2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luis Fabiano bence elimizde patlar. O sakatlıktan sonra pek toparlanabileceğini düşünmüyorum. Kumar oynayacak halimiz kalmadı bizim, bu sene mutlaka başarı lazım. Ha tabi, eski günlerine dönerse ona kimsenin sesi çıkmaz ama kendi adıma gelmesini istemiyorum.

Muslera ise gelsin artık da rahatlayalım kale konusunda..

Açıkcası ben Luis Fabiano adlı oyuncunun transfer edileceğine inanmıyorum.Fatih hoca ağzından kaçırdı ve ceza almamak için KAP'a bildirdik.
Muslera'ya gelince iyi bir kaleci hatta dünyada en iyi 10 kaleciden biridir Fernando Muslera.Cana'nın gitmesine üzülürüm ama orta saha alınacak deniliyor.Cana'dan iyi bir oyuncu alınması gerekiyor Cambiasso alınabilir Muntari olabilir ...

Cana'yı fransada oynarken imrenerek izlerdim keşke bizde olsa diye ama bu yılki futbolu tatmin etmedi beni.Geçen sene geldiğinde avrupada olan bir takımı seçtim demişti avrupa kupalarında oynamak istiyorum demişti,bu yıl kalacağını düşünmüyorum takımda.Gitmesiyle çok şey kaybedeceğimizi düşünmüyorum açıkçası.

Birde şöyle birşey var Muslera arjantinde temmuz sonu gelecektir tatil falan.Olursa ki zannetmiyorum Fabiano sakatmış ağustos ayında topla çalışacak diyorlar,ligler ağustosun ilk haftası başlar muhtemelen ne zaman takımla çalışıp ne zaman uyum sürecini atlatacaklar merak konusu.Ama ben bu yıl gerçekten ümitliyim 4-5 nokta atışı yapabilirsek harika olacaktır.

Arkadaşlar Erkek Takımımızın transferleri potanın perileri derken burayı biraz ihmal ettim ettim şu hatırlatma ile tekrardan SK'ya döneyim. Rakiplerimizin ismini yazarken doğrusunu yazın değişik yakıştırmalar yapmak (8jk, fenevbahçe yada F5, ezikbahçe kıl tüy) kesinlikle yasaktır, lütfen böyle salak bi neden den dolayı uyarmak zorunda kalmayayım dikkat edin lütfen.

Muslera içinde Cana+ufak bir miktar para olcak anlaşılan.Gelen 3 isim bonservissiz 2 isim için 4 milyon çıktı kasadan.Ünal başkanın cebinden para mevzusu şehir efsanesi anlaşılan.(Cambiasso falan gelene kadar :) )

İbrahim Akın transferide yalan oldu galiba.Öyle oyuncular şart bize.Fb ve Bjk yaptıkları transferlerden sonra çok geniş bir kadroya sahip oldular.Bizimde böyle alternatif olabilecek oyunculara ihtiyacımız var.(özelllikle hücumda)

Lorik Cana:

'' Galatasaray dünyadaki en iyi kulüplerden biri ''

'' Galatasaray'dan ayrılırken beklentileri karşıladığımı düşünüyorum. ''

''Galatasaray'da harika insanlarla tanıştım. Herkese çok teşekkür ediyorum. ''

'' Galatasaray taraftarını herkes çok yakından tanıyor. Dünyadaki en iyi taraftar grubu diyebilirim. Onlara elimden gelenin herşeyini vermeye çalıştım. Bütün kalbimle onlar adına mücadel etmeye çalıştım. Galatasaray gerçektende savaşçılardan oluşan bir takım. ''

'' Bu stada seyirci olarak gelicem, Galatasaray'ın maçlarını izlemeye çalışacağım ''

'' İnanıyorum ki Fatih Terim yönetiminde kulüp yukarılara çıkacaktır. Kendisine çok güveniyorum ''

'' Öncelikle Lazio çok iyi bir kulüp. Onlarında çok iyi bir taraftar kitlesi var. Yeni bir lige gitmek istedim. Benim ülkemede daha yakın. En iyi takımlardan birinde mücadele edeceğim için mutluyum. ''

Alıntı değildir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...