2010 Dünya Kupası

Emre Doğan' Alıntı:
Blanco diyorum :) O nasıl bir vücuttur yahu :) :) Halısahada bile top oynatmazlar bu elemana :)

Aynı düşüncedeyim.Bildiğin halı sahadaki maçlara 4-5 dakikalığına girip çıkan mahalledeki abiler gibi olmuş :)

Bu arada vuvuzelayı bu adamlar nasıl üflüyor.Bi süre sonra nefes yetmez bu alete.Umarım Güney Afrika maçlarıyla sınırlı kalır.

Birde kalede Ochoa neden oynamaz.Çok ilginç.Meksika'nın kalesinde Ochoa olmalı.

Ve ilk maç beraberlikle sonuçlandı.

Maçın ikinci yarısına yetişebildim,Trt'yi açtım maç kaç kaç,kaçıncı dakika oynanıyor hiçbirşey belli değil,maçın 85.dakikasına kadar bu bilgi bölümü yoktu,sonra'dan koydular oda ufacık,dandik birşey,kardeşim koskoca Dünya Kupasını almışsın,ekranın sağ üst köşesine güzel hazırlanmış bir şekilde skorun kaç kaç olduğunu ve süreyi gösteren birşey koy.

Maça gelince fizik olarak Güney Afrika iyiydi,iyi savunma yaptılar ama golü yediler.Dos santos zaman zaman etkiliydi.Neyse gece oynanacak maçlar daha zevkli olmuştur her zaman,akşam ki maça konsantre olalım.

Vuvuzela denilen alet çok gıcık ya,gerçekten rahatsız ediyor insan'ı neyseki diğer maçlarda bu kadar etkili olmaz bu alet,sadece güney afrika'nın maçlarında kulağımızı zorlar.

Uruguay 2-2 Fransa maç skoru tahminim.

TRT'nin uluslarası bir kural da olsa şifre koymasına destek veriyorum aslında. Şifre koysunlar da rezil başlayan şu turnuvayı izleyemesek daha iyi. Zaten elin Afrikalısına turnuva verirsen böyle olur :)

Dünya Kupası maçlarını sessiz seyretmek de varmış kaderde. Ayrıca ırkçılık yapmayalım Kerem Bey. : )

Yahu maçları yöneten hakemlerin ülkelerine bakıyorum; Japon, Özbekistan... Bizimkiler oturup ağlasın ya, hem de hıçkıra hıçkıra.

Japon hakemin Lugano'ya gösterdiği kart günün tek güzel hareketiydi :)

Bir çift laf da Ribery'ye. Ribery adam olamadın tamam da Robben kadar da olamadın Arda Turan kadar da.

Son olarak da bu gruba lanet okudum. İkinci turda havlu atar hepsi.

Ekleme: Onur abi ilk günden bıktırdılar ama ya. :)

Onur Yavuz' Alıntı:
Dünya Kupası maçlarını sessiz seyretmek de varmış kaderde. Ayrıca ırkçılık yapmayalım Kerem Bey. : )

Yahu maçları yöneten hakemlerin ülkelerine bakıyorum; Japon, Özbekistan... Bizimkiler oturup ağlasın ya, hem de hıçkıra hıçkıra.
Ahmet Çakar diyoya:Hakemlerimizin kalitesini Dünyada son torbada.
Torbamız Birleşik Arap Emirlikleri,Liencteinctaın(olmadı galiba),Zimbambwe,Sudan,
Türkiye

Uruguay ilk yarıda tamamen kendi yarı sahasına kapandı,ikinci yarıda zaman zaman gol aradılar ama aradıkları golü bulamadılar.Fransa bu kadar antipatik futbol oynayarak grup'tan çıkmayı bile hak etmiyor,bugün hem Afrika hem Meksika bu iki takımdan daha iyi oynadı,hiç keyif almadım bu maçtan,inşallah bu gruptan G.Afrika ile Meksika çıkar.

Maçta doğru düzgün korner bile olmadı,sırf Dünya Kupası'nın hatrına 90 dakika katlandık maça,birde şu vuvuzela sesleri gerçekten çok rahatsız edici,bunu yasaklamayan zihniyet'in beynine arı kaçsın.

Ya bi iman sahibi, ülkesini seven insanları seven bir kardeşimiz Trt'ye mail atsa da bari tribünlerin sesini kısmayı akıl etseler ya.
90 dakika küfüre razıyım ya.

İlginçtir, salondaki TV'de TRT maç boyu şifreliydi, mutfaktakinde ise maç şifresizdi maç boyu.İkisinde de aynı marka uydu var halbuki.

Maçlara gelecek olursak 2 maçta hayal kırıklığı yarattı diyebiliriz.Özellikle Fransa-Urugay maçı seyir zevkinden uzaktı.Umarım yarınki maçlar bol gollü geçer.

Şu vuvuzelayı çalan adamda nefes kalmaz.Bunlar hababam çalıyorlar maç boyu.Kesin kafa yapıyordur.Yoksa ritmi olmayan abuk sabuk bi aleti başka ne diye çalsınlar.

Barış Yavruoğlu' Alıntı:
Hem vuvuzela dan çıkan insan'ı gıcık eden bir ses hem de maçların zevksiz olması dolayısıyla hiç de keyif alınmayan bir Dünya Kupa'sı.
Bugün Arjantin'i izleyecez kardeşim,Messi ve arkadaşları bakalım beklediğimiz futbol resitalini bize sunacaklar mı : )