Gerçekten yönetim akıl almaz işlere imza atıyor.Komedi filmi gibiler aynı.Herkes ayrı telden çalıyor,yönetimin içinden birini diğeri yalanlıyor,başkan başka bir şey söylüyor,bir diğeri daha farklı.Anlamadığım bu insanların sanki biri Japonya da,diğeri Peru da yaşıyor gibi birbirinden habersizler.O da yetmezmiş gibi sportif direktörle,takımın hocası arasında geçenler her gün gazetelerde.
Sayın Ünal Aysal'a fazla mı güvendik,umut bağladık acaba?Aslında Adnan Polat döneminden sonra kim gelirse gelsin aşırı şekilde sevinecektik,mutlu olacaktık bu da Ünal Aysal'a denk geldi ama şu an beklentilerimiz çok altındalar.Aslında taraftar olarak aşırı bir beklentimiz yoktu,ne büyük transferler,ne büyük paralar.Şahsen benim kendi açımdan tek isteğim Adnan Polat döneminde kaybettiğimiz manevi değerleri kazanmak,hatta önümüzdeki 1-2 seneyi daha kayıp görerek ondan sonra gelecek 5 sene düşünülerek akıllı planlama yapılarak karakter,gelenek sahibi bir takımı tekrar kazanmaktı ama başkan öyle şeylerle geldi ki hepimizin hiç gerek yokken hayaller dünyasına girmesine sebebiyet verdi ve şu ana kadar dedikleri de gerçekleşmeyince görüldüğü gibi herkeste bir umutsuzluk söz konusu.
Benim şahsen yönetime Fatih Terim'i göreve getirdiği gün sekteye uğrayan güvenim şu an iyice dibe vurmuş durumda.