2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'da rota yeniden Muslera'ya döndü

Galatasaray kaleci transferini bir türlü noktalayamıyor. Brezilya basınının Galatasaray'ın Internacional'den Lauro ile anlaştığını yazmasına rağmen sarı-kırmızılı yönetim taraftarın tepkisi nedeniyle Lauro'dan vazgeçmeyi düşünüyor. Sarı-kırmızılılar yeniden Lazio'nun kalecisi Fernando Muslera'ya döndü.

Galatasaray'da Taffarel'in raporu doğrultusunda anlaşmaya varılan kaleci Lauro'yı başkan Ünal Aysal veto etti.
Galatasaray'ın Lauro ile anlaştığı yönündeki haberlerin çıkmasının ardından taraftar Internacional'in 3. kalecisinin Galatasaray'a gelecek olmasına büyük tepki gösterdi.
Yönetim de bu tepki karşısında Lauro transferinde geri adım attı. Galatasaray, yeniden uzun süre uğraş verdiği Muslera'ya dönüş yaptı.
Sarı-kırmızılılar, Muslera'nın kulübü Lazio ile yeniden görüşmelere başladı. Galatasaray, Muslera için Lorik Cana'yı da takasta kullanmayı planlıyor.

Ntvspor

Gözünüzü seveyim bu sefer tutturun :D Başımız döndü...

ntvspor doni muslera victor ruffier lauro gibi kaç isim attı ortaya bakalım hangisi çıkacak

Çok mu zor şu bahsedilen kalecilerden birini getirmek.Yönetimin yapacağı en büyük transfer kaleci transferi olacaktı ama bu gelişmelerden sonra gidip Casillas'ı getirsen ne yazar bu kafayla..

Lauro isminden sonra kaleye Hasagiç'i geçirsek, Reina etkisi yapardı. Muslera gelirse direk Schmeichel'a bağlanırım ben :)

İyi yöntem yalnız, forvet için bir gün Güiza ismini ortaya atsınlar, ardından Fabiano gelirse ''Gerçek'' Ronaldo kafası yapar bizde :)

Reyes olayından sonra da demiştim, yine söylüyorum, bu Albayrak çıkıp bir daha ağzını bile açmamalı. Açıklayacaksa da Lauro'yu falan açıklasın da yatırsın o transferleri :)

NTVSpor'a basına laf atıyoruz da, Albayrak'ın durumu da onlardan iyi sayılmaz. Bir terslik var bu işte ama çözemedim.

lauro_apresentacao_230808.jpg

Aslında iyi bir çocuğa benziyor, ileride fahri görevler verebiliriz kendisine :)

Osman Altunterim
İsim olarak tek istediğim adam Stekelenburg.. Ama şu aşamada çok zor.. Yoksa Fatih hocaya scout ekibinin sunduğu listenin 1. sırasındaydı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...