2010 Dünya Kupası

Selim Aktepe' Alıntı:
Bizde sezon boyu 3 gol attı.Turnuvada 2'de 2 yaptı.Ne diyim sana be.
:)

Aslında Elano'ya değilde onu Barış'la, Sarp'la, Ayhan'la oynamasına ortam hazırlayan zihniyete ne demeli? Bunu sormak lazım. ;)

Elano'ya da büyük geçmiş olsun. İnsanlık dışı bir müdahaleyle yanlış görmediysem kaval kemiğinden sakatlandı ve yere basamıyordu. Umarım diğer maç onuda görürüz. Her mac gol atarken görmek çok ama çok büyük bir zevk.

Daha öncede söylemiştim yine söylüyorum diğer forumlarda taraftarlar Elano'yu Ruslara pazarlamaya devam etsinler nası olsa sakatlandı işe yaramaz!

Keita'yi da satalim artik bu saatten sonra ayip ya böyle oyunculari görmek istemiyorum futbolda. Bizde de kac defa yapti bunu yine yapti...

Keita çok ama çok abartmış. :)

Asıp kesmeler baslamıs yine bravo.

Not:Ekran başında hiç bu kadar sinirleneceğim aklıma gelmezdi. Dünya Kupası tamam ciddi bir turnuva ama şov dur bu da sonuçta.

Emin Doğanca' Alıntı:
Keita çok ama çok abartmış. :)

Ne yapiyim arkadasim sevmiyorum böylelerini, ve dogrusunu yaptigima inaniyorum. Bu kac oldu ben de unuttum. 2 metre ötesine düsen bir pet sisesiyle kafasi yarilan da Keita'ydi hatirlatmakta fayda var.

Salih Coskun' Alıntı:
[quote="Emin Doğanca":2gky827l]Keita çok ama çok abartmış. :)

Ne yapiyim arkadasim sevmiyorum böylelerini, ve dogrusunu yaptigima inaniyorum. Bu kac oldu ben de unuttum. 2 metre ötesine düsen bir pet sisesiyle kafasi yarilan da Keita'ydi hatirlatmakta fayda var.[/quote:2gky827l]
Salih şu yaptığın yorumu ciddi ciddi ağzım açık okudum. Burda bitirelim başka konular konuşuruz artık.

Umarım Elano'nun ciddi bir sakatlığı yoktur.Yoksa elimizde patlar, gelecek sezonda ruhsuzları oynar sahada.Emin Barış, Sarp diyorsun ancak şampiyon Bursaspor'un orta sahasında kimler vardı bir hatırla lütfen.Oynayacak adam her türlü oynar.

Kaka dirseği koydu sonuçta göğsüne hiç vurmadı da değil. Ayrıca maç başında beri de Yaya ile dalaşıyordu. Keita kesti hesabını.

Trabzonspor maciydi Emin. Yalan söylemiyoruz burada. Youtube'a Keita Trabzonspor yaz zaten geliyor hepsi de.

Neyse böylece Brezilya da bu turnuvada ne kadar iddialı olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.Öyle Arjantin'e İspanya'ya kolay kolay pabuç bırakmazlar.

Salih Coskun' Alıntı:
Trabzonspor maciydi Emin. Yalan söylemiyoruz burada. Youtube'a Keita Trabzonspor yaz zaten geliyor hepsi de.
Aklıma Fener maçı geldi Kadıköy'de ki sen petşişe deyince. Baştan söyleseydin keşke kusura bakma.

Tekrar geçmiş olsun Elano'ya

Yahu Baros'tan tutun Ümit Karan'a, Arif'ten tutun Emre Belözoğlu'na kadar birçok futbolcumuz bu tür davranışlarda bulundu hatta Hagi bile. Yeni birşeyle karşılaşmış gibi Keita'ya yüklenmek bence balık hafızadan başka birşey değil. Şu yaptığının kendisini yere atan futbolcudan ne farkı var da yerden yere vuruyoruz oyuncuyu.

Emin , elano çok iyi futbol oynasın diye illa yanında dünya yıldızları mı olmalı ?

Sen eğer büyük bir yıldız isen sorumluluk al , koş , mücadele et o bize yeter.

Neill nasıl mücadele ederek , ter akıtarak oynuyor ? Yanında oynayan stoperler çok iyi bir yıldız mı ?

Kerem SEÇER' Alıntı:
Çok basit bir penaltı kararıydı bence. Bu penaltı ise her ma. 5-6 tane penaltı oluyor. Yeni Zelanda'nın atmasını diliyorum bu yüzden.

Abi Yeni Zelanda'nın attığı ofsaytın etkisinde kaldığı çok bariz.
Sanırım yukardaki ekrandan gördü ve bu yüzden de hatayı hatayla telafi etti.

Elano'nun yerine koyun kendinizi, yanına pas veremeyen Sarp ve Topal'la oynamak mı ? Milimetrik pas atan Kaka, Melo,Silvayla oynamak mı ?

Onun etrafına takım kurmak gerek yoksa verim alamayız ki Elano Türkiye'de bence iyi performans göstermiştir.Tabi bizler bi maçta 6 gol atsın 14 asist yapsın diye beklediğimizden beklentilerin altında kalması normaldir.

Barış Yavruoğlu' Alıntı:
Emin , elano çok iyi futbol oynasın diye illa yanında dünya yıldızları mı olmalı ?

Tabi ki hayır. Yanındakiler adam gibi pas atsınlar yeter. Elano yokmuş gibi davranıp diğer adama vermeler, iki yüz kere çalım atmadan pas vermeyi düşünmemeler gibi davranışlarda bulunmasınlar eminim çok daha faydalı olacak.

Mücadele etme kısmında da ben Elano' nun elinden geldiğini yaptığını düşünüyorum. Dünya Kupası var diye mücadellerlerden kaçtı vs. tarzı yorumların da hiçbirine katılmıyorum.

Neyse, konu dünya kupası. Elano' nun Galatasaray' daki performansını konuşup konuda geçici bir kirliliğe neden olduğumuz için özür dileriz :)

Düzeltme:Ben yazarken Burak Abim de benle parelel düşüncelerini belirtmiş=)

Bu başlık altında Elano tartışmalarına girmeyecem.Umarım orta saha'ya iyi adamlar alırız , elano'da bizde kalır o zaman izleyip görürüz neyin ne olduğunu.