2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Copa America'da olduğu için olabilir, her ülkenin milli oyuncusunun olduğu gibi milli takımda transferden söz etmek pek etik olmayabilir çünkü şu an daha önemli işleri var benim görüşüm bu.Oyuncu bekleniyor olabilir bizim adımıza zaten Lazio'da resmi sitesinde Cana ile ilgili bir açıklamaya yer vermedi diye biliyorum.

Volkan Şen ile anlaşmışız, Ertuğrul Sağlam da transfere onay vermiş, Bursaspor ile görüşmeler başlamış 5 milyon euro istiyorlarmış biz 4 milyon euro veriyormuşuz sonra teklifimizi 4 milyon euro + kamptan sonra 1 futbolcu olarak yenilemişiz haberleri var bence gerçekleşebilecek bir transfer böylece sağ kanadı Türk oyuncularla uzun yıllar garanti altına almış oluruz Kazım+Volkan

Volkan Şen takımda görmeyi en çok istediğim yerli oyuncuların başında geliyor.4 M€ + oyuncu Volkan Şen gibi bir oyuncuya fazla değil.Sağ kanatta Volkan-Kazım arasında kıyasıya bir forma savaşı olur.Şansları %50 görüyorum.:)Üstelik hücum anlamında kadroyuda genişletmemiz lazım.O anlamda Volkan Şen çok iyi bir transfer olur.

ortasahanın solu olarak şuan eldeki tek isim ofansif olarak Arda,sağa kanat olarak bakacak olursak Kazım hadi Pino diyelim;9 aylık bir süreç ve en önemli mevkiler olan kanatlarda,gecen senenin aynı oyuncuları Kewellda gitti,bence kanatlarada takviye şart özellikle sol kanata hücum gücüde yüksek bir oyuncu şart....

Geçen sene yediğimiz her 3 golün birinin sorumlusu Hakan Baltalı sol kanat..Ve etkisiz sağ kanat..

Ve iki kanatada oyuncu transferi yapılmıyor ve belliki yapılmayacakta..Ondan sonra Abdurrahim Aga ne kadar çıkarsan çık açıklama yaparsan yap bu takım taraftarın takımı geçen seneden çok farklı diye yemiyorlar be..Vaatler vaatler.. Tamam bi Selçuk ve elmander geldi ya unuttum gitti geçen seneyi...

en korktugum şey terimin ben hakan baltayı adam ederim düşüncesi,anıl gibi altyapıdan yetişmiş çok iyi bir sol bek var adanada kendini inanılmaz geliştirdi

en korktugum şey terimin ben hakan baltayı adam ederim düşüncesi,anıl gibi altyapıdan yetişmiş çok iyi bir sol bek var adanada kendini inanılmaz geliştirdi

hiç korkmayın.. hakan balta-servet banko oynarlar fatih terim ile..
herkes mersin'e gittiği için fatih terim tersine gitmek zorunda, inat eder sonuna kadar..
hakan balta uzak ara en nefret ettiğim adam ama kesin oynar bence..

Ayrıca her geçen gün Ünal Aysal'ın pasifizitesi artıyor gözümde..
Millet takılmış şike hikayesine gidiyor, biz hala transfer yapacağız..
Kampa yetişecekti..
Rüzgar yaparken Istanbul çok güzel, , icraatı görelim..

hiç korkmayın.. hakan balta-servet banko oynarlar fatih terim ile..
herkes mersin'e gittiği için fatih terim tersine gitmek zorunda, inat eder sonuna kadar..
hakan balta uzak ara en nefret ettiğim adam ama kesin oynar bence..

Ayrıca her geçen gün Ünal Aysal'ın pasifizitesi artıyor gözümde..
Millet takılmış şike hikayesine gidiyor, biz hala transfer yapacağız..
Kampa yetişecekti..
Rüzgar yaparken Istanbul çok güzel, , icraatı görelim..

Abi şu mali kongre bekleniyormuş. Başkan kasa kolaylığı için cebinden para koyarken bile borçlanma yetkisi gerekiyormuş. Ancak Polat yönetimi aldığı bütün borçlanma miktarını doldurmuşlar o yüzden yönetim cebinden para bile koyamıyormuş.

Kongrede borçlanma yetkisi alıp kasa kolaylığı sağlanacak muhtemelnde transferler ondan sonra hız kazanır.

Forumumuzda yeterince yönetici var, geç olsa da gereken uyarı yapılır. Kendinizden yaşça büyük kişilere alaycı bir dille bu uyarıları siz yapmaya çalışınca tatsızlık oluyor. Sizlerden ricamız insanları fikirleri üzerinden değerlendirin, forum kurallarına göre gereken uyarı/ceza/yönlendirme moderasyon tarafından yapılacaktır zaten.

artık isim falan vermeyeceğim ama şu kabak gibi ortada sağ bek,sol bek,defans,ortasaha sol kanat çok acil transfer gerekiyor öyle böyle değil,yani Fatih hoca ben sezonu Sabri,Hakan balta,Gökhan zan,Servet ile götürebilirim derse çok büyük yanılgıya girer benden söylemesi.....

tahminim Fatih hoca hakan balta,sabri ve servet'ten vazgeçmez ama eğer ki sol bek transfer yapılmazsa o bölgeden çok gol yeriz hakan gerçekten yok sahada gelen geçiyo giden geçiyo bu sene hakan ile oynarsak sadece rakip sağ açıkları yıldız yaparız

Sagbek,solbek,stoper,orta saha,forvet transferi yapilmazsa ilk 5 hayaldir.Bu bes transferle mukemmel bir takim olmayiz ama iddiali bir takim oluruz.Normalde bu takimdan cok oyuncu gitmeli cok oyuncu gelmeli.

Almanya 3. lig takımı pikniğe gider gibi sol kanattan gelip gol atıyor, ilk kez izleyen biri solda oynayan kırmızı kart falan yemiş diye düşünecek nerdeyse. Nerdeyse 2 metrelik bir kalecimiz var başının üstünden gol yiyor hala.

Bence cok yetersiz bir kadromuz var gokhan zan cam adam Hakan balta pimi cekilmis bomba kimin elinde kalırsa servet tek basına 1 stoper kesin alınmalı sagbek alınmalı orta sahayda arda dısında yaratıcı bir adam alınmalı

Ünal Aysal'ın ağzından Sabah kaynaklı bir haber:
"Fenerbahçe eğer küme düşürülürse, hocamıza sorarız ve ihtiyacımız olan oyuncuyu isteriz. Ama bu futbolcunun bonservisiyle alınması anlamına gelmesin. Fenerbahçe oyuncusunu verir, 1 yıl bizde oynar. Süper Lig'e çıktığında da gelir, geri alır. Böyle bir anlaşmaya sıcak bakabiliriz. Yoksa, Fenerbahçe'nin durumundan istifade edelim, oyuncuları kapalım diye bir düşüncemiz asla olmadı. Ayrıca böyle bir durumda oyuncuların Fenerbahçe'ye maliyet yükü azalmış olur."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...