2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim nasıl bir scout ekibimiz varsa artık, giderler Stekelenburg'u önerirler, Brezilya'dan Lucas'ı önerirler. Bir kere de bonservisi 10 milyon euro'dan az bir adamı önerseler de işe yaradıklarını hissetsek. Scout olmak, daha iyi araştırmalar, az maliyet, yüksek kalite, istatistik, takip gerektirir. Scout'ın diye ortalıkta dolanıp, Stekelenburg'u önerirsen adama gülerler. Ben de Nasri'yi öneriyorum, ne güzel iş.

Gerçekten yönetim akıl almaz işlere imza atıyor.Komedi filmi gibiler aynı.Herkes ayrı telden çalıyor,yönetimin içinden birini diğeri yalanlıyor,başkan başka bir şey söylüyor,bir diğeri daha farklı.Anlamadığım bu insanların sanki biri Japonya da,diğeri Peru da yaşıyor gibi birbirinden habersizler.O da yetmezmiş gibi sportif direktörle,takımın hocası arasında geçenler her gün gazetelerde.

Sayın Ünal Aysal'a fazla mı güvendik,umut bağladık acaba?Aslında Adnan Polat döneminden sonra kim gelirse gelsin aşırı şekilde sevinecektik,mutlu olacaktık bu da Ünal Aysal'a denk geldi ama şu an beklentilerimiz çok altındalar.Aslında taraftar olarak aşırı bir beklentimiz yoktu,ne büyük transferler,ne büyük paralar.Şahsen benim kendi açımdan tek isteğim Adnan Polat döneminde kaybettiğimiz manevi değerleri kazanmak,hatta önümüzdeki 1-2 seneyi daha kayıp görerek ondan sonra gelecek 5 sene düşünülerek akıllı planlama yapılarak karakter,gelenek sahibi bir takımı tekrar kazanmaktı ama başkan öyle şeylerle geldi ki hepimizin hiç gerek yokken hayaller dünyasına girmesine sebebiyet verdi ve şu ana kadar dedikleri de gerçekleşmeyince görüldüğü gibi herkeste bir umutsuzluk söz konusu.

Benim şahsen yönetime Fatih Terim'i göreve getirdiği gün sekteye uğrayan güvenim şu an iyice dibe vurmuş durumda.

Birde önemli bir konu yabancı sınırı ne olacak bjk 6+sınırsız istiyor fb 6+4 olabilir diyor..Bizimkileri bilmiyorum..7+ sınırsız diyenler var..O durum hallledilirse bence daha iyi olur..Ben Stancu dışındaki hiçbir yabancının gitmesini istemem..6+4 olacaksa bence hepsi kalır ve güzel olur..Ayrıca birde Garay ı alsak ne güzel olur..Serveti bu formayla görmek çok kötü....

Arda Turan şuan Star'da Yerden Göğe adlı programda. Fatih Terim'in şuan başında çok dert var (transfer anlamında söylüyor) o dertleri bittikten sonra oturup konuşacağız. Bende profesyonel olarak düşünmek zorundayım dedi.

Bu çocuğun her kelimesi bir sır :) Kafayı yememek elde değil.

Arda Turan: Drogba+7 paund etmem. :D

Arda Turan:

"Herkes fedekarlık yapmalı bende yapıyorum klüpte yapmalı."

"Gs'ın sözleşmeli futbolcusuyum, burası benim yuvam, FT ile baba oğul gibiyiz."

"Ben GS'ı çok seviyorum, hayatım boyuncada GS'ın futbolcusu olarak kalmak istiyorum, hayat şartları ne getirir bilemem büyük konuşmayım"

"Chelse ve Liverpool'dan teklif yok. A.Madrid'den teklif geldi."

''24 yaşındayım ama Türkiye'de bu seviyede futbol oynayınca 44 yaşındaymışım gibi hissetmem normal''

"Allah bana fenerbahçe forması giydirmesin.."

''Futbolu bıraktıktan sonra yönetim kısmında olmak istiyorum..''

