksalardı Fildişi, Portekiz'i geçebilirdi. Ama ben yine de defansif açıdan fena görmedim. Hücumda Drogba'lı Keita'lı haliyle daha etkili olurlar. Ayrıca Twente'li Tiote de iyi maç çıkardı.

Fildişi eğer gruptan çıkabilirse ki bence çıkacak yolu kapalı değil gibi duruyor. İnanılmaz fizikli, güçlü bir takım tabi Dindane gibi fizikli ama takoz adamlar oynamazsa :)

Doumbia'yı merak ediyordum oynatmadılar ya.