2010 Dünya Kupası

Berkan Karadurmuş' Alıntı:
Her zaman iki takımım bellidir. Arjantin ve Hollanda. İkisinden biri alsın işte :) Ankette oyumu Hollanda' dan yana kullandım ama Arjantin' i kupaya çok yakın görüyorum.

Sühan Abi ve Burak Abi, beni de ekleyin :) Yaşasın Portakallar, yaşasın Messi' nin takımı Arjantin=)

Maradona yüzünden Arjantin'den nefret ediyordum ki kendisinin son açıklamlarından sonra nefretim katlandı. Arjantin karşısında Yunan'ı bile destekler haldeyim artık.

Ben böyle provakatör ve boş boğazlı bir adam hayatım boyunca görmedim. Bir basın toplantısı yapıyor veya açıklama Pele'den giriyor Platini'den çıkıyor hadi onları geçtim Güney Kore'nin hocasını 1986 ile yaklaşık 25 sene öncesi ile suçluyor. Kendisi sütten çıkmış ak kaşık sanıyor kendini ama biz hastanede aldığı eroin kokain tedavilerini de biliyoruz Maradona'nın. Bir de şahsiyeti düzgün gayet beyefendi Messi'yi bu herife benzetiyorlar ki benzetme futboldan bir çizik başka konulara kayarsa vay Messi'nin haline derim ama eminim bu büyük yıldız gelecekte hocası gibi olmayacaktır.

Arjantin'i destekleyen arkadaşlar yanlış algılamasın benim kinimin tek sebebi bellidir.

İnşallah kupanın sapı ile evine dönersin Maradona...

Tugay kaçırmışsın sanırım. İlk olarak Pele ve Platini Maradona'ya laf attı. Bütün medya Maradona'dan yanıt bekliyordu. Söze öyle başlaması normal.

Sühan Cem' Alıntı:
Tugay kaçırmışsın sanırım. İlk olarak Pele ve Platini Maradona'ya laf attı. Bütün medya Maradona'dan yanıt bekliyordu. Söze öyle başlaması normal.

Tamam abi onu geçtim dedim zaten karşılıklı atışmalar olarak algılarım da Kore'nin hocasına giydirmenin ne alemi var. Yok efendim futbolcularıma Kung-Fu yaparlarsa FIFA'ya giderim falan filan yığınla boş muhabbet. Kantarın topuzunu fena halde kaçırdı Maradona. Birgün çıkıpta adam gibi, hoca gibi açıklamalar yapsın. Ben demiyorum ki sadece futbol konuşsun başka birşeyden bahsetmesin ama bu adam futbol bile konuşmuyor sadece nereye salça olsamda gündemde kalsamın derdinde. Koskoca Arjantin'in başındasın kendi gündemini yaratmana gerek mi var ?

Yok bende Maradona hakkında farklı şeyler düşünmüyorum. Riquelme gibi bir oyuncuyu takıma almayarak iyicene kızdırdı beni:) Sadece hatırlatma olsun diye dedim.

Sühan Cem' Alıntı:
Yok bende Maradona hakkında farklı şeyler düşünmüyorum. Riquelme gibi bir oyuncuyu takıma almayarak iyicene kızdırdı beni:) Sadece hatırlatma olsun diye dedim.

Abi zaten ülkenin en iyi avukatları gelse Maradona'yı haklı çıkaramaz bana. Dua etsin NBA finalleri peşindeyim ama orada şampiyon olduğumuz gibi iki elim yakasındadır Maradona'nın ona göre. :)

Vallah maça +7 oynadım iddaa da ilk yarı 3 gol bitti:) Ben iddaa oynayan biri dğeildim ama klüp kazansın diye oynayayım deidm heyecan yapıyormuş:)

Sühan Cem' Alıntı:
Vallah maça +7 oynadım iddaa da ilk yarı 3 gol bitti:) Ben iddaa oynayan biri dğeildim ama klüp kazansın diye oynayayım deidm heyecan yapıyormuş:)

Bu sene o zevki 8 tane +7 kuponu tutturmuş biri olarak iyi bilirim.Hele bi de parayı harcamaya gelince oh oh,nası keyiflidir :) :)

Diğer maçlara nazaran güzel maçtı, en azından gol vardı yahu. :)

Umarım Arjantin finale çıkar, Brezilya-Arjantin finali izlemek büyük keyif olacak.

Maradona'ya rağmen takım resmen hedefe yürüyor.Yani Maradona'nın teknik direktör falan olduğunu düşünmüyorum.Kadroya çağırılan insanlar yanlış, saha içinde oynayanlar yanlış, oyuncu değişiklikleri yanlış.Messi'ye Allah Korusun birşey olsa ortada kalırlar.
4 golün 4 ünündeki başlangıcı Messi.

'Maradona'ya' rağmen Yürüyedur Argentina . . .

Nijerya'nin 19 numarali oyuncusunun kacirdigi gol aklima Güiza'nin Sion'a karsi kacirdigi pozisyonu getirdi :)