2010 Dünya Kupası

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
[quote="Barış Yavruoğlu":2mavwxxo]Hem vuvuzela dan çıkan insan'ı gıcık eden bir ses hem de maçların zevksiz olması dolayısıyla hiç de keyif alınmayan bir Dünya Kupa'sı.
Bugün Arjantin'i izleyecez kardeşim,Messi ve arkadaşları bakalım beklediğimiz futbol resitalini bize sunacaklar mı : )[/quote:2mavwxxo]

Bayram , zaten Arjantin'den umduğumu bulamassam daha da izlenmez bu Dünya Kupa'sı. :)

Daha önce yazmıştım, Hollanda ile Arjantin turnuvalarda her zaman desteklediğim takımlar :) Bugün 17.00' de tam anlamıyla başlayacak dünya kupası. Umarım Arjantin hayal kırıklığı yaratmaz ben de..

Maradona'dan memnun değildik ama açıkçası turnuva öncesi ve ilk güne bakarsak keşke herkes onun kadar çılgın ve hırslı olsa da biraz hava gelse biraz.

Şu anda Güney Kore - Yunanistan maçına vuvuzela ile girdiler. :oops:

Şu çaldıkları Vuvuzeladan alıp basket maçlarında rakip hücum ederken topluca öttürmek lazım. Değil sayı atmak topluca ağlamazlarsa ben de bişey bilmiyorum :)
Yeter yani. Dünden beri kafa beyin kalmadı.

Güney Kore'nin mi Kuzey Kore'nin mi teknik direktörü "Kupayi kazanmak istiyoruz" gibi bir aciklama yapmisti?

"Kupayı kazanacağız" açıklamasını K.Kore'nin hocası yapmıştı.

G.Kore gibi ne oynadığını bilen,bilinçli oynayan takımları çok seviyorum gerçekten.

Selim Aktepe' Alıntı:
"Kupayı kazanacağız" açıklamasını K.Kore'nin hocası yapmıştı.

G.Kore gibi ne oynadığını bilen,bilinçli oynayan takımları çok seviyorum gerçekten.
Tesekkürler.
Merak ettim bakalim bu iddiali aciklamaya karsilik nasil futbol oynayacaklar.

Kuzey Kore 3-4 aydır kamp yapıyormuş.Bir yerde okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum.

Bu arada Güney Kore'nin futbolu hoşuma gitti.Doğru işleri yaptılar ve hakettiler.Şimdi Arjantin zamanı.Güzel maç olacağından şüphem yok.

G. Kore kupaya renk katacak takımlardan bir tanesi şüphesiz.Tam görev adamları var takımda.
Yunanistan böylece kupaya elveda dedi.Bu gidişle gol filan da atamazlar.Belki Nijerya'ya...Neyse fena bir maç değildi.Şimdi Messi zamanı ! ;)

Güney Kore'nin oynadığı futbolu baya beğendim.
Mücadele ediyorlar koşuyorlar herkes birbirine yardım ediyor.
Baya bir hazırlanmışlar.
Yunanistan grupta puan bile alamaz.Alırlarsa Nijerya'dan alır.

Şimdi Argentina zamanı !

İlk 11'ler ;

ARJANTİN

22-Sergio Romero
2-Martin Demichelis
13-Walter Samuel
6-Gabriel Heinze
17-Jonas Gutierrez
14-Javier Mascherano
8-Juan Sebastian Veron
7-Angel Di Maria
10-Lionel Messi