Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arjantin ilk kez dişli bir takım ile oynadı ve hezimete uğradı. Kısaca şişirilen balon söndü. Bu başarısızlığın en büyük sebebi ise egolarını yenemeyen Maradona'dır. Eminim ki Cambiasso evinde kıs kıs gülüyordur düştükleri şu hale. Milito da hapsolduğu kulübe ile özdeşleşti turnuvada.
Maradona'nın tüm antipatikliği ile evine dönmesine en çok sevinenlerden biriyim.
Avrupa takımları Güney Amerika'nın devlerini rezil rüsva edip kıtalarına gönderdi.
Ayrıca son derece dengesiz kadrosu ile Avrupa Şampiyonu İspanya'ya elenen Portekiz'in yıldızı Ronaldo'ya giydirmenin ne kadar yanlış olduğunu söylediğim gibi turnuvayı gol atamadan tamamlayan Messi'yi de eleştirmenin o kadar yanlış olduğunu belirtmek isterim...
Spiker cildirtmaya devam ediyor sabahtan beri Mesut da Mesut, yok söyle, yok böyle, yok asist yapmis, hatta direk golü atmis. Yahu alt tarafi basit bir orta acti gol oldu ne bukadar abartiyorsun. Hem asisti yapan kimki? Mesu kim?? Türk mü? Gurur mu duyuyorsun simdi Mesut asist yapti diye?? Ben hic duymuyorum...
Avatarıma kimi koysam eleniyor,Şimdi Hollanda'yı koymayı düşünüyorum
Bu arada Arjantin resmen bozguna uğradı,Utanç verici bir skor bence arjantin halkının yerinde olmak istemezdim,Düşünün Dünya'nın en iyi oyuncusu olarak gösterilen biri sizin takımınızda ve Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu olarak gösterilen maradona o milli takımın başında,beklentiler ne kadar büyük olur böyle bir durumda,eminim arjantin halkı büyük bir hayal kırıklığı yaşıyordur,Almanya'yı tebrik ediyorum adamlara gerçekten helal olsun,Teknik direktörleri Löw'üde ayrıca tebrik ediyorum.
Turnuva öncesi Arjantin'den umutluyum demiştim.Ama Maradona'ya güvenmediğimide söylemiştim.Sağolsun mahçup etmedi bizi.Şimdi Cambiasso şurda olsa fena mı olurdu.Yada Veronla başlasa.Birde Higuain'e bu kadar tahammül etmesi saçmaydı.
Almanya mükemmel oynadı.Haketti.Hem İngiltere hem Arjantin'i 4 golle geçmek süper birşey.Bence Almanya bundan sonrasınıda götürür.Kupaya uzanır.
Mesut konusunda da Salih'e katılıyorum. Tamam iyi oynuyor vs ama spiker maçtan çok mesetun hareketlerini izliyor sanki. Yok mesut kaçıyor, yok mesut sekiyor... Mesut'ta Mesut.