2010 Dünya Kupası

Alperen Kaplan' Alıntı:
Stosch'un süper yetenek olduğunu Türkiye'ye lanse ettiren biziz yalnız, şayet gelseydi de niye oynatmıyor bu adam Stoch gibi bir oyuncuyu diyerek Slovakların antrenörüne kızacaktık.
Kendi adima konusayim, Hollanda liginde 3-5 gol atip asist yapmis bir oyuncu süper yetenek demem ben. Bunu bizim medya böyle sisirdikce sisirdi sanarsiniz yeni Messi icin yarisiyoruz. Gelecek vaad ediyor ileride faydali olur belki ama süper bir yetenek olsaydi baska takimlar da isterdi. Fos transferlere dünyanin parasini veren bir sürü enayi kulüp var, neden su Stoch'a da 5 milyon'u verecek kimse cikmadi?
Stoch'u biz alsaydik yine ayni sekilde kafamda soru isaretleri olacakti.

Kafanda soru işaretleri olabilir doğrudur, ama Stoch'un niçin 5.5 milyon euroya bırakıldığına dair takıma kızgınlığını forumlardan belli eden Chelseali taraftarları, bu herifin geçen sene bir sol kanat olmasına rağmen üç-beş gol değil Hollanda'da on gol attığını(vb.) unutmamalıyız. Stoch iyi bir oyuncu, ve dediğim gibi Türkiye'de süper yetenek olarak tanınması da Fener-Twente maçlarını bir kenara bırakırsak bizim kendisiyle ilgilenmemizle olmuştur.

Çok basit bir penaltı kararıydı bence. Bu penaltı ise her ma. 5-6 tane penaltı oluyor. Yeni Zelanda'nın atmasını diliyorum bu yüzden.

İtalya'daki ilk 11'i lig sıralamasına göre değerlendirince garip bir durum ortaya çıkıyor;

Marchetti 16.
Zambrotta 3.
Cannavaro 7.
Chiellini 7.
Criscito 9.
De Rossi 2.
Marchisio 7.
Montolivo 11.
Pepe 15.
Iaquinta 7.
Gilardino 11. sırada bitirmiş ligi takımları ile.

Yedekler de farksız aslında;

Buffon 7., De Sanctis, Maggio, Quagliarella 6., Bocchetti 9., Bonucci 10., Gattuso, Pirlo 3., Camoranesi 7., Palombo ve Pazzini 4., Di Natale 15. sırada bitirmiş yine. Daha önce dikkat etmemiştim ama İnter'den adam yok, Roma'dan 1 kişi var.

Yok işte. Şampiyon Ligi şampiyonunundan milli takıma bir katkı gelmiyor. Şimdi bu İtalya futboluna yarar mı sağlıyor zarar mı o belirtmek istediğim.

İtalya zaten bir zahmet kalmasın diğer tura. Adamlar dakika 90 olmuş hala geride 5 kişiler, hiç gol arama girişimleri yok, kazanma arzuları yok.

Artık büyük takım-Küçük takım farkının olmadığı iyiden iyiye ortaya çıkmaya başladı.Tebrikler Yeni Zelanda.Umarım Paraguay ile el ele çıkarsınız gruptan.

Mucize olmassa Paraguay ilk sırada bitirir bu grubu.İyi defans yapıyorlar.Hücum silahlarıda etkileyici.Barrios-Valdes-Santa Cruz.Birde 2. maçın sonlarına doğru oyuna giren Cardozo var.Kalecileride iyi.Turnuvanın sürpriz takımı olacaklar bence.

FIFA'daki kadroya göre Dindane oynuyor. Drogba da var. Kısacası geçen maçtan Gervinho yok Drogba var. Dindane elinde patlar inşallah Eriksson.

Elano ise 11'de.

Ben İtalya'yı destekliyorum ama şampiyon olacağını düşündüğüm için değil öle sevdiğimden. Pek bir beklentim yoktu ama yine de bir umut diye düşünüyordum o da kalmadı diyebiliriz :D Paraguay da kesin lider gibi artık. Bu durumun sinyallerini veriyor gibiydi aslında daha önceden. Çok oturaklılar. Bir "takım"lar.

Fabiano koluyla önüne aliyor sonra tam kayabedecekken yine koluyla önüne aliyor ve gol atiyor :) Hakem golü veriyor :)

Edit: Ama iyi oldu Fildisi Sahili'ne en azindan Keita'yi oyuna almak gecer belki bay Erikkson'un aklindan.

Elano yine atti :)

Iyi oldu Erikkson'a da, Keita icin üzüldüm tek...