2010 Dünya Kupası

Portekiz milli takımında önlibero mevkiğinde oynayan Porto'lu Meireles'de cok etkili bir oyuncu.Galatasaray'ımıza yakışır aslında,şu kolları dövmeli olan.

Meksika zaten grupta lider adayımdı bu yüzden bu maç normaldi benim için. Beni şaşırtan ilk maçtı ama geçti artık.

Öncelikle Salcido sahada en beğendiğim oyuncuydu. Sol bek alınacaksa isterim vallahi.

İkinci olarak Gio yine iyiydi, pişman olmayız inşallah.

Son olarak da hocaya gelirsek maçı aldı tebrikler ama 2-0'dan sonra 3-0 için atak yapmadı ya yazık etti gerçekten. Üçüncü golü atsa liderlik için son maçta beraberlik yetecekti ve Arjantin yerine muhtemelen Kore ile karşılaşacaklardı. Yazık oldu. Neyse Uruguay maçında da destekleriz sorun değil :)

fransayı ancak fransa-brezilya maçında tutarım ki üzülerek söylüyorum tuttum da ( 98 finali ).. baştan aşağı antipati.. şöyle bir şarkı vardı ; köhne bir han köşesinde gelen vurdu , vurdu vurdu.. giden vurdu, vurdu vurdu..

bir de emek ege maçtan sonra dedi ki ; " koca fransa govou'ya mı kaldı ". gerçekten.. inşallah uruguay, meksika el ele çıkar.. en kötü fransa 2. olur. onda da arjantin haşat eder zaten.

Vidic dersin adam Man Utd. da oynuyor, halısahalarda bile yapılmayacak bir penaltı yaptırdı.

Bu arada Kacar sonunda oyuna girecek.Çok beğeniyorum kendisini.Keşke bizimkiler ilgilense.

Son dakikalarda penaltı verilmeliydi Almanya'ya ama Cahill'in hakkı yenmişti, iyi oldu bu sefer de onlara.

Sırbistan'ın bu turnuvada birşeyler yapacağını biliyordum, sık sık söyledim çünkü çok sağlam oyuncuları var özellikle de geri hatta. Teknik direktör güzel bir defans organizasyonu ile bu takıma iyi birşey yaptırabilir. Tabi 2 maçta da basit penaltı pozisyonları Sırbistan'ın en büyük eksisi. Bugün kazanacakları maçı bile veriyorlardı neredeyse. Yaptıranlar da biri Vidic verilmeyende de Stankovic yani inanılır gibi değil.