2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynı hatayı ikinci kez yapmayız herhalde, transferler bitmiştir diye düşünüyorum.

Fabiano çok önemli transfer fakat sakatlığı ne durumda önemli olan bu.

herşeye rağmen sukuneti kaybetmeyelim beyler,bakın aynı şeyi yapmayalım görüşmeye başlanmış,yani sohbet başlamış:) daha kesin bi şey yok yani yarın floryada değiller,sonra kalkıpta ya hani anlaşmıştık muhabbeti başlamasın.....

Aynı hatayla alakalı değil.Fatih Terim bugün Fabiano ismini verdi.SPK'dan ceza yememek için mecburen yayınlandığını düşünüyorum.Gelir gelmez orası ayrı.

SPK'yı mpk'yı boşverin aç resmi siteyi orda Luis Fabiano Galatasarayda başlığını görürsen ve altta bilgi başlığınıda görünce işlem bitmiştir,az daha sabır......

Hayır, Cambiasso ile de görüşülüyor dedi.

İstiyorum dedi onunda istemesi lazım falan gibilerinden konuştu.Fabiano için görüşüldü Brezilya'ya bunun için gidildi sizin yazdığınız gibi kaleci için değil dendi.Neyse umarım dediğin gibidir.Drogba'dan sonra beklentileri minimum seviyeye indirdim.Fabiano mühim değil benim için :) Umarım istediğin olur.

Heyecanli arkadaslar fb'li bjk'li arkadaslariyla dalga gecmek icin biraz daha beklesinler artik zor olcak artik size ama naparsin.

İkiside cok iyi isimler. Heleki Fabiano'nun bir sakatligi yoksa onu Drogba'ya Forlan'a tercih ederim benim icin okadar iyi golcüdur.

Fabiano ve muslera ikilisi için borsaya görüşmeler başladı denilmiş.
fabiano sevilyada iken çok beğendiğim ve bize geleceği aklımın kıyısından geçmeyen bir forvetti
ama son altı aydır topa dokunmamış
durumu belirsiz
tabi fatih hoca taa brezilya ya onunla görüşmeye gittiyse sağlığı ve durumunuda araştırmıştır
umarım hayal kırıklığı olmaz....

Diz sakatlığı geçirmiş ve beli yaşı geçmiş bir oyuncuyu almak ne kadar doğru bilemiyorum. Diz çünkü bu başka şeye benzemez. SÜhan Abiyle Neill'in gönderilmesini konuşurken Neill'in diz sakatlığından dolayı eskisi gibi performans veremeyeceğini söylemişti ve beni ikna etmişti. Ama şimdi gider Fabiano'yu alırsak garip olmaz mı ? Sakatlık sorunu olmasa zaten eleştirecek kadar dengesiz biri yoktur herhalde aramızda :) Tek korkum sakatlığı , diğer yönlerde müthiş golcü. Jardel'in ilk sezonu gibi bir performans verebilme ihtimali de tabiki mevcut. O potansiyel var. Ama bu sakatlıktan çok çektik , korkuyor insan.

Bu adamın sakatlık geçirdiğini bizim kadar hocada yönetimde biliyordur yahu herhalde, sakatlığını iyice araştırıp almışlardır.

Ben o kadar araştırdıklarını sanmıyorum Enes.
Araştırsalar bile görmezden geleceklerini düşünüyorum.
Denize düşen yılana sarılır misali şu anda nereye el atacaklarını şaşırdılar benim fikrime göre..
Çünkü transfer döneminde bariz olmasa da ufak ama not edilebilecek bir sürü hata yaptılar, saymaya gerek yok hepimiz biliyoruz..

Herşeye hazırım ben, günlerdir kendimi ona göre kurdum. Gidip Tita'yı aldık ligi tanıyor seneye nasılsa Avrupa kupasında yokuz deseler şaşırmam..

Ayrıca, F.Terim bugün şey dedi; seneye sadece ligde oynayacağımız için kaleci transferini ona göre yapma girişiminde bulunduk..
Tamam, ilk sene sportif başarı için herşey mübah ama gelecek sezonu da hepten çöpe atmayalım. Sıradan bir kaleci transfer edersek ve şampiyon olduğumuzu varsayarsak, şampiyonlar ligi için yeni kaleciye ihtiyacımız olacaktır.. Tabii şampiyon takımın kalecisinin de üstüne bir anda çizemeyeceklerdir ve bu muallak bize zarar verecektir..

İlginç şeyler oluyor son günlerde, sessiz sakin takip etmeye çalışıyorum ama bir an önce silkelenmemiz gerekiyor kulüp olarak..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...