2010 Dünya Kupası

Kacirdim pozisyonu ama Kewell Galatasaray'daki kariyerini kendi eliyle (!) bitirmis oldu...

Muhabir: Galatasaray'lı taraftarlar sizin için Avustralyalıları destekliyorlar. Ne diyeceksiniz?

Lucas Neill: Galatasaray'lı taraftarların sayısı Avustralya nüfusundan fazla. Ben Galatasaray gibi büyük bir kulüpte oynadığım için gurur duyuyorum. Avustralya halkı ve Galatasaraylılar için oynuyorum..

#12 ;)

Bu arada kırmızı karttan sonra kapattım maçı izlemiyorum.Ne güzel de başlamıştı Kewell ..

Cahill'e gösterilen ucuz kart gibi Kewell'a da gösterdiler.Bana göre pozisyonda ne penaltı ne kırmızı kart var.Hakem Rosetti hem Avustralya'yı hem de bizi yaktı. :oops: Neill olmasa kapatırdım TV'yi ama Neill için izleyeceğim maçı.Hadi Kangurular!

Anelka'yı milli takımdan kovmuşlar. Kovulması gereken Domenech denen adi herif iken Anelka'nın elinden forması alınıyor. Yazık...

Tugay Aktepe' Alıntı:
Anelka'yı milli takımdan kovmuşlar. Kovulması gereken Domenech denen adi herif iken Anelka'nın elinden forması alınıyor. Yazık...

Adam devre arasında Domanech in taktiksel uyarılarına küfürle yanıt vermiş.Kovulması gayet doğal.Kovulmasaydı o zaman yazık tı bence.

Hüseyin Karaçil' Alıntı:
[quote="Tugay Aktepe":2hyxp90z]Anelka'yı milli takımdan kovmuşlar. Kovulması gereken Domenech denen adi herif iken Anelka'nın elinden forması alınıyor. Yazık...

Adam devre arasında Domanech in taktiksel uyarılarına küfürle yanıt vermiş.Kovulması gayet doğal.Kovulmasaydı o zaman yazık tı bence.[/quote:2hyxp90z]

Küfür ettiğini ben de biliyorum ama Anelka kovuluyorsa Domenech ile el ele tutuşturulup kovulmalıydı. Ayrıca Domenech kendince oluşturduğu taktik ile oyunculara zaten küfürden beter hitap ediyor. Uruguay maçında 3 forvete dayalı sistemle oynatırken Meksika maçına tek forvet ile çıkıyor. Üstelik Anelka ben senin aradığın 9 numara değilim bu taktikle olmaz diyorsa ve bunu hocası anlamıyorsa yediği küfür afiyet bal şeker olsun Domenech'e. Ayrıca kadrosunda Henry gibi bir adam varken oynatmaması zaten değil Fransa'ya futbola hakarettir.

Domanech zaten şu saatten sonra Fransa yı gruptan çıkarsa bile kovulacak.
Taktiksel hata yaptığı doğru ama kedisine küfreden bir futbolcuyu kadrodan çıkarmasıda bir o kadar doğru.
Henry yi oynatmaması çok yerinde bir karar.Henry bitmiş artık,çizgiye inip ortalamaktan başka yaptığı birşey yok.

Büyüksün Rommedahl.

Yaşını başını almış olduğu halde terinin son damlasına kadar katkı vermeye çalıştı takımına.Bir Tomasson'a baktım,bir de Rommedahl'a.Yaşları arasında fazla fark yok sanırım ama çabalarına bakarsak büyük fark vardı bu akşam.

Slovakya'da Salata diye bir oyuncu varmis ilk 11'de :)
Holosko ve süper yetenek (!) Stoch yine yoklar.

Stosch'un süper yetenek olduğunu Türkiye'ye lanse ettiren biziz yalnız, şayet gelseydi de niye oynatmıyor bu adam Stoch gibi bir oyuncuyu diyerek Slovakların antrenörüne kızacaktık.