2010 Dünya Kupası

Ingiltere'nin forveti Emile Heskey deyince herkes biliyor, gayet ünlü ve yildiz diyebilecegimiz bir futbolcu. Ama baktim da Premier Lig'de 9'dan fazla gol attigi bir sezon yok. Son 8 senede toplam 233 macta 39 gol atmis (transfermarkt'in verileri). Nasil golcü bu ve nasil böyle bir isim yapti merak ettim acikcasi...

Darren Bent,Cahrlton Cole,Owen.Ben olsam bu 3 oyuncudan birini alırdım kadroya Heskey in yerine.Birde üstüne ilk 11 de başlıyor.Yedek kulübesinde Defoe varken Heskey oynatılır mı.
Bu arada maçın adamı kesinlikle Madjid Bougherra.Zaten transfer gündemimizde ismi geçen oyunculardan biri.Keşke alsak.Neill ile müthiş ikili olurlar.

Rooney inanılmaz kötü oynuyor, Gerrard ve Lampard aynı anda olmuyor bence.

İngiltere'nin işi çok zor ..

Ayrıca Cezayir'e helal olsun, takır takır oynuyor adamlar.Sol beklerini ve Bougherra'yı çok beğendim.

Kerem SEÇER' Alıntı:
Hollanda topa dua etsin :)

Abi topla ne alakası var ki ? Slow motion'da gösterdi golü top dümdüz gidiyor bence.
Hele İngiltere kalecisi de suçu topa atmış.O golde suç topta mı kalecide mi buna iyi bakmak gerek ?

İngiltere'de yok ama bu maçta ve Enyeama'da mutlaka topun etkisi var. Çünkü topu beklerken bir anda yana kayıyor top. Kaleci de mutlaka hatalı ama bu kaleciler sonuçta çok zeki adamlar değil. Green ise elinden kaçırdı o konuda haklısın :)

Japon defans oyuncusu Tanaka yı çok beğendim.İlk maçtada dk dan önceki hazırlık maçlarıdada çok iyiydi.Defansınnı yanında hücuma verdiği destek de üst seviyede.
Turnuvada takımlar o kadar geri çekilerek oynuyorlar ki hücum oyuncularından çok savunma oyuncularının başarısı dikkat çekiyor.