Cuma günü imza töreni sadece bu oyuncular ile kısıtlı kalmayacak herhalde. Kalmamalı zaten :) Onlar içinde ayrı mı düzenlenecek ? Cumaya süprizlere hazırlıklı olalım.

luis fabiano oldukça gereksiz ve başarısız bir transfer olur kanımca. umarım gerçekleşmez. sevilla'dan sonra brezilya'ya döndü ve oynadığı maç sayısı 0. diz sakatlığı spordaki en zor sakatlık. tonla bonservis ve oyuncuya ücret verip yeni bir yabancı oyuncu yatış vakasına hiç gerek yok. umarım olmaz çok yazık olur.

Cambiasso için yeni hocanın kararı bekleniyor

Terim’in gözü kulağı Inter’in Arjantinlisi’nde. Son kararı ise, İtalyan ekibinin başına geçen Gasperini verecek.ORTA sahaya takviye yapmak isteyen G.Saray’da, Fatih Terim’in ilk tercihi transferi zor da olsa Esteban Cambiasso. Inter’in Arjantinli orta saha oyuncusunu takımında görmeyi çok isteyen Terim, Cambiasso’nun takıma büyük güç katacağı ve tüm açığı kapatacağı fikrinde. Ancak G.Saray için bu transferde kader niteliği taşıyan kararı ise, Inter’in yeni teknik direktörü Gian Piero Gasperini verecek.

10 günde belli olacak

10 gün içinde karar verecek olan Gasperini, 31 yaşındaki yıldızı ‘takımında düşünmez’ ise, Fatih Terim’in çok istediği tangocunun G.Saray’a transferi mümkün hale gelecek.

biz ne istiyoruz!!! fabiano'nun diz sakatlıgı var istemeyız, forlan baros ıle aynı tarz oyuncu ıstemeyız ,drogba hem yaşlı hemde pahalı ee bız kımı ıstıyoruzz !!!
tamam unal başkan bızı fazla gaza getırdı kabul ama hiç transfer yapmamıs gıbı davranmamızda cok mantıklı degıl .adamlar elmanderi,selcuk ınanı,ceyhunu bedavadan aldı. sezon basında bu adamların hepsıyle fenerın ısmı gectı ve buyuk yıldız sıfatı aldılar ama bıze geldıler eh ıste bunalrıda aldılar oldu .

Fabiano'mu Drogba mı deseler eğer ikisi de sağlamsa ben direk Fabiano derim. Hem 4-4-2 için hem 4-3-3 için ideal forvet tipidir Fabiano. Ki onu almak için senelerdir uğraşan takımları da biliyoruz. Tabi avrupa da hala pazarı varken neden brezilyaya döndüğünü de düşünmek lazım. Sakatlığı geçicidir inşallah. Bize gelse de gelmese de ...

Fabiano: Cazip bir teklifler geliyor.Avrupa'dan yeni döndüm.Şimdilik ülkemde kalmayı ve futbol hayatımı Sao Paulo'da sürdürmeyi düşünüyorum

Muslera'da işlem tamam
G.Saray, uzun süredir uğraş verdiği Lazio'nun kalecisi Muslera transferinde sonunda kesin sonuca ulaştı. Sarı kırmızılılar, Ururguaylı kaleciyle her konuda anlaşırken, Cana'yla takas edilecek 24 yaşındaki file bekçisi, en geç yarın akşam kendisini Galatasaraylı yapan imzayı atmış olacak.

(Ligtv.com.tr)

yanılma paylarını doldurdular sanırım artık bu sefer bitti galiba bu iş

Canayla da vedalaşıyoruz gibi.

Şöyle bir kadro olacak gibi.

----------------Muslera-----------------
Sabri-----Ujfalusi-------Servet-----Caglar
---------------Cambiasso--------------
---------Selçuk---------Culio----------
-----------------Arda---------------
----------Baros---------Elmander-----

----------------Muslera-----------------
Sabri-----Ujfalusi-------Servet-----Caglar
---------------Cambiasso--------------
---Kazım------- Selçuk--------Arda ---
----------Baros---------Elmander-----

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